Jump to content
FORUM

BRACO

Član
 • Posts

  60
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

BRACO last won the day on September 5 2016

BRACO had the most liked content!

About BRACO

 • Birthday January 21

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

BRACO's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-15

Reputation

 1. Kupujmo domaće!!! Slažem se da treba prioritet dati domaćem proizvodu jer se kupovinom domaći proizvoda razvija privreda...smanjuje se siromaštvo...puni se državni budzet...otvaraju se nova radna mjesta...ali ne pod svaku cijenu...kvaliteta proizvoda mora biti na nivou..da budem iskren spreman sam zbog kvalitete i cijene otići i kod susjeda u kupovinu...upravu si Barba...prodavanje napola truhlog voća i povrća je ispod svakog nivoa tržne kulture...a da ne govorim o artiklima kojima je istekao rok trajanja.
 2. Video:Pogledajte ovogodišnje veslanje rijekom Unom i skokove sa mosta https://www.youtube.com/watch?v=lb1-G74mtjU
 3. Meni mrak na oči pade kad vidim da neko u BiH kupuje uvoznu vodu...imamo toliko vode domaće...a oni kupuju iz drugi zemalja.
 4. Eh..kad dodze taj dan...zvaćemo mi tvog punca da nam se pridruži...da nam čovjek da kakav savjet sta piti...sta meziti..iskusto ima a možda i on ima domaći kvalitetni proizvoda... jer ne pijem puno ali kad se odlučim nešto popiti mora to biti kvlitetno piće...dobra meza...i dobro društvo..ne pijem svašta...sa svakim...i uz bilo što...dok ne dodze do našeg sastanka ja ću da naručim energetsko pice jer još uvjek vjerujem da ću da odletim u oblake uz red bul...
 5. Ima 99 godina i još uvjek radi kao sekretar u školi Elizabet Dejvis iz SAD ima 99 godina ujedno ova žena slavi 80 godina radnog staža radeći kao sekretar u jednoj srednjoj školi u američkoj državi Indijana!.... Što je još čudnije ova vremešna ali vitalni sekretar još uvjek ne planira da ode u penziju.U razgovoru za američke tv medije Elizabet kaže da je daleke 1936. godine počela da radi u Akademiji "Kalver", gimnaziji u istoimenom gradu u Indijani, jer posle završene srednje škole nije imala dovoljno novca da upiše univerzitet.Kao i prvih dana kada je imala svoju malu kancelariju, Elizabet Dejvis i danas koristi pisaću mašinu i piše naliv-perom dok obavlja svoje svakodnevne poslove."Nisam planirala da ovde budem toliko dugo, a za to vreme bilo je mnogo promjena, ali mogu da uradim sve što mi je potrebno i na pisaćoj mašini", objasnila je gospođa Dejvis zašto nikada nije prešla na kompjuter. Uz to, ona upozorava da je uvjek dobro sačuvati papirne kopije svih dokumenata.Elizabet Dejvis obožava svoj posao i svakodnevno dolazi da radi u školi, a to joj pomaže da prevaziđe usamljenost, otkako je njen suprug preminuo 2004. godine."Srećna sam, jer otkako mi je suprug preminuo, kod kuće sam sama, ali preko dana sam u školi, okružena ljudima i oni kažu da dobro radim", rekla je gospođa Dejvis.Živi potpuno samostalno u svojoj kući, a do posla i nazad svakog dana vozi je koleginica iz komšiluka, jer kaže da je prestala da vozi pošto "nije baš bezbedno da sama izađe na put".
 6. BRACO

  Vicevi

  Žena hoće sex sa mužem ali on neće i nije zaiteresovan. Jednog dana žena ode da se žali drugarici, a drugarica kaže da obuče sexy veš i zavede ga. Žena to i uradi, obuče "CRNI" veš, krene da se mota oko muža i pravi razne poze. Muž je gleda skroz začudjeno i pita je: "Ko je umro"?
 7. BRACO

  Zanimljive slike

  Ovo se zove u zdravom tjelu zdrav duh
 8. Eh da smo blizu prijatelju pa da nazdravimo ...nemogu piti sam
 9. BRACO

  Vicevi

  Pitaju tri plavuše u kafiću konobara koji je password za WiFi, i konobar veli "jebovaskonobar". Pita jedna jel odvojeno ili zajedno, veli konobar sve zajedno
 10. https://www.youtube.com/watch?v=xCGQFHbRNE8
 11. Napravio bicikl težak 940 kilograma Koristeći ogromne traktorske gume i čelik sa otpada, jedan Nijemac je napravio bicikl težak 940 kilograma da bi postigao svjetski rekord. Bicikl Franka Dozea je već prevazišao Ginisov svjetski rekord najtežeg bicikla koji može i da se vozi. Za sada rekord drži težak 860 kilograma. Doze planira da ove nedjelje dogradi svoju konstrukciju da bi bila teška 1.200 kilograma. Potom će pokušati da njime u subotu prevali 200 metara, potrebnih za rekord. “Želim četvorocifrenu težinu”, rekao je 49-godišnjak iz Ščezvig-Holštajna, prenijela je njemačka agencija DPA. Doze gradi svoj bicikl od marta ove godine. Postavio je pneumatike prečnika 153 centimetra i navodno se pokazalo da ih je iznenađujuće lako voziti. “To je senzacionalan bicikl”, kaže njegova supruga Astrid.
×
×
 • Create New...