Jump to content
FORUM

Silence Agency Eye

Član
 • Posts

  83
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Everything posted by Silence Agency Eye

 1. Što se ne riješi onaj lik na Tomosu APN-cu bez tablica? Znači nije registrovan, nema ni signalizacije, a i kočnice mu izgleda ne rade jer koči nogama, piči po gradu kroz jednosmjerne, ne poštuje nikakva pravila... Kažu da je to nekakav manijak što je napadao žene po aleji.
 2. E to je dobra vijest još samo da se malo uhavizaju biciklisti i skuteraši!
 3. Svakome se može desiti nezgoda, svi smo mi nekada požurili ili nam se desilo da napravimo prekršaj, ali postoji razlika između usiljene vožnje pod uticajem opijata i pogleda Vin Dizela u retrovizoru.
 4. BiH je kao auto koje troši previše goriva, a jedva da ide.
 5. Da se BiH pita nešto vezano za drugu državu, a nije u stanju da "pošteno" rjieši najbanalnije stavke unutar svojih granica. Mi 20 godina poslije rata samo kmečimo i čekamo da nam zapad nešto dijagnosticira i plasira rješenje umjesto da lupimo šakom od sto i sami napravimo respektabilnu državu.
 6. Fleka za pesinljivu fontanu u centru grada!
 7. Post nije namjenjen direktno tebi jer bi to bilo totalno apsurdno i neumjesno iz razloga što ne znam ništa o tebi pa da donosim generlni sud, a istina je da me tvoj avatar podsjetio na tu knjigu i povezao sam momente.
 8. Vidim naslov knjige "Bošnjaci dolaze" pa ne mogu da se suzdržim, a da ne pitam sam sebe zašto nisu "masovno" došli 90-ih ratnih godina, nekako su iznavjerili naslov. Normalno čast i poštovanje izuzecima!
 9. Nije to oštriji nego TUPLJI stil vožnje
 10. Kako bi vi postupili da se nađete u situaciji da neki prištavi balavac za volanom u krami od auta ugoržava vašu porodicu, najvjerovatnije zbog hormonalne ushićenosti ili poremećaja usljed nedostatka pažnje?
 11. Istina je to što kažeš i dodajem da također vlada nekakva krkanska manija NEkorištenja žmigavca. Ipak ta raskrsnica je opasna i treba nešto konstruktivno poduzeti, a ne čekati još koju nezgodu.
 12. Saobraćajno rješenje u Bihaću je katastrofalno! Glavni problem je što se signalizcija postavlja za mještane koji poznaju grad, a ne gleda se iz perspektive nekoga ko je prvi put u Bihaću i ne djeluje se preventivno na mogućnost izazivnja nezgode.
 13. Ružno je i nugodno čitati da posjetioci raznoraznih žutih portala ostavljaju zlobne komentare na račun Bosanaca tačnije Bošnjaka zbog paradigme. Imali smo priliku pročitati na komšijsko-susjedskim, pa i onim našim, kako zbog srušenog Ruskog aviona priželjkuju eliminaciju odgovornih pa trpaju i Bošnjake (zbog istorijskih elemenata) u isti paket želja koji bi najradije eliminisali kojekakvim nuklearnin oružjem. Žalosno je kako pojedinci uživaju u zlu i uvijek izvlače najgori kontekst. Mržnja vodi u propast!
 14. Trenutno se na popularnim portalima mogu pročitati komentari koji su puni mržnje te prizivaju strahote rata. Aktuelna situacija doprinosi i ispunjava želju određenih grupacija koje su željne krvi pa unose nemir, podstiču mržnju te likuju nad nacionalistčko-nacističkim ispadima. Šta očekivati od mase koja dodaje ulje na vatru tj. da li neko pokušava da startuje WW3?
 15. 18.11. Dan obilježavanja tragedije Vukovara. Na Vukovar je ispaljeno milijon i 500.000 granata iznad 100 mm te više od pet milijona granata ispod 100 mm. Bačeno je i 2500 bombi od 250 kilograma. U prosjeku je na Vukovar dnevno ispaljivano oko 8000 projektila krupnog kalibra. Među 4000 ubijenih i 86 djece.
 16. Znam da je u Bosanskoj krajini trahana ail nikada nisam bio siguran da li je "trahana" ili "tarhana" , a kad izguglam nekako mi trahana baca na nekakvo grčko jelo dok je tarhana svrstana pod turskim jelima.
 17. Mislim da to auto iako mu je pogon na zadnjim točkovima ne može tako lako proklizati pogotovo na normalnoj i prilagođenoj brzini. Nadam se da vozaču nije ništa i da ovakvih situacija neće imati više nikada! Može se svakom desiti nezgoda ali u tim godinama vozači bijesnih auta uglavnom žele da nekog impresioniraju pa makar samog sebe. Neka malo više misle na svoje roditelje!
 18. Kmetovsko iskompleksirano dokazivanje. vjerovatno izazvano ljubavnim segmentom samodestruktivnosti uz faktor psihoze koju permanentno pojačava i održava sa decibelima medijskog reproduktora i frekvencijskm opsegom medijskog zapisa koji treperi. Policija treba da je aktivnija po pitanju preventivnog djelovanja i sankcionisanja sa popratnom podrškom psiho-analize individue tj. prekršitelja. Antibiotik od cca 500eura pa na više!
 19. Čisto farbanje zbog finansijske podrške i dodjeljivanja sredstava, isto kao i sa globalnim zatopljenjem,
 20. Najbitnija su radna mjesta sa ispoštovanim obavezama jer narodu treba novac da digne sopstveni standard tj.standard porodice, a tako se diže i standard države. Većina je opterečena kreditnm anuitetima pa tako i mjesečna primanja, koja nisu redovna i stvaraju dodatno opterećenje kućnog budžeta, možemo smatrati manjim za određeni postotak. Birokratija treba da je u službi državljana, a ne u službi institucija.
 21. Europi možda treba jeftina radna snaga na domaćoj teritoriji ili se radi o planiranom dezorjentisanju, možemo uzeti i faktor čisto "bijelog" balkana pa da se uravnoteži slika popoulacije, a dobro znamo da je balkan rasističko-nacistički nastrojen i naginje uglavnom desno.
×
×
 • Create New...