Ammar Objavljeno October 11, 2018 Share Objavljeno October 11, 2018 5 hours ago, saco said: Veceras prijateljska utakmica Turska - BiH Najavljuju se mjesani sastavi sa obje strane, kakve su prognoze? 2:1 za nas 👏👏👏👏👏👏 idemooo ⚽⚽ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Objavljeno October 11, 2018 Share Objavljeno October 11, 2018 0:0 ili 1:1 ... ko prenosi utakmicu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
java10 Objavljeno October 11, 2018 Share Objavljeno October 11, 2018 3 hours ago, Grunf said: 0:0 ili 1:1 ... ko prenosi utakmicu? Kazu Nova BH, bivsi Pink BH, poceo je prije 2 dana s emitovanjem, u naredne 4 godine prenose utakmice reprezentacije (ne znam da li sve, ili samo gostujuce). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saco Objavljeno October 11, 2018 Author Share Objavljeno October 11, 2018 DAZN takodje prenosi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saco Objavljeno October 12, 2018 Author Share Objavljeno October 12, 2018 cini se kao da su se nesto trudili, ali eto vidjet cemo sljedecu utakmicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barba Objavljeno October 12, 2018 Share Objavljeno October 12, 2018 Kako Turci svižde našoj himnoj i igračima to je strašno i onda pričaju da su to naša braća . Utakmicu sam gledao preko Turskog TV kanala jer je bila bolja slika od nove komentator je bio katastrofalan za Vranješa i Krunića je govorio Serb cijelu utakmicu doslovno cijelu ekipu je podijelio po nacionalnosti . Dobra je bila igra u prvom poluvremenu Krunič Grabovac Milošević Nastić su bili odlični , Posebno me dojmio Krunić i Nastić . Kodro i Baljić jedna velika nula ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saco Objavljeno October 12, 2018 Author Share Objavljeno October 12, 2018 2 hours ago, Barba said: Kako Turci svižde našoj himnoj i igračima to je strašno i onda pričaju da su to naša braća . Utakmicu sam gledao preko Turskog TV kanala jer je bila bolja slika od nove komentator je bio katastrofalan za Vranješa i Krunića je govorio Serb cijelu utakmicu doslovno cijelu ekipu je podijelio po nacionalnosti . Dobra je bila igra u prvom poluvremenu Krunič Grabovac Milošević Nastić su bili odlični , Posebno me dojmio Krunić i Nastić . Kodro i Baljić jedna velika nula ! Cini mi se da se polako pojavljuje par novih zanimljivih imena, ali pravo lice cemo vidjeti vec u ponedeljak nadajuci se pozitivnom rezultatu a i igri jer tamo smo pobijedili samo sa srecom iskreno su nas Irci razbili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barba Objavljeno October 12, 2018 Share Objavljeno October 12, 2018 Austrija pobjedila Irsku u lošoj utakmici realno ! Irska je u rasulu nadam se da venama to pomoći u ponedeljak ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saco Objavljeno October 12, 2018 Author Share Objavljeno October 12, 2018 Slazem se losa utakimica, upravo takvih kao Irska i njihov nacin gre se na zalost plasim, Medjutim optimizam mora biti idemo u ponedeljak pobjediti i mirnije u novembru za Bec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasmin Rakić Objavljeno October 13, 2018 Share Objavljeno October 13, 2018 Patriotski promašaj. 😭 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saco Objavljeno October 15, 2018 Author Share Objavljeno October 15, 2018 Mozemo li veceras potvrditi prvo mjesto u grupi? TV kuce koje prenose utakmicu veceras; beIN Sports MENA 6 HD Cosmote Sport 7 HD Kwese Sports 2 HD Sky Sports Football UK / HD Sports 2 Israel / HD Sport TV4 (Portugal) / HD SportKlub 2 (Slovenia) SuperSport 6 za / HD C More Stream Sweden DAZN Deutsch [$] (geo/R) ESPN+ USA [$] (geo/R) EuroSport Player Dansk OLL TV Player [$] SKY NET Sports 5 ViaPlay (Finland) Nova BiH 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Objavljeno October 15, 2018 Share Objavljeno October 15, 2018 (edited) Prognoze za veceras? Ja ono patriotski na minimalnih 1:0 za BiH Edited October 15, 2018 by Grunf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiDaM Objavljeno October 15, 2018 Share Objavljeno October 15, 2018 1:1 je neka moja prognoza jer ovi Irci su budale koji dolaze hrabro, traže bodove pod hitno.. A nas inače hoće peh kad nam je najpotrebnije, dakle igrao bih X i uplatio 2-3 marke.. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saco Objavljeno October 15, 2018 Author Share Objavljeno October 15, 2018 15 minutes ago, RiDaM said: 1:1 je neka moja prognoza jer ovi Irci su budale koji dolaze hrabro, traže bodove pod hitno.. A nas inače hoće peh kad nam je najpotrebnije, dakle igrao bih X i uplatio 2-3 marke.. Ma daj, iznenadjujes me @RiDaM hahaha 2:0 za nas idemo u Ligu A ☺️☺️ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ammar Objavljeno October 15, 2018 Share Objavljeno October 15, 2018 18 minutes ago, RiDaM said: 1:1 je neka moja prognoza jer ovi Irci su budale koji dolaze hrabro, traže bodove pod hitno.. A nas inače hoće peh kad nam je najpotrebnije, dakle igrao bih X i uplatio 2-3 marke.. Just now, saco said: Ma daj, iznenadjujes me @RiDaM hahaha 2:0 za nas idemo u Ligu A ☺️☺️ Najbitnije je da ne izgubimo, može i neriješeno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saco Objavljeno October 15, 2018 Author Share Objavljeno October 15, 2018 9 minutes ago, Ammar said: Najbitnije je da ne izgubimo, može i neriješeno Nema nerjeseno kuci igramo, jesu neugodni ali 2:0 za nas😊 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ammar Objavljeno October 15, 2018 Share Objavljeno October 15, 2018 22 minutes ago, saco said: Nema nerjeseno kuci igramo, jesu neugodni ali 2:0 za nas😊 Pa hej, nije nemoguće ni taj rezultat ostvariti imamo potencijala ⚽⚽⚽👍 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiDaM Objavljeno October 15, 2018 Share Objavljeno October 15, 2018 Prošlu utakmicu 18 kornera oni, 1 korner mi. Zbog toga i strahujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barba Objavljeno October 15, 2018 Share Objavljeno October 15, 2018 Biće teško protiv Iraca i to mnogo jer ranjena zvjer je najopasnija ! Oni realno nemaju velike talente ali imaju jaku želju i fizički su jaki . Protiv Austrije su imali par šansi ali realno realizacija im je slaba ! Mi se ipak imamo čemu nadati bitno je što prije postiči pogodak i onda će se otvoriti ! Samo pobjeda nas osigurava sve ostalo je manje bitno . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saco Objavljeno October 15, 2018 Author Share Objavljeno October 15, 2018 2:0 za nas 😀 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ammar Objavljeno October 15, 2018 Share Objavljeno October 15, 2018 Dzeko majstoreeee ⚽⚽⚽⚽👏👏👏👏 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saco Objavljeno October 15, 2018 Author Share Objavljeno October 15, 2018 Ko zna, zna bravo majstore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ammar Objavljeno October 15, 2018 Share Objavljeno October 15, 2018 2 minutes ago, saco said: Ko zna, zna bravo majstore Auu koja greška sudije, trebalo je 2:0 biti sada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saco Objavljeno October 15, 2018 Author Share Objavljeno October 15, 2018 Ovo je cist go, sram vas bilo sudije 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ammar Objavljeno October 15, 2018 Share Objavljeno October 15, 2018 Odlična igra za sada stvaramo polako jak i uštiman tim 👏👏 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...
Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.