Jump to content
FORUM

Dinchy

Član
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Neutral

About Dinchy

 • Rank
  Početnik

Recent Profile Visitors

316 profile views
 1. Nepismeni, potkupljeni, stipendirale ih interesne organizacije zvane političke stranke, zaposlile na teret budžeta, a sami sebe smatraju "uspješnim mladim ljudima", dok šutnjom odobravaju sve što se dešava njihovom gradu, podržavajući dobro nam poznate politike. Nesposobni da rade posao za koji su zaduženi, a kamoli da razmišljaju o tamo nekim odredbama zakona, kad iste te zakone krše od početka svojih "uspješnih karijera".
 2. E svega se i ja načitah danas o pivu i nogometu! Bespotrebno se digla prašina, popljuvao domaći brend. Prems mi nije prvi izbor u kafiću, niti pratim nogomet, ali treba da se podrže i jedni i drugi, jer su naši! Fleka!
 3. Zvjezdica za Boeing 737 Tunguzija Erlajnsa koji je jutros sletio na Aerodrom Bihać u Golubiću.
 4. Dinchy

  Vlada USK

  I u 2017, u ovoj državi postoji nešto što se zove Vlada i Skupština USK, i televizija USK, i njen radijon, a o ukidanju istih govori se već njekih 20 godina.
 5. Još jedan od fiktivnih projekata kojim će vladajuća elita crpiti milione iz budžeta u svoje džepove.
 6. Fleka za "ugledne" građanke i građane (ljekare, advokate), a i nadležne službe, što u šetnji s psima gradom ostavljaju pseći izmet po trotoarima, pred kapijama, i još donose hranu, tačnije otpatke, pa u gluho doba noći guraju ruke u masne kese i bacaju ih naokolo, donoseći ko zna kakve bakterije i boleštine s kontejnera.
 7. Kronologija važnijih povijesnih odluka SDA: 1995 parafirali uspostavljanje Republike Srpske, danas su najveće BH patriote. 2015 glasali ZA izgradnju hidrocentrala na Uni, sutra će možda biti najveći ekolozi (jer zelena je ipak njihova zaštitna boja).
 8. Vijeće sigurnosti u cijeloj povijesti svog rada funkcioniralo je samo jednom - za vrijeme Zaljevskog rata 1991. god.
 9. UN ne predstavlja nikakav autoritet, a još manje ima kredibilitet da donosi neke važne zaključke, jer čemu silne rezolucije ako velike sile i dalje rade što žele (aneksija Krima, NATO intervencija u Iraku)?! Ono što je značajno, to je da razvijene demokratske zemlje poput Velike Britanije zahtijevaju da se konačno stavi tačka na i što se bliže povijesti Bosne i Hercegovine tiče, i da žele BiH pokrenuti sa mrtve tačke i iz prošlosti izvesti na neki novi put, a bilo bi i vrijeme.
×
×
 • Create New...