Jump to content
FORUM

Silence Agency Eye

Član
 • Posts

  83
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Silence Agency Eye last won the day on January 19 2017

Silence Agency Eye had the most liked content!

Recent Profile Visitors

606 profile views

Silence Agency Eye's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

46

Reputation

 1. Što se ne riješi onaj lik na Tomosu APN-cu bez tablica? Znači nije registrovan, nema ni signalizacije, a i kočnice mu izgleda ne rade jer koči nogama, piči po gradu kroz jednosmjerne, ne poštuje nikakva pravila... Kažu da je to nekakav manijak što je napadao žene po aleji.
 2. E to je dobra vijest još samo da se malo uhavizaju biciklisti i skuteraši!
 3. Svakome se može desiti nezgoda, svi smo mi nekada požurili ili nam se desilo da napravimo prekršaj, ali postoji razlika između usiljene vožnje pod uticajem opijata i pogleda Vin Dizela u retrovizoru.
 4. BiH je kao auto koje troši previše goriva, a jedva da ide.
 5. Da se BiH pita nešto vezano za drugu državu, a nije u stanju da "pošteno" rjieši najbanalnije stavke unutar svojih granica. Mi 20 godina poslije rata samo kmečimo i čekamo da nam zapad nešto dijagnosticira i plasira rješenje umjesto da lupimo šakom od sto i sami napravimo respektabilnu državu.
 6. Fleka za pesinljivu fontanu u centru grada!
 7. Post nije namjenjen direktno tebi jer bi to bilo totalno apsurdno i neumjesno iz razloga što ne znam ništa o tebi pa da donosim generlni sud, a istina je da me tvoj avatar podsjetio na tu knjigu i povezao sam momente.
 8. Vidim naslov knjige "Bošnjaci dolaze" pa ne mogu da se suzdržim, a da ne pitam sam sebe zašto nisu "masovno" došli 90-ih ratnih godina, nekako su iznavjerili naslov. Normalno čast i poštovanje izuzecima!
 9. Nije to oštriji nego TUPLJI stil vožnje
 10. Kako bi vi postupili da se nađete u situaciji da neki prištavi balavac za volanom u krami od auta ugoržava vašu porodicu, najvjerovatnije zbog hormonalne ushićenosti ili poremećaja usljed nedostatka pažnje?
 11. Istina je to što kažeš i dodajem da također vlada nekakva krkanska manija NEkorištenja žmigavca. Ipak ta raskrsnica je opasna i treba nešto konstruktivno poduzeti, a ne čekati još koju nezgodu.
 12. Saobraćajno rješenje u Bihaću je katastrofalno! Glavni problem je što se signalizcija postavlja za mještane koji poznaju grad, a ne gleda se iz perspektive nekoga ko je prvi put u Bihaću i ne djeluje se preventivno na mogućnost izazivnja nezgode.
 13. Ružno je i nugodno čitati da posjetioci raznoraznih žutih portala ostavljaju zlobne komentare na račun Bosanaca tačnije Bošnjaka zbog paradigme. Imali smo priliku pročitati na komšijsko-susjedskim, pa i onim našim, kako zbog srušenog Ruskog aviona priželjkuju eliminaciju odgovornih pa trpaju i Bošnjake (zbog istorijskih elemenata) u isti paket želja koji bi najradije eliminisali kojekakvim nuklearnin oružjem. Žalosno je kako pojedinci uživaju u zlu i uvijek izvlače najgori kontekst. Mržnja vodi u propast!
×
×
 • Create New...