Jump to content
FORUM

dark_messiah

Član
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by dark_messiah

 1. Meni ne radi. Probao sam sa 3 različita browsera.
 2. Pa ne radi... Prvo jedva sam naš'o koja je njihova stranica obzirom da ih Google ne može naći. https://www.radiobihac.com/ Drugo.. meni ne radi live sa ove stranice.
 3. Šta se dešava sa online streamom radio Bihaća? Koji god link otvorim ne radi... https://tunein.com/radio/Radio-Bihac-923-s83921/
 4. Je li vrijedi invalidska iskaznica za parking (izdata u našem MUP - u USK) u Austriji i Njemačkoj?
 5. https://www.facebook.com/sigmatelservis?fref=ts
 6. Je li radio neko zubne implantante kod nas u Bihaću? Kakva su iskustva? Imate li nekog doktora za preporuku? Koja je cijena?
 7. https://www.facebook.com/sigmatelservis Vidi kod ovih momaka.
 8. Nije mu ni 35 pa da ostane u klubu srednje žalosti gdje mu je jedini uspjeh to što će braniti u prvih 11, iako s tim klubom neće nikad ništa osvojiti. Valjda i Begović zna ove činjenice i razlog zašto prelazi u Chelsea. On je još relativno mlad golman i za njegovu karijeru je bolje da ima jakog konkurenta. Nikad se ne zna, možda Courtois bude na klupi nakon par mjeseci. Jednostavno, ako želiš biti najbolji, moraš se takmičiti sa najboljim. Mourinho je trener koji ne gleda previše u reputaciju igrača, već u prvoj postavi hoće da ima igrače koji su u tom momentu najbolji. Kad je mogao jednog Casillasa staviti na klupu, što ne bi i ovog Belgijanca. Ali eto, Bošnjo vidi ono što je i Mourinhu maglovito
 9. Općepoznato je da je Chelsea ekipa koja svoju igru bazira na defanzivi i jako puno ulaže u to. Raditi sa Mourinhom i njegovim timom trenera nije isto kao sa onima u Stoke Cityu. https://www.youtube.com/watch?v=nzjJJ6XrDD8 Mislim da će Asmir, iako je i sad odličan, dosta uznapredovati pod njihovim vodstvom. Btw. ko kaže da će biti drugi golman. Asmir će sigurno dobiti svoju priliku i uvjeren sam da će je iskoristiti.
 10. Koliko ja znam, ne možeš. Tj. ne možeš izvaditi CIPS potvrdu, a samim tim ni pasoš, dok ne platiš kaznu.
 11. Registruj se na forum http://www.bhfanaticos.com/diskusije/, pa postavi pitanje u podforum, odnosno, regiju u kojoj živiš (pošto pretpostavljam da si iz dijaspore). Oni imaju karte za članove i nečlanove. A tu možeš saznati o svim informacijama gdje će se naši okupljati u Belgiji i sl.
 12. Išaraj ga ili ošteti na neki drugi način i prijavi. Reci da su ti je mali to uradio i traži novi :D. Ako ga prijaviš kao nestalog, onda tu ide čitava procedura. Ovako ti je najlakše... Nema kod nas karata ni kad igramo kod kuće. A za Belgiju će ti biti lako nabaviti... Imaš online, pa rezervišeš. Mislim da će ovdje biti čim počne prodaja http://www.belgianfootball.be/en/tickets-red-devils ...
 13. Neka se pokrenu bilo kakve promjene, jer mi stojimo na mrtvoj tački odavno, a sami ne možemo ništa. Mi smo svjesni da se tu radi o interesima, ali opet draže mi je biti na strani Amerike i EU, nego na strani Rusa. Najsmješnije od svega ovog je što Srbi nisu svjesni situacije i što misle da ih Rusi zaista vole, al baš ono bratski... Vidjet ćete kad Rusija počne naplaćivati ovaj veto, a još su se sa jučerašnjim negiranjem genocida udaljili od EU. Znači nema više sjedenja na dvije stolice. Ako žele u EU, sad im je prvi uslov da priznaju genocid u Srebrenici. Kad uđemo aBd u EU, prvi zahtjev koji trebamo tražiti je građevinska operativa da se što prije digne zid duž Drine, po uzoru na Mađare. Prvi uslov pomirenja je da se razgraniče neke stvari i da se priznaju zločini koje su počinili. Kad se to desi, onda možemo pričati o nekom suživotu.
 14. EU Parlament usvojio rezoluciju u Srebrenici. Također, isto je uradio i Američki kongres.
×
×
 • Create New...