Pushiga 185 Objavljeno December 15, 2020 Share Objavljeno December 15, 2020 Dobices cir od tolke sekiracije, zapali topa il nesto... Quote Link to post Share on other sites
jokesOnYou 374 Objavljeno December 16, 2020 Share Objavljeno December 16, 2020 prije 8 sati, Pushiga said: Dobices cir od tolke sekiracije, zapali topa il nesto... Imas li sta? Vele da lijeci i rak i koronu i sve Quote Link to post Share on other sites
L19.S61. 198 Objavljeno December 16, 2020 Share Objavljeno December 16, 2020 7 hours ago, jokesOnYou said: Imas li sta? Vele da lijeci i rak i koronu i sve Dajte 'robu' ..prevencije radi ! Može i kao 'terapija' ! Da hebemo mater i Kini i virusu ! Robu na sunce ! 😂😂😂😂 1 Quote Link to post Share on other sites
Pushiga 185 Objavljeno December 16, 2020 Share Objavljeno December 16, 2020 prije 14 sati, jokesOnYou said: Imas li sta? Vele da lijeci i rak i koronu i sve Pa lakse nadjes paket trave, nego chesterfield plavi na kiosku 4 Quote Link to post Share on other sites
Grunf 5980 Objavljeno December 17, 2020 Author Share Objavljeno December 17, 2020 https://www.klix.ba/vijesti/bih/bh-knjizevnik-abdulah-sidran-na-respiratoru-usljed-zaraze-koronom/201217115 Quote Link to post Share on other sites
Hysteria 284 Objavljeno December 19, 2020 Share Objavljeno December 19, 2020 Aaajmo Quote Link to post Share on other sites
jokesOnYou 374 Objavljeno December 20, 2020 Share Objavljeno December 20, 2020 Navodno mutirao virus u Juznoj Africi. A danas slusam na vijestima da se i u Engleskoj pojavio mutirani virus koji je 70% vise zarazan. Iz tog razloga je Holandija zabranila letove iz Engleske. O tom cinu razmislja sada i Njemacka i druge zemlje EU da uradi da zabrane letove iz Engleske. Quote Link to post Share on other sites
Barba 2796 Objavljeno December 21, 2020 Share Objavljeno December 21, 2020 Tamam kad su poceli pricati o vakcinisanju i kad je UK prvi poceo sa tim kod njih se javila mutacija virusa . Ne mozes vise biti pametan da ga jebes . Ja ljudi nisam tri mjeseca bio u kafani nisam moju konobaricu ufatio malo za guzu nalinjo se sa drustvom fakat zivot cine male stvari. Quote Link to post Share on other sites
Vywegh 113 Objavljeno December 22, 2020 Share Objavljeno December 22, 2020 (edited) Čitam da je Dodick pozitivan na Covid-19 i da ima obostranu upalu pluća. Eh, kad bi bilo sreće još da umre za dan dva, bila bi nam to najbolja novogodišnja čestitka 🤞🤞🤞 Edited December 22, 2020 by Vywegh Quote Link to post Share on other sites
Barba 2796 Objavljeno December 22, 2020 Share Objavljeno December 22, 2020 47 minutes ago, Vywegh said: Čitam da je Dodick pozitivan na Covid-19 i da ima obostranu upalu pluća. Eh, kad bi bilo sreće još da umre za dan dva, bila bi nam to najbolja novogodišnja čestitka 🤞🤞🤞 Moze umrijeti Dodik ali nece umrijeti politika koju on zastupa dzaba se nadas . Dodik je odavno politicki mrtvac 1 Quote Link to post Share on other sites
Hysteria 284 Objavljeno December 22, 2020 Share Objavljeno December 22, 2020 Poslije Pence-a - Joe Biden, Bernie Sanders, Anthony Fauci također primili bocu... i naši bi samo kasne sa uplatom Quote Link to post Share on other sites
Grunf 5980 Objavljeno December 25, 2020 Author Share Objavljeno December 25, 2020 Evo Brnabić primila vakcinu jučer. Danas kažu da joj je izraslo nešto među nogama. Čudna neka nuspojava 2 Quote Link to post Share on other sites
Grunf 5980 Objavljeno December 28, 2020 Author Share Objavljeno December 28, 2020 Ovo nam je promaklo???? https://www.klix.ba/vijesti/bih/bh-kompanija-proizvela-lijek-koji-pomaze-u-lijecenju-covid-a/201225155?fbclid=IwAR3wQZ_dg19dq7mcbcn0SRsNyHgy4_mfQpwl0tWcRVN1I97dqBFNVq3FWSA Quote Link to post Share on other sites
jokesOnYou 374 Objavljeno December 28, 2020 Share Objavljeno December 28, 2020 Mozda i ne zatreba kod nas nista. Kreveta i kapaciteta ima koliko zelis, jer se NE PRIMAJU pacijenti u bolnicu nikako! Nerad je najljepsi, a vjerujem da ima pacijenata JER se niko ne pridrzava nikakvih mjera. Ovaj vikend dosla baustelija, prepuni lokali kod Bakraca, Opala-PeoplesBar, Friends Pub, ITD... gori zepa, ne postoji Corona u Bihacu. U trgovackim centrima niko nista ne kontrolira, najvise oni didovi i babetine koju su kriticna masa niko nista ne nosi, i kada nadjes nekoga sa maskom, krajiska stanga od nosetine viri vani. Tako da, znas nas, jebo nas. 2 Quote Link to post Share on other sites
Hysteria 284 Objavljeno December 28, 2020 Share Objavljeno December 28, 2020 Zao mi je ako se ne primaju pacijenti, ima jedan medicinski tehnicar tamo na kirurgiji voli krasti pacijentima pare i mobitele ne znam kako ce prezimiti ovu zimu, prokleta corona Quote Link to post Share on other sites
Barba 2796 Objavljeno December 28, 2020 Share Objavljeno December 28, 2020 2 hours ago, Hysteria said: Zao mi je ako se ne primaju pacijenti, ima jedan medicinski tehnicar tamo na kirurgiji voli krasti pacijentima pare i mobitele ne znam kako ce prezimiti ovu zimu, prokleta corona Ima njih u bolnici vise sto vole krasti zena od jednog Bihackog pevaca je redovno krala djeci voce i slatkise po pedijatriji dok je radila kao medicinska sestra . Ali stas kazu da je skoro bilo veselo u Bolnici covjek ufatio zenu kako se prca sa doktorom koja je med sestra jebase stari doktori sve zivo u nocnim smjenama. 1 Quote Link to post Share on other sites
Grunf 5980 Objavljeno January 4 Author Share Objavljeno January 4 https://www.klix.ba/vijesti/bih/sarajevski-hirurg-adnan-hasimbegovic-preminuo-od-posljedica-koronavirusa/210104136 Quote Link to post Share on other sites
jokesOnYou 374 Objavljeno January 7 Share Objavljeno January 7 Dakle, ko je i najmanje sumnjao u one dubiozne teorija zavjera, evo sta se radi za clickbaitove i oni koji odrzavaju te stranice najvise zaradjuju na glupanima. Konkretno ovdje, stavlja se shema od gitarske pedale kao da je to shema za taj 5G chip: https://www.muzika.hr/gitarska-pedala-covid-19-5g/ I jos jedna dodatna potvrda da su teoreticari zavjera najveci idioti na ovoj planeti, mozes im govno kao cokoladnu kobasicu prodati i pojest ce je, svejedno sto vide da je govno i u podsvijeti to i znaju. Samo nek je kontra. 1 Quote Link to post Share on other sites
Pushiga 185 Objavljeno January 7 Share Objavljeno January 7 Ona Fugazii od sramote se ne smije ni vratit na forum koliko se isprosipala 1 2 Quote Link to post Share on other sites
L19.S61. 198 Objavljeno January 11 Share Objavljeno January 11 Kad će ta "roba" ? Ako nema robe dajte vakcinu,vojsku.. da se bodemo? Kad nas kursisti budu boli..hoćemo li tražiti od njih dokaz da su završili i uspješno položili obuku pravilnog rukovanja vakcinom? Gdje se mogu nabaviti frižideri (-70°C). #usrebrenamalina Quote Link to post Share on other sites
Barba 2796 Objavljeno January 11 Share Objavljeno January 11 Sramota je da sve drzave u EU i u Svijetu su pocela sa vakcinisanjem samo nasa drzava nije ni nabavila cak ni pocela raspravljati o vakcinama cekaju neku milostinju toliko je njima stalo do naroda,vazno je da reis Kavazovic se mnogo sikira za migrante i zove telefonima . Ako potraje ova situacija jos jednu godinu to ce biti katastrofa za nas turizam i cjelokupnu ekonomiju posebno za male privrednike . U Nizozemskoj ce poceti da cjepljenje obavljaju 24 sata dnevno znaci i nocu samo da bi se spasila sezona festivala i da bi se navijaci vrtili na tribine i sve ostalo . Najzalosnije na tv novinari se samo bave migrantima i to je najbitnije. Sto se tice teorija zavjera ja osobno smatram da je to bilo svasta u pozadini i da sam virus nije bas tako nastao kako nam predstavljaju kako je kinez pojeo sismisa ali pravo istinu mi nikad necemo saznati stoga se treba baviti sa onim sto imamo . Meni je zao obicnog naroda ma gdje bio jer ljudi su ostali bez posla koliko je samo nasih ljudi ostvarilo pravo na posao u njemackoj i koliko su u to novca ulozili ucenje jezika putovanja u Sarajevo ovo ono i na kraju sjedi kod kuce ne mozes nigdje i sve sto si ulozio propada i opet moras od pocetka mjesec dana je puno kad izgubis a ljudi su izgubili godinu . 1 Quote Link to post Share on other sites
L19.S61. 198 Objavljeno January 13 Share Objavljeno January 13 @Barba o kakvoj ti katastrofi govoriš. Ovdje vrijedi ona : NNNN Neka Nama Naših Nizozemaca (švaba,austrijanaca,talijana i ostalih) Ima i ona,vezana za 2WW : Prije nismo ništa imali i onda došo švabo i sve uništio. 1 Quote Link to post Share on other sites
saco 542 Objavljeno January 16 Share Objavljeno January 16 @Barba sta radis Ti https://www.nrz.de/region/niederrhein/aus-den-niederlanden/krise-droht-in-niederlanden-regierung-beraet-ueber-ruecktritt-id231336018.html Quote Link to post Share on other sites
Barba 2796 Objavljeno January 18 Share Objavljeno January 18 On 16. 01. 2021. at 10:24, saco said: @Barba sta radis Ti https://www.nrz.de/region/niederrhein/aus-den-niederlanden/krise-droht-in-niederlanden-regierung-beraet-ueber-ruecktritt-id231336018.html U Amsterdamu protestiraju doslovno ljudi koji nista i ne rade i bune se jer su im kafici zatvoreni 90 % od evidentiranih i privedeni od strane policije su na socijali dovoljan je ovaj podatak da se zna o kome se radi. Ne kazem da je ovaj lock down ispravan koji se provodi u NL jer je sam po sebi nelogican obicni svijet je zakljcan po svim osnovama a dnevno dolazi 30 letova iz Engleske i SAD kao i drugih zemalja dok svi drugi propadaju kraljevska aviokompanija KLM ne osjeca krizu i ne smije propasti jer ljudi putuju punom parom . U zemljama gdje nije bilo totalnog lock downa je situacija bolja nego gdje je na snazi samo iz razloga sto se brze stice kolektivni imunitet. Ne znam sta da vise kazem ovo je ludnica meni je najzalije djece jer ne idu u skolu a ova online nastava je nula ovo je najzalosnije jer ce veliki dio djece ostao uskracen za znanje koje su trebali steci u toj zivotnoj dobi i to vise nikad ali bas nikad nece nadoknaditi . 1 Quote Link to post Share on other sites
jokesOnYou 374 Objavljeno January 19 Share Objavljeno January 19 Primjetio sam da se u dosta zemalja ne vodi vise ni statistika ispravno. U Brazilu je gehanija, dakle prepune plaze iako navodno nekakvi brojevi rastu. Kod nas, nabacaju neke brojeve slucajnom raspodjelom, samo da popune i to vrijeme na vijestima. Dakle, smijesno je kada pricaju o tome, svaki dnevnik na drugom programu u isto vrijeme s drugim brojevima raspolaze. Nikakve mjere ili odluke, zasjedanja ili obracanje javnosti od nadleznih. Ona direktorica zdravstvenog zavoda USK, neki dan na TV-u, masku stavila preko kite po raspolozenju, zato zapravo svoj veliki slatki nosic nije prekrila nikako - dakle, to je primjer samo osobe koja treba da bude primjer kako da primjenjuje jedna od datih mjera. Kafane rade punom parom u Bihacu, trenutno ima vise ljudi po kafanama nego prije korone sto je bilo. Nikakve se mjere ne pridrzavaju niti u kafanama, niti u radnjama i zato pitanje, what the fucking fuck? Smijesno mi je kolika je ta tzv. epidemioloska procedura npr. u frizerskim salonima, a poslije frizure odes u prepunu kafanu u centru Bihaca (kod Bakraca, Peoples Bar, ITD, Friends pub, ili pivnicu ili bilo gdje drugdje). Zasto onda policijski sat koji kurac ako se niko tokom cijelog dana i skoro cijele noci ne pridrzava zapravo nikakvih epidemioloskih mjera? Cemu onaj tag na TV-u "Budimo odgovorni"? Na Balkanu, da bude neko odgovoran, a svako povukao prije toga "Moga" za "moga" i ima svu pamet svijeta? Smijesno i jadno. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts
Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...
Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.