saco 525 Objavljeno September 6, 2020 Author Share Objavljeno September 6, 2020 Mozemo li pobjediti Poljsku, mislim DA🙂 TV koje ce prenositi utakmicu BiH Poljska, suta na Bilinom Polju: beIN Connect MENA beIN Sports MENA 3 HD C More Stream Sweden Canal 9 (Denmark) /HD Cosmote Sport 3 HD Cytavision Sports 6 HD DAZN Deutsch (geo/R) Dplay.dk (geo/R) EuroSport Player Dansk L'Equipe TV Online (geo/R) MATCH! Futbol 1/HD MATCH! TV (online) (geo/R) NOVA BH HD Optus Sport (geo/R) Polsat Sport / HD QQ Sports (geo/R) S Sport+ Turkey online Silk Sport HD 1 Sky Spors *RED button Sport 2 (czech/svk) HD Sport 2 (hungary) / HD Sport 24 At Sea Extra Sport 3 Israel / HD Sport TV2 (portugal) / HD SuperSport 4 HD (alb) SuperSport Variety 2 HD (n) SuperSport Variety 2 hd (rsa) TVP 1 (Poland) / HD TVP Polonia / HD TVP Sport / HD (Poland) ViaPlay (finland) / HD Ziggo Sport Select HD Sretno ZMAJEVI! 1 Quote Link to post Share on other sites
Fap mašina 1165 Objavljeno September 6, 2020 Share Objavljeno September 6, 2020 Sad kad bajević naoštri naše momke ima da sataru poljake ko ludak novine. Quote Link to post Share on other sites
Barba 2766 Objavljeno September 6, 2020 Share Objavljeno September 6, 2020 Dobar meč ali ja nisam zadovoljan iskreno sredina nikakva mnogo soliranja . Quote Link to post Share on other sites
Pavarotti 532 Objavljeno September 6, 2020 Share Objavljeno September 6, 2020 E jebem ti Novu BH mrtvu. Zamisli kanal prenosi reprezentaciju, a nema ga pola drzave. 1 Quote Link to post Share on other sites
Barba 2766 Objavljeno September 7, 2020 Share Objavljeno September 7, 2020 9 hours ago, Pavarotti said: E jebem ti Novu BH mrtvu. Zamisli kanal prenosi reprezentaciju, a nema ga pola drzave. A na FTV pjeva Dačić , sramota da ljudi ne mogu gledati tekmu . 1 Quote Link to post Share on other sites
Grunf 5891 Objavljeno September 7, 2020 Share Objavljeno September 7, 2020 Mislim da će se moći pratiti i ovako: http://freestreams-live1.com/polsat-sport/ 1 Quote Link to post Share on other sites
Barba 2766 Objavljeno September 7, 2020 Share Objavljeno September 7, 2020 Ja se samo bojim da ce nas Poljska veceras rasuti kao ne znam ja sta jer se pocelo letiti visoko . Gojak mora da ide u sredinu terena a ne na krilo a na krilo treba staviti Milosevica ili Duljevica . Quote Link to post Share on other sites
saco 525 Objavljeno September 7, 2020 Author Share Objavljeno September 7, 2020 6 hours ago, Barba said: Ja se samo bojim da ce nas Poljska veceras rasuti kao ne znam ja sta jer se pocelo letiti visoko . Gojak mora da ide u sredinu terena a ne na krilo a na krilo treba staviti Milosevica ili Duljevica . Opet Ti i strah, ne brini samo optimisticki naprijed, minimalno nerijesno igramo, vidjet ces🙂 Quote Link to post Share on other sites
Grunf 5891 Objavljeno September 7, 2020 Share Objavljeno September 7, 2020 Just now, saco said: Opet Ti i strah, ne brini samo optimisticki naprijed, minimalno nerijesno igramo, vidjet ces🙂 Džeko na klupi!??? Quote Link to post Share on other sites
1260 1417 Objavljeno September 7, 2020 Share Objavljeno September 7, 2020 1 Quote Link to post Share on other sites
Grunf 5891 Objavljeno September 7, 2020 Share Objavljeno September 7, 2020 Ja eto zbunjen, nadam se da će biti i Poljaci, čak i više nego ja. Nadam se da Bajević zna što radi. Quote Link to post Share on other sites
1260 1417 Objavljeno September 7, 2020 Share Objavljeno September 7, 2020 Mislim da je iznenadio i šokirao i samog sebe 1 Quote Link to post Share on other sites
gawk 39 Objavljeno September 7, 2020 Share Objavljeno September 7, 2020 Ima li neki kanal na missnetu da se moze gledati tekma?? Quote Link to post Share on other sites
Grunf 5891 Objavljeno September 7, 2020 Share Objavljeno September 7, 2020 29 minutes ago, gawk said: Ima li neki kanal na missnetu da se moze gledati tekma?? Nope, ko ima mogućnost ima i na SK1 Quote Link to post Share on other sites
Grunf 5891 Objavljeno September 7, 2020 Share Objavljeno September 7, 2020 Penal, Hajradinović 1:0 vodimo... Quote Link to post Share on other sites
saco 525 Objavljeno September 7, 2020 Author Share Objavljeno September 7, 2020 Sve u svemu je ok, trebamo i mi konacno vidjeti sta sa cim od mladjih igraca raspolazemo,ovo je za sad u redu samo steta sto nisu mogli minut izdrzati da na poluvrijeme odu sa 1;0, Idemo dalje do pobjede, sretno ZMAJEVI 2 Quote Link to post Share on other sites
Hysteria 276 Objavljeno September 7, 2020 Share Objavljeno September 7, 2020 Hrabar potez ići sa rezervnom ekipom na Poljsku a i odlično da se provjeri ko šta može pred baraž 1 Quote Link to post Share on other sites
1260 1417 Objavljeno September 7, 2020 Share Objavljeno September 7, 2020 Svaka čast Bajeviću na hrabrosti. A nldobro su i odigrali. Šteta što nismo izdržali još koju minutu Quote Link to post Share on other sites
gawk 39 Objavljeno September 7, 2020 Share Objavljeno September 7, 2020 Sve je to ok,al pade mi tiket 1 Quote Link to post Share on other sites
Barba 2766 Objavljeno September 8, 2020 Share Objavljeno September 8, 2020 12 hours ago, saco said: Opet Ti i strah, ne brini samo optimisticki naprijed, minimalno nerijesno igramo, vidjet ces🙂 Zna Barba sta prica ako ista razumijem se u fudbal ,psiholoski momenat i efekat je najvazniji element igre nakon 1-1 protiv Italije je nas najvise zajebao jer su umislili da da su veci od svojih mogucnosti. Realno Begovic nije trebao da brani primio je dva glupa gola ali dobro nije on kriv sam ne mozes Civica staviti da igra kad lik nema pojma nije uspio povuci niti jedne lopte a izgubio sve i jedan duel vazda vraca loptu nazad Milosevic je trebao imati prednost u odnosu nad njim . Kao ni protiv Italije sinoc nismo imali sredinu terena nakon 30 minuta igre . Sa onakvom igrom mi ne mozemo pobjediti Irsku i ako su ih sinoc Norvezani deklasirali . Uigraj dva stopera da su konstanta sa zadnjim veznim i nema tu price ,Besic je bio dobar sinoc kao i Gojak koji steta sto se ozljedio. Visca nista Hodzic takodjer spava u opsajdu . A i ona Turska kurva od sudije isjeckala igru kao moja tetka kad pravi sicani burek lik svira prekid kad pogledas igraca sto su Poljaci dobro iskoristili . Mi smo mogli lako pobjediti Poljake pogotovo kod rezultata 1-0 znaci stavi dva bloka nazad i sve lopte salji na Koljica i Hodzica . Tesko ce biti treba jos mnogo da se radi Dzeko je trebao biti starter . Quote Link to post Share on other sites
Barba 2766 Objavljeno October 2, 2020 Share Objavljeno October 2, 2020 Navijaci mogu na utakmicu baraza i ostale utakmice reprezentacije je svakako dobra vijest .Ocekuje se nekih 2-3 hiljade na Grbavici . 1 Quote Link to post Share on other sites
saco 525 Objavljeno October 3, 2020 Author Share Objavljeno October 3, 2020 On 02. 10. 2020. at 12:08, Barba said: Navijaci mogu na utakmicu baraza i ostale utakmice reprezentacije je svakako dobra vijest .Ocekuje se nekih 2-3 hiljade na Grbavici . Pored 2-3 hiljade navijaca, posebno se ocekuje POBJEDA🙂 Quote Link to post Share on other sites
Barba 2766 Objavljeno October 5, 2020 Share Objavljeno October 5, 2020 Bliži de četvrtak postajem sve nervozniji iskreno. Tako želim da odemo na EP ali biće teško Irci su jebena ekipa posebno jer su fizički jaki mogu igrati i 180 minuta doslovno dok kod nas 70 % kadra nije u mogućnosti odigrati isti nivo 70 minuta. Pripreme u Sarajevu nisu nikad dobro donijele . Quote Link to post Share on other sites
1260 1417 Objavljeno October 8, 2020 Share Objavljeno October 8, 2020 Ovo je jedanaest igrača koji će izaći na megdan: Šehić, Cipetić, Saničanin, Ahmedhodžić, Kolašinac, Pjanić, Cimirot, Hadžiahmetović, Gojak, Višća i Džeko Quote Link to post Share on other sites
saco 525 Objavljeno October 8, 2020 Author Share Objavljeno October 8, 2020 Veceras su Oni ti koi ce nadam se ovom napacenom narodu barem malo donijeti osmijeha na lice, Sretno ZMAJEVI! TV kuce koje prenose utakmicu; UEFA Euro 2020/21 - Weg B Halbfinale Bosnien-Herzegowina gegen Nordirland ST: 20:45 20 Mediaset (Italien) / HD 📺 beIN Connect MENA 📺 beIN Sports MENA 1 HD Cosmote Sport 1 HD DAZN Deutsch [$] (geo / R) L´Équipe TV Online (geo / R) 📺 SPIEL! Arena / HD Nova BH HD Sky Sports Premier League / HD SportKlub 1 (Montenegro) HD SportKlub 1 (Serbien) HD SportKlub 3 (Slowenien) SuperSport LaLiga HD (rsa) TV2sumo.no [$] (geo / R) UEFA.tv [online] (geo / R) 📺 ViaPlay (Finnland) / HD Virgin Media Sport HD Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts
Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...
Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.