Jump to content
FORUM

Silence Agency Eye

Član
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Silence Agency Eye last won the day on January 19 2017

Silence Agency Eye had the most liked content!

Community Reputation

46 Excellent

About Silence Agency Eye

 • Rank
  Član

Recent Profile Visitors

371 profile views
 1. Što se ne riješi onaj lik na Tomosu APN-cu bez tablica? Znači nije registrovan, nema ni signalizacije, a i kočnice mu izgleda ne rade jer koči nogama, piči po gradu kroz jednosmjerne, ne poštuje nikakva pravila... Kažu da je to nekakav manijak što je napadao žene po aleji.
 2. E to je dobra vijest još samo da se malo uhavizaju biciklisti i skuteraši!
 3. Svakome se može desiti nezgoda, svi smo mi nekada požurili ili nam se desilo da napravimo prekršaj, ali postoji razlika između usiljene vožnje pod uticajem opijata i pogleda Vin Dizela u retrovizoru.
 4. BiH je kao auto koje troši previše goriva, a jedva da ide.
 5. Da se BiH pita nešto vezano za drugu državu, a nije u stanju da "pošteno" rjieši najbanalnije stavke unutar svojih granica. Mi 20 godina poslije rata samo kmečimo i čekamo da nam zapad nešto dijagnosticira i plasira rješenje umjesto da lupimo šakom od sto i sami napravimo respektabilnu državu.
 6. Fleka za pesinljivu fontanu u centru grada!
 7. Post nije namjenjen direktno tebi jer bi to bilo totalno apsurdno i neumjesno iz razloga što ne znam ništa o tebi pa da donosim generlni sud, a istina je da me tvoj avatar podsjetio na tu knjigu i povezao sam momente.
 8. Vidim naslov knjige "Bošnjaci dolaze" pa ne mogu da se suzdržim, a da ne pitam sam sebe zašto nisu "masovno" došli 90-ih ratnih godina, nekako su iznavjerili naslov. Normalno čast i poštovanje izuzecima!
 9. Nije to oštriji nego TUPLJI stil vožnje
 10. Kako bi vi postupili da se nađete u situaciji da neki prištavi balavac za volanom u krami od auta ugoržava vašu porodicu, najvjerovatnije zbog hormonalne ushićenosti ili poremećaja usljed nedostatka pažnje?
 11. Istina je to što kažeš i dodajem da također vlada nekakva krkanska manija NEkorištenja žmigavca. Ipak ta raskrsnica je opasna i treba nešto konstruktivno poduzeti, a ne čekati još koju nezgodu.
 12. Saobraćajno rješenje u Bihaću je katastrofalno! Glavni problem je što se signalizcija postavlja za mještane koji poznaju grad, a ne gleda se iz perspektive nekoga ko je prvi put u Bihaću i ne djeluje se preventivno na mogućnost izazivnja nezgode.
 13. Ružno je i nugodno čitati da posjetioci raznoraznih žutih portala ostavljaju zlobne komentare na račun Bosanaca tačnije Bošnjaka zbog paradigme. Imali smo priliku pročitati na komšijsko-susjedskim, pa i onim našim, kako zbog srušenog Ruskog aviona priželjkuju eliminaciju odgovornih pa trpaju i Bošnjake (zbog istorijskih elemenata) u isti paket želja koji bi najradije eliminisali kojekakvim nuklearnin oružjem. Žalosno je kako pojedinci uživaju u zlu i uvijek izvlače najgori kontekst. Mržnja vodi u propast!
×
×
 • Create New...