saco Objavljeno November 15, 2018 Author Share Objavljeno November 15, 2018 Veceras treba odigrati pametno nadam se da cemo to znati, i bod je vrijedan pobjede, ma da ja sam ipak optimista 2:1 za nas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barba Objavljeno November 15, 2018 Share Objavljeno November 15, 2018 Nesmijem predviđati jer teška je utakmica . Vidim Beč gori stari Bosanski glavni grad ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saco Objavljeno November 15, 2018 Author Share Objavljeno November 15, 2018 Bec gori https://sportsport.ba/fudbal/bhf-u-korteu-krenuo-prema-stadionu-sve-sto-zelim-u-ovom-trenutku/296873 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hulkster Objavljeno November 15, 2018 Share Objavljeno November 15, 2018 Znači ne vjerujem... U Beču se ori stadion " ovo je Bosna" haha... Idemo momci 0:2 ili 1:3 ⚽⚽⚽🇧🇦🇧🇦🇧🇦. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saco Objavljeno November 15, 2018 Author Share Objavljeno November 15, 2018 0:0 rezutat koi nas definitivno rjesava prvaka grupe te plasamna u grupu A Sve cestitke momcima, 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobri duh Objavljeno November 15, 2018 Share Objavljeno November 15, 2018 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrljo Objavljeno November 16, 2018 Share Objavljeno November 16, 2018 Daj Španiju da se igramo. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saco Objavljeno November 16, 2018 Author Share Objavljeno November 16, 2018 2 hours ago, Mrljo said: Daj Španiju da se igramo. U nedelju😀 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neuron Objavljeno November 17, 2018 Share Objavljeno November 17, 2018 Poslije hrvata red je da ih i mi nakantamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saco Objavljeno November 18, 2018 Author Share Objavljeno November 18, 2018 Spanija : Bosna i Hercegovina Prijateljska utakmica, kakve su nam sanse? Prijenos za BiH radit će Nova TV, a duel sa stadiona Gran Canaria prenosit će još 15 TV kanala i to: beIN Sports MENA 11 HD beIN Sports MENA 3 HD Cosmote Sport 7 HD DAZN 2 Bar HD Futbol 2 Ukrajina / HD MATCH! TV / HD Sky Sports *RED button Sport 2 Izrael / HD Sport TV2 Portugal / HD SuperSport 7 za / HD SuperSport MaXimo 1 / HD TVE La 1 / HD OLL TV Player SKY NET Sports 5 TV2sumo Norveška (BIH.ba – Reprezentacija.ba) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saco Objavljeno November 18, 2018 Author Share Objavljeno November 18, 2018 Hrvatska izgubila 2 : 1 od Engleske i ispala u grupu B Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrljo Objavljeno November 18, 2018 Share Objavljeno November 18, 2018 Idemo jako. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saco Objavljeno November 18, 2018 Author Share Objavljeno November 18, 2018 Poluvrijeme 0 : 0, Spanci su pumo jaci, ali imali smo i mi sanse 😀 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saco Objavljeno November 28, 2018 Author Share Objavljeno November 28, 2018 Vranješ otišao korak dalje: Nakon granica RS-a istetovirao četničkog vojvodu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barba Objavljeno November 28, 2018 Share Objavljeno November 28, 2018 Mogu sve svatiti ali da nekom treba ovakva tetovaža to nemogu nikako . Lik očito nije dobar u glavi . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1260 Objavljeno December 2, 2018 Share Objavljeno December 2, 2018 (edited) Italija, BiH,.... 4 minutes ago, 1260 said: Italija, BiH,.... Finska,... Grčka Armenija Italija, Bosna i Hercegovina, Finska, Grčka, Armenija, Lihtenštajn Edited December 2, 2018 by 1260 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barba Objavljeno December 2, 2018 Share Objavljeno December 2, 2018 Dobra grupa prvi će mo biti 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1260 Objavljeno December 2, 2018 Share Objavljeno December 2, 2018 Nismo bas morali Grcku dobiti, ali moglo je i gore Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barba Objavljeno December 2, 2018 Share Objavljeno December 2, 2018 3 minutes ago, 1260 said: Nismo bas morali Grcku dobiti, ali moglo je i gore Ma kakva Gračka qurac od ovce , najvažnije da smo izbjegli španiju Portugal Francusku . Sa Italijom možemo ravnopravno igrati . I bitno je da u grupi imamo 6 ekipa . Samo ići na prvo mjesto od početka nikakve druge kalkulacije . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saco Objavljeno December 2, 2018 Author Share Objavljeno December 2, 2018 Ovo je grupa po nasoj mjeri po meni, Italijom se moze igrati 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barba Objavljeno December 2, 2018 Share Objavljeno December 2, 2018 1 hour ago, saco said: Ovo je grupa po nasoj mjeri po meni, Italijom se moze igrati Mi možemo ravnopravno igrati Italijom, nama neleže Španija Portugal nikako . Samo od početka igrati ozbiljno i skupljati bodove ,Grčka za nas nije problem sa njima 4 boda su dovoljna . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saco Objavljeno December 3, 2018 Author Share Objavljeno December 3, 2018 11 hours ago, Barba said: Mi možemo ravnopravno igrati Italijom, nama neleže Španija Portugal nikako . Samo od početka igrati ozbiljno i skupljati bodove ,Grčka za nas nije problem sa njima 4 boda su dovoljna . Upravo tako, mada se samo boim nasih gluposti. odnosa u igri sa nekom od ovoh tzv lakih ekipa iz iskustva do sad su nas skoro uvijek takve kostale kvalifikacija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saco Objavljeno March 19, 2019 Author Share Objavljeno March 19, 2019 Pocetak kvalifikacija za Evropsko Prvenstvo, dvije utakmice kao domacini, Armenija te Grcka. Treba nam malo euforije, hajmo Bosno hajmo Hercegovino 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barba Objavljeno March 28, 2019 Share Objavljeno March 28, 2019 Nakon prve dvije utakmice kratki rezime.. Armeniju nebi posebno komentarisao jer nasi igraci su na nivou da ih je tesko motivisati protiv na papiru slabijih reprezentacija,Armenija je bila dobra realno i mislim da ce do kraja kvalifikacija nekom od nasih konkurenata za prva dva mjesta uzeti bodove. Protiv Grcke smo pokazali slab karakteri stvari koje nisu profesonalne cesto zaboravljamo da se utakmica igra 90'+ minuta i da cijelo vrijeme treba igrati na nivou. Zalosno je ispustiti sigurna tri boda protiv nikad slabije Grcke a imas najbolje otvaranje utakmice koje sam vidio kako pratim reprezentaciju. Sudjenje je bilo katastrofalno da ne kazem amatersko ali to su stvari na koje treba obracati paznju prije utakmice cim se dodijeli sudija koji je anonimac teski. Muhamed Besic je u prve dvije utakmice previse igrao samoinicijativno te je protiv Armenije je ukrao sut Radi Krunicu koji ima top u nozi da bi on sam sutirao tragikomicno. Dzeko je bio veoma los obadvije utakmice nesto kod njega ne stima cesto odlazi sa pozicije gdje bi trebao da bude . Steta za Pjanica koji ce najvjerovatnije pauzirati dvije utakmice i za Grcku je ovo isto jedna od pobjeda jer protiv Finske i Italije ce bez Pjanica biti tesko nadam se potunom oporavku Izeta Hajrovica jer on je taj koji moze da donese osvjezenje i agresivnost u igri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barba Objavljeno June 8, 2019 Share Objavljeno June 8, 2019 Totalno promašena formacija forsiranje Šarića i Civića te Cimirota ispred Vrančića i Gojaka je glupost . Pjanić je falio mnogo ali njegovo neigranje se moglo drukčije formacijski nadoknaditi . Izgledali smo amaterski Finci su našu igru pročitali i zasluženo pobijedili i uzeli bodove koje mi nismo smjeli izgubiti . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...
Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.