Jump to content
FORUM
  • 0

Montažne kuće. Iskustva?


Grunf

Question

Pozdrav raja. Kako naslov kaže, interesira me da li neko ima iskustva sa montažnim kućama? Prvenstveno mislim na novogradnju i domaće izvođače radova poput Promo, Krivaje a i još nekih da ne nabrajam. Privlači me zapravo brzina izgradnje i cijena jer sam vidio da cijene idu već od 650 KM sa PDV po kvadratu i to po principu "ključ u ruke". Kakve su kvalitete takve kuće? Znam da ima novih kuća tog tipa i u Bihaću jer sam neke, poput " Cube kuće" koja mi se jako sviđa, prepoznao i iz kataloga.

Edited by Grunf
Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Montažne kuće su prava stvar razmišljao sam o nabavci jedne ali sve sto sam pronašao na internetu kod nas je bilo nedovoljno informacija zanimljivo ovi sto prodaju na oxla nigdje ne stavljaju cijene već sve po dogovoru i tako kontaktiram ja jednog Koji je bio prevarant slao mi slike ovo ono ali je tražio pola novca da mu pošaljem za materijal u stvari sve je to bila prevara . Predstavlja se sa jednom imenom a za transfer novca daje drugo ime kao nekog rođaka jer nema licnu kartu. 
Stoga budi oprezan na ovakve stvari. 
Montazne kuće sam gledao i u Grabovcu a cijena nije velika razlika ali je bolja sigurnost .

Link to comment
Share on other sites

Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...

Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...