zudox Objavljeno April 21, 2021 Share Objavljeno April 21, 2021 Mene da se pita otisao bih u sibir.Pa ljudi tamo ili na nekim planinama zive sretnije nego mi sa svim ovim tehnoloskim blagodetima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Objavljeno April 22, 2021 Author Share Objavljeno April 22, 2021 15 hours ago, zudox said: Mene da se pita otisao bih u sibir.Pa ljudi tamo ili na nekim planinama zive sretnije nego mi sa svim ovim tehnoloskim blagodetima Pa ko se pita? Žena? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zudox Objavljeno April 22, 2021 Share Objavljeno April 22, 2021 prije 35 minuta, Grunf said: Pa ko se pita? Žena? Tako nekako a i djeca na njenoj strani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen11 Objavljeno April 22, 2021 Share Objavljeno April 22, 2021 (edited) I tebi u porodici ima zombija izgleda, njima to ocigledno nesmeta sto se desava... Ja bi to sve otkantao da sam na tvom mijestu. Oci gledno su na rodjakovoj ti strani. Zalosno Edited April 22, 2021 by Alen11 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Objavljeno April 22, 2021 Author Share Objavljeno April 22, 2021 50 minutes ago, zudox said: Tako nekako a i djeca na njenoj strani. Oni će tebe natjerati na pelcovanje. Vidjet ćeš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen11 Objavljeno April 22, 2021 Share Objavljeno April 22, 2021 (edited) Ja im nebi vijerovo da sam na tvom mijestu Edited April 22, 2021 by Alen11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hysteria Objavljeno April 22, 2021 Share Objavljeno April 22, 2021 Očigledno su pali pod uticaj cionističkih medija ili ih je neko od vakcinisanih inficirao, mislim ko normalan ne bi htio zamjeniti Njemačku za Sibir 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen11 Objavljeno April 22, 2021 Share Objavljeno April 22, 2021 Meni je samo zao dijece i zivotinja Imali neko web adresu za linux da skinem, da obrisem ovaj djubar od windousa od one ubice Bill Gaetsa? Imali neko web adresu za linux da skinem, da obrisem ovaj zlo od Windowsa od one ubice Bill Gaetsa? Ovo zlo* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vywegh Objavljeno April 23, 2021 Share Objavljeno April 23, 2021 9 hours ago, Alen11 said: Meni je samo zao dijece i zivotinja Imali neko web adresu za linux da skinem, da obrisem ovaj djubar od windousa od one ubice Bill Gaetsa? Imali neko web adresu za linux da skinem, da obrisem ovaj zlo od Windowsa od one ubice Bill Gaetsa? Ovo zlo* Morat ces iskoristiti drugo "zlo" da nadjes Linux, a zove se Google 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen11 Objavljeno April 23, 2021 Share Objavljeno April 23, 2021 Hvala bogu pa postoji yahoo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vywegh Objavljeno April 23, 2021 Share Objavljeno April 23, 2021 2 hours ago, Alen11 said: Hvala bogu pa postoji yahoo A yahoo nije kao dio tog zavjerenickog tala i nije morao platiti 250.000$ kazne zbog špijunaže, i nije morao platiti 1.3 mil kazne zbog neovlaštenog ustupanja licnih podataka korisnika trećim licima itd? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yeap Objavljeno April 23, 2021 Share Objavljeno April 23, 2021 4 hours ago, Alen11 said: Hvala bogu pa postoji yahoo Za tebe je duckduckgo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen11 Objavljeno April 23, 2021 Share Objavljeno April 23, 2021 prije 14 minuta, yeap said: Za tebe je duckduckgo Brave +DuckDuckGo + VPN = Bill Gates na aparatima prije 2 sati, Vywegh said: A yahoo nije kao dio tog zavjerenickog tala i nije morao platiti 250.000$ kazne zbog špijunaže, i nije morao platiti 1.3 mil kazne zbog neovlaštenog ustupanja licnih podataka korisnika trećim licima itd? Odbij od mene smrade koronaski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vywegh Objavljeno April 23, 2021 Share Objavljeno April 23, 2021 15 minutes ago, Alen11 said: Odbij od mene smrade koronaski Hajde pokrij se alu folijom po glavi da ti ne bi šta pametno palo na um 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen11 Objavljeno April 23, 2021 Share Objavljeno April 23, 2021 Go camp, krijumcaru migranata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zudox Objavljeno April 23, 2021 Share Objavljeno April 23, 2021 https://hr.sott.net/article/29339-DARPA-radi-na-COVID-cjepivu-Ugradivi-mikrocip-za-otkrivanje-virusa Jos jedna teorija zavjere kako kazu ovi provakserski moderatori.Ima onaj hadis da ce se u zadnje vrijeme pojaviti lazovi dedzdzalovi koji ce zavoditi narod i voditi u vatru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zudox Objavljeno April 23, 2021 Share Objavljeno April 23, 2021 I da stavim ovog nobelovca njih se ne smije cenzurisati takav je stav po pitanju njih u svijetu mada ovi sotonisti ne daju da govore na njihovim cionistickim medijima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vywegh Objavljeno April 23, 2021 Share Objavljeno April 23, 2021 25 minutes ago, zudox said: I da stavim ovog nobelovca njih se ne smije cenzurisati takav je stav po pitanju njih u svijetu mada ovi sotonisti ne daju da govore na njihovim cionistickim medijima. Kako si ti opran čovječe. Znači, upao si u taj brainwashing protiv kojeg se navodno boriš. Neki modificirani Stockholmski sindrom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zudox Objavljeno April 23, 2021 Share Objavljeno April 23, 2021 A ovo so oni koji stoje iza korone projekta. https://www.legitim.ch/post/satanismus-mariah-careys-schwester-spricht-öffentlich-über-die-ritualmorde-an-kindern 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zudox Objavljeno April 23, 2021 Share Objavljeno April 23, 2021 prije 16 minuta, Vywegh said: Kako si ti opran čovječe. Znači, upao si u taj brainwashing protiv kojeg se navodno boriš. Neki modificirani Stockholmski sindrom. Oszavi se ti ovih zamjena teza ne komentarisi mene vec izjavu ovog nobelovca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Objavljeno April 23, 2021 Author Share Objavljeno April 23, 2021 "Čipuj me care...." joj Đe me nađe 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zudox Objavljeno April 23, 2021 Share Objavljeno April 23, 2021 Nema preko reda dobices svoj čipić od čike gejtsa.😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vywegh Objavljeno April 23, 2021 Share Objavljeno April 23, 2021 10 minutes ago, zudox said: Oszavi se ti ovih zamjena teza ne komentarisi mene vec izjavu ovog nobelovca Ko sam ja da komentiram izjavu jednog nobelovca? Otkuda mi hrabrost da se usudim to uraditi? Ali ono šta mogu jeste da citiram njegove izjave: - Potaknut je MIT da koronavirus nije prirodnog podrijetla, jer je rečeno da je utvrđeno da su četiri umetanja u genom koronavirusa slični sekvencama HIV-1. Istina je da su insercije vrsta genske mutacije kod koje se dodatni nukleotid (DNA segment) umetne u DNA sekvencu. - Nekoliko mojih znanstvenika jasno govori: u laboratoriju u koronavirus nisu umetnute sekvence HIV-a. - Istraživači iz moga tima su jasno rekli: "Naša analiza jasno pokazuje da SARS-CoV-2 nije laboratorijski konstrukt ili namjerno manipuliran virus." Znači zudox i alen11 na aparatima... Dečki, alu kape na glavu i u ćumez, tu ste najsigurniji. 15 minutes ago, zudox said: Nema preko reda dobices svoj čipić od čike gejtsa.😁 Ja nisam dobio nikakav čip, nažalost, ali ću si rado ugraditi gadget od Elonovog Neuralinka u mozak ako budem imao priliku. Čisto da vidim šta je reći... 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen11 Objavljeno April 24, 2021 Share Objavljeno April 24, 2021 Medicinska mafijaaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yeap Objavljeno April 24, 2021 Share Objavljeno April 24, 2021 15 hours ago, Vywegh said: Ja nisam dobio nikakav čip, nažalost, ali ću si rado ugraditi gadget od Elonovog Neuralinka u mozak ako budem imao priliku. Čisto da vidim šta je reći... Uz nj dobijes teslu gratis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...
Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.