Jump to content
FORUM

Slala Treibk

Član
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Slala Treibk

 1. Dokle je stigao taj slučaj ? Jesu li zatvorili i osudili ove počintelje ?
 2. A zašto SDA Bihać ne podržava ovaj sastav Vlade USK ? Više me taj dio zanima... Podjelili su se ponovo.
 3. Ima li ko informaciju šta je sa objektima u centru grada ? Radi li se šta ili će ostati kao napuštena radilišta ? Bihać je na to navikao, samo da ne bude slučaj i sa ovima...
 4. Super tema, evo jedna vezano za igrice. Neki dan sam sa frendovima pričao o ovome kako bi valjalo ponovo razbaciti. Ovoga se sjećaju starije generacije. Ove nove generacije ganjaju Pokemone
 5. Pa ne prolaze nova lica jer na selima još uvijek one majke vjeruju da je Alija živ i glasaju za njegovog sina i slične sa uzvikom "Mi smo Alijini..."
 6. @katarina ,svaka čast na trudu na ovim objavama !
 7. Može li neko objasniti šta se dešava u redovima SDA? Kakvi su sukobi između Bihaća i ostalih SDA iz kantona ? Kako o da je Sead Kadić izgubio konce unutar ljudi u SDA? Još nešto, da li je istina da je Saračević molio Fikreta Abdića da ga zadrži na vlasti ?
 8. Pa evo i ovi iz ove nove stranke govre da su novi mladi ljudi, osvješteni. Pa zar, za primjer, Zosko nije bio na listi SDP-a prošlog mandata i nije prošao, a evo sad je kandidat i ispred ove "građanske stranke"
 9. Slažem se, pa mislim da je smiješno i dalje gledati, uz poštovanje dotičnim, ljude iz Brekovice i Srbljana da kroje sudbinu i da im je glavna atrakcija odlazak u grad na sjednicu vijeća, a glavna euforija kafa u RB.
 10. http://www.biscani.net/odrzana-press-konferencija-gradanskog-saveza-bihac/ Danas (15.07.2016.) održana je press konferencija s ciljem informisanja i upoznavanja javnosti o formiranju Građanskog saveza BiH u Bihaću i učešću na Lokalnim izborima 2016. godine. Prisutnim novinarima su se obratili Armin Amidžić, Ilda Alibegović i Edin Moranjkić koji su u najkraćim crtama predstavili samu ideju formiranja ovog saveza u Bihaću i kratko izložili smjernice budućeg djelovanja. Identifikuju se kao grupa građana koji su se probudili i postali svjesni da je nužno aktivirati se i preuzeti inicijativu, sa zajedničkim ciljem da pokušaju promjeniti trenutnu političku sliku grada Bihaća. To planiraju učiniti kroz političku platoformu Građanskog saveza, ali naglašavaju da se ne radi samo o još jednoj novoj političkoj stranci na političkoj sceni grada Bihaća, nego o platformi koja će djelovati kao neka vrsta foruma građana gdje svako ima jednako pravo glasa i zagarantovanu slobodu političkog i svakog drugog djelovanja, po čemu će se razlikovati od svih drugih političkih partija. – Na listi se nalazi dosta prepoznatljivih imena iz raznih životnih sfera grada Bihaća, a većina njih se nikada ranije nije bavila politikom. U ovu priču su ušli sa najiskrenijim namjerama kako bi dali svoj doprinos pozitivnim promjenama, kako bi okrenuli novu stranicu. Istina, među nama ima i nekoliko političara, ali onih koji su svoje stranke napustili pod pritiskom nametanja pogrešnih stavova, pa možemo reći da su na neki način i protjerani jer nisu odustajali od vlastitih stavova i principa. Nisu pristali biti slijepi poslušnici pa čak i na vlastitu štetu. Oni će učiniti sve da naprave da izgledamo kao oni, a naše je da pokažemo da smo baš suprotno, naveli su. Ističu da pored samih kandidata koji se nalaze na kandidatskoj listi, ovaj savez čini još mnogo stručnjaka i intelektualaca te običnih časnih i poštenih građana koji neće direktno sudjelovati u izbornom procesu, ali ćemo svi zajedno učiniti sve da stanu u kraj stranačkim kriminalnim kartelima koji građane lažu i pljačkaju već dvadeset godina. Borit će se protiv energetskih lobija koji žele zauzeti rijeku Unu, protiv stranačko-tajkunskog krčmljenja gradske imovine, protiv urbicida, kulturocida, protiv kompletnog povarenog političkog sistema koji već dvadeset godina laže i pljačka državu i narod. Lista kandidata Građanskog saveza BiH za Gradsko vijeće grada Bihaća: ARMIN AMIDŽIĆ ILDA ALIBEGOVIĆ EDIN MORANJKIĆ ZULFIKAR HANDUKIĆ MIRJANA MUJKIĆ SEJ RAMIĆ FIKRET MIDŽIĆ INES DELIĆ NURZEKIJA MARJANOVIĆ ALMIR BUDIMLIĆ EDINA LIĐAN SANEL HAVIĆ AZRA TAHRIĆ ELVEDIN SEDIĆ DINKO HADŽOVIĆ MARA ĐUG FRANE ANUŠIĆ NEJRA MIDŽIĆ JASMIN DURAKOVIĆ EMIR PIRALIĆ DŽENANA ŽERIĆ ADNAN BALIĆ SELMA DELIĆ ERVIN SEDIĆ SEAD DŽANIĆ DEJLA MEŠANOVIĆ EMIR HAFIZOVIĆ TIJANA ŠEHIĆ NERMIN MALKOČ HASAN KUDIĆ JASMINA KARABEGOVIĆ ENES ŽERIĆ HANA MUŠIĆ EMILIO JANDA ISMET FAZLIĆ Je li ovo neka nova stranka ?
×
×
 • Create New...