Jump to content
FORUM

buendia

Član
 • Posts

  24
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by buendia

 1. Ja sam uradio tranfer broja u Eronet mrezu jer nude za to 500 MB x 12 mjeseci. http://www.savrsena.ba/hej-prenesi-broj
 2. Zna li neko privatnog urologa u Bihaću, da se može testirati na razne bakterije, tipa klamidija i sl.?
 3. Aha. Ne radi ni digitalna kablovksa.
 4. Loader se zove Microsoft Toolkit.
 5. Skontao sam, hvala ti. Kod koga preporucujes da se uci njemacki jezik? Za admine: zasto je moj post obrisan?!
 6. Gdje je najbolje i najpouzdanije upisati kurs njemackog jezika (u Bihacu) a da je certifikat priznat u NJemackoj? Ima dosta kurseva od raznih ljudi ali se moram cuvati prevare. Da li je to u Katolickom centru ili gdje?
 7. Treba mi neko sa kombijem da vrsi prevoz. Imam malo namjestaja za prevesti iz Bihaca u Cazin. Kontakt telefon?
 8. Primijetim da se film ne downloaduje u pozadini dok je stavljen na pauzu. Bilo bi dobro da se film nastavi skidati jer nekda zasteka ili meni internet ili serveri pa zakoci film i ne moze se gledati. Popcorn Time donwloaduje citav film dok gledam sto meni vise odgovara. Znam da si tako namjestio radi manjeg opterecenja servera ali nekad zna nervirati, npr. gledam film u 1080p normalno i onda pocne kociti ali kad bih mogao pauzirati ga na nekih 15ak minuta dok se malo downlaoduje onda ne bi bilo tako. Lp
 9. Ovo sma dobio na mail: U prilogu imas i pozivnicu za popuniti: Posao.ba vas poziva da posjetite Treći sajam obrazovanja i zapošljavanja koji će se održati u Mepas Mall-u 27. novembra u Mostaru. Sajam nije namijenjen samo za osobe iz Mostara i regije već za sve osobe širom Bosne i Hercegovine. Svi nezaposleni i studenti će imati organiziran besplatni prevoz iz većih gradova u Mostar! Sajmovi obrazovanja i zapošljavanja koji su održani u studenom 2014. u Zenici i ožujku 2015. u Banjoj Luci, po prvi put su okupili na jednom mjestu zastupnike poslodavaca, posrednike u zapošljavanju, međunarodne organizacije i projekte, NVO, formalne i neformalne institute obrazovanja. Svi sajmovi zajedno postigli su izvanredne rezultate: 18 000 posjetitelja iz cijele BiH, 2 289 zaposlenih putem aktivnosti koje su upriličene tijekom i nakon sajmova, 20 993 on-line prijava i 12 496 prikupljenih CV-jeva. Po treći put, 27. studenog 2015. godine Specijalni zastupnik EU u Bosni i Hercegovini i Norveško veleposlanstvo u BiH će biti domaćini Sajma obrazovanja i zapošljavanja, ovoga puta u Mepas Mall u Mostaru. Na više od 150 štandovapredstaviti će se poslodavci, lokalni i međunarodni projekti obrazovanja i zapošljavanja, nevladin sector i posrednici u zapošljavanju, a bit će otvoreno preko 1 500 radnih mjesta. Sajam će pružiti mogućnosti nezaposlenim mladim ljudima i studentima iz cijele zemlje da se uključe u izravne razgovore s kompanijama i potencijalnim poslodavcima, kao i da se upoznaju s mogućnostima zapošljavanja i obrazovanja u BiH. Posjetioci će imati priliku čuti i prezentacije određenih poslodavaca tokom sajma. Istovremeno, Sajam je i prigoda za kompanije i institucije da predstave svoj rad, razmijene informacije, razvijaju mreže i privuku pozornost poslovnih partnera i onih koji traže posao. Pored toga, učesnici će dobiti prigodu da saznaju više o Europskoj uniji i njenom angažmanu u BiH. Svi nezaposleni i studenti će imati organiziran besplatni prijevoz i hranu. Ukoliko želite prisustvovati Sajmu i obezbijediti prijevoz, molimo Vas da popunite prijavnicu koja se nalazi u prilogu i istu pošaljete na e-mail adresu [email protected] ili [email protected] koje su, također, kontakt adrese za sva administrativna i logistička pitanja. Pitanja možete uputiti i na telefon 033 725 838 ili 062 922 697. Krajnji rok prijave je 20. novembar 2015. godine. Pozivnica za posjetitelje.docx
 10. Zna li neko varioca u Bihacu koji ima zeljezo i moze mi napraviti/zavariti neku dodatnu zastitu za vanjska vrata protiv provale/obijanja (npr. vidim na nekim javnim zgradama koje imaju resetke preko obicnih vrata)?
 11. Ima novi shop mobitela kod MUP-a, mislim da prodaju i polovne.
 12. Kojeg advokata mi mozete preporuciti a da je dobar za imovinsko-pravne odnose/sporove u Bihacu?
 13. Moze li se traziti od Elektrodistribucije da mi izvade sat/brojilo iz kuce gdje vise ne zivim. Brojilo je na mom imenu. Rade li oni to ili kako? Selim se a zbog određenih razloga zelim ponijeti svoje brojilo sa sobom.
 14. Koliko znam, Digital Print (cini mi se da se tako zove) na korzu printa i na privjeske, solje itd.pa mozda nude i to sto trazis.
 15. Nije potrebno, tako su meni rekli prije kad me isto uslikao radar. Samo uplatis i sacuvas uplatnicu za sebe.
 16. buendia

  Konkursi za posao

  Trazi se recepcioner za rad u nocnoj smjeni u hotelu Opal Exclusive. Potrebno znanje engleskog jezika. Kontakt na 060 313 87 67.
 17. Obicno jedan dan. Ja sam jednom dobio isti dan.
 18. DOWNLOAD THE STAR WARS™ BATTLEFRONT™ BETA NOW http://starwars.ea.com/starwars/battlefront/beta
 19. CPU Infotech daje najbolje cijene i popust na gotovinu.
 20. Gdje se moze uzeti benzin za zippo upaljac?
 21. Trebaju mi nove zimske gume. Do sada sam kupovao Savu. Koju marku vi preporucujete/kupujete i gdje se mogu uzeti na rate sa rokom otplate 6 mjeseci (UniCredit banka - ona siva kartica)?
×
×
 • Create New...