Jump to content
FORUM

Vywegh

Član
 • Content Count

  239
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  9

Vywegh last won the day on June 6

Vywegh had the most liked content!

Community Reputation

127 Excellent

About Vywegh

 • Rank
  Iskusan član
 • Birthday 30.04.1984

Recent Profile Visitors

1069 profile views
 1. Dedara pao, a jest se bio uzdigao jbte, nije dao pričati sa sobom. Glumio nekog dingospo, a ovamo ispade da je džeparoš obični bio.
 2. Imao sam drugi nick prije ovoga ali sam zaboravio kako je glasio. Ovaj imam već godinama, jedini.
 3. I Ribićka džamija je srušena i napravljena nova, ljepša. Nema u tome ništa loše, mene raduje što nam džamije tijesne postaju, to je dobar pokazatelj. A bradonja što se tiče, preporučujem ti da budeš što više u njihovom društvu, naučit ćeš nešto o životu, skromnosti, prioritetima, požrtvovnosti, odricanju, disciplini itd. Sudi ljudima kada ih upoznaš, a ne po onome kako ti ih mediji prezentuju. S druge strane zvijezda pravdi, drago mi je sto je zadovoljena i sto je nane Fata dočekala to da vidi, ali mi je zao sto je crkva morala biti srušena, bilo je sigurno načina da se tran
 4. Geopolitički idealno pozicionirani, između zapadnih i istočnih bogatih susjeda, a ličnih resursa imamo za "izvoza", kako onih zemljanih tako i ljudskih, umnih, (i sad ih izvozimo ali nekako naopako (realnost)). Dakle sve osnove imamo da budemo jedna prosperitetna zajednica od cca 75mil stanovnika. Mislim na cijeli poluotok.
 5. Znači jedini sam na forumu ovdje danas koji je čestitao bajram... dje ste braćo i sestre metropoliti, uvaženi forumasi, dragi mislioci i zanatlije. Da nam se svima Allah dragi smiluje i uputi na ono što je najbolje za nas.
 6. Bajram Mubarek Olsun svima kojima nešto on nešto znači, a svima drugima želim sretan, uspješan i zdrav život.
 7. E jbga sad si me izbedirao 😄 i u pravu si, život u Bosni nije zamro i neće nikada. Jest da su teška vremena naišla ali poslije kiše dodje sunce, mora tako biti.
 8. Ma cijepio se on 100%, nema on damu da riskira toliko, samo dipr ovuda bezze
 9. Šta je ovo jbte... pade Žile. Sta mu je za tim upm. Bas me iznenadilo.
 10. O nekoj drugoj temi sam htio da pišemo ali mi, čitajući o njoj, zape za oko kako nas drugi posmatraju i vide, a kako i mi svhatamo sebe u toj cjelini. I šta nama ustvari znači gdje smo poziconirani na balkanu, geopolitički npr na granici kraljevstva koja su se smjenjivala. Šta nam je oblikovalo mnijenje na ovom dijelu poluotoka?
 11. Vywegh je, nažalost, otišao iz svog grada trbuhom za kruhom, kao i mnogo drugih ljudi. Volio bih da nisam tako da ti ta priča ne pije vode. Rijecanine, pročitao sam dva puta tvoj post i nemam šta da ti odgovorim. Hejtere ne možeš urazumiti kada bi im knjigu napisao. Samo ti nastavi svojom pričom ali zapamti da je karma biatch i da ćeš nekada snositi posljedice svog hejtanja.
 12. Ko sam ja da komentiram izjavu jednog nobelovca? Otkuda mi hrabrost da se usudim to uraditi? Ali ono šta mogu jeste da citiram njegove izjave: - Potaknut je MIT da koronavirus nije prirodnog podrijetla, jer je rečeno da je utvrđeno da su četiri umetanja u genom koronavirusa slični sekvencama HIV-1. Istina je da su insercije vrsta genske mutacije kod koje se dodatni nukleotid (DNA segment) umetne u DNA sekvencu. - Nekoliko mojih znanstvenika jasno govori: u laboratoriju u koronavirus nisu umetnute sekvence HIV-a. - Istraživači iz moga tima su jasno rekli: "Naša analiza
 13. Kako si ti opran čovječe. Znači, upao si u taj brainwashing protiv kojeg se navodno boriš. Neki modificirani Stockholmski sindrom.
 14. @Alen11 znam da lično ne misliš ovako ali i sami hejt je previše. Žalim te starac, al' ono baš baš.
 15. Hajde pokrij se alu folijom po glavi da ti ne bi šta pametno palo na um 😄
×
×
 • Create New...