zudox Objavljeno August 12, 2021 Share Objavljeno August 12, 2021 Koji ste vi corona manijaci progonili bi nas normalne e nece moci nasilu pelcovsnje je ko napad oruzjem A najbolje ce biti kad pocnete krepavati od ovog otrova ne treba vas zaliti.Koliko para dobijate za skrivanje istine o ovom genocidu.Grunf pokvaren si koliko si tezak ne das da iznosimo dokaze od naucnika iz struke . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Objavljeno August 12, 2021 Author Share Objavljeno August 12, 2021 @zudox barba te kaznio do njega je. Nemam s tim nista Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zudox Objavljeno August 12, 2021 Share Objavljeno August 12, 2021 prije 14 minuta, Grunf said: @zudox barba te kaznio do njega je. Nemam s tim nista Pusti tu foru vi ste jedno te isto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barba Objavljeno August 13, 2021 Share Objavljeno August 13, 2021 11 hours ago, zudox said: Pusti tu foru vi ste jedno te isto Budi normalan o postedi ljude gluposti. Neces da se vakcinises ok tvoj osobni izbor i nema ti niko pravo da to uskrati ili da te prisiljava! Zasto se mora pricati na sav glas i spamovati gluposti koje su totalno neutemeljene isto to rade i pederski gey lobiji sa cirkusom zvani pride i ostalo . Ja sam se vakcinisao ima godinu dana i sretan sam zbog toga nista mi ne fali hvala bogu zastitio sam i sebe i doprinjeo covjecanstvu u suzbijanju virusa . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lidjo Objavljeno August 13, 2021 Share Objavljeno August 13, 2021 3 hours ago, Barba said: Budi normalan o postedi ljude gluposti. Neces da se vakcinises ok tvoj osobni izbor i nema ti niko pravo da to uskrati ili da te prisiljava! Zasto se mora pricati na sav glas i spamovati gluposti koje su totalno neutemeljene isto to rade i pederski gey lobiji sa cirkusom zvani pride i ostalo . Ja sam se vakcinisao ima godinu dana i sretan sam zbog toga nista mi ne fali hvala bogu zastitio sam i sebe i doprinjeo covjecanstvu u suzbijanju virusa . kako si se mogo vakcinisati prije godinu dana kad vakcine imaju tek od decembra prosle godine? Kakvu si ti vakcinu primio? 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zudox Objavljeno August 13, 2021 Share Objavljeno August 13, 2021 Super zivi sretno i dugo.Ali isto tako treba dopustiti i drugo misljenje.Sve se moze kritikovati cak i vjerske knjige i druge svetinje alo corona religiju koja ima sve odlike satanisticje sekte ne smijes dovoditi u pitanje.Sveto mi nevidljivog gospodara covid 19 I njihovih poslanika Gejtsa i Faucija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lidjo Objavljeno August 13, 2021 Share Objavljeno August 13, 2021 18 hours ago, Zijo_prvi said: Kad je bila Variola Vera u ex Yu... kazu mi stariji da nije bilo nikakve evidencije.. vakcinisalo se i staro i mlado. Dakle, za ove teske bolesne debilcine sto vode kampanju protiv vakcinacije .. nije bilo mjesta. Kuga je izlijeciva, kovid, .. jednog dana ako bog da i rak, .. ali jarane primitivizam nikad. Zakonom zabraniti i zatvorska kazna za debilne. I daj banuj ovu gamad!! Moj jedini i zadnji kometar na ovu kvazimodo temu, ovo je za doba inkvizicije.. ili vise tema 'de ljudi vidjajte kakvijeh majumna imamo' ja postujem tvoje misljene i nisam nigdje reko da sam protiv niti da sam za. Podijelio sam svoja iskustva i moje misljenje. Tvoj jedini argument je da smo debili, da se prije vakcinisalo nije se pitalo. Jel to argument? to su sasvim druga cijepiva, sasvim druge i puno smrtonosnije bolesti! A i nije bas da nije bilo posljedica, samo se o tome ne govori. Kad doktor koji je u zivotu vakciniso vise od 100.000 ljudi sa raznoraznim cijepivima kaze da nijedno cijepo do sad nije imalo toliko nuspojava kao ovaj covid, jel to trebamo zanemariti? Opet kazem, aj sam zato da se svako raspita i donese odkluku za sebe, ne smije biti posljedica za one koji se ne vakcinisu. Ovdje gdje zivim restorani su poceli da govore da ce samo usluzivati nevakcinisane! (mada se postavlja pitanje kako namjeravaju da to provjere 😉 ). 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barba Objavljeno August 13, 2021 Share Objavljeno August 13, 2021 3 hours ago, Lidjo said: kako si se mogo vakcinisati prije godinu dana kad vakcine imaju tek od decembra prosle godine? Kakvu si ti vakcinu primio? Pa primio sam u decembru vakcinu proslo je dovoljno vremena za nuspojave. 3 hours ago, zudox said: Super zivi sretno i dugo.Ali isto tako treba dopustiti i drugo misljenje.Sve se moze kritikovati cak i vjerske knjige i druge svetinje alo corona religiju koja ima sve odlike satanisticje sekte ne smijes dovoditi u pitanje.Sveto mi nevidljivog gospodara covid 19 I njihovih poslanika Gejtsa i Faucija Jedno je iznositi misljenje na normalan nacin a sasvim deseto je iznositi gluposti lazi obmane antivakseri su bio teroristi i nista vise. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zudox Objavljeno August 13, 2021 Share Objavljeno August 13, 2021 Ja iznosim misljenja i dokaze naucnika iz struke koji nisu prodali svoja načela za ciofarmakomafijske pare.Ponekad iznesem svoje misljenje pa hajd fa me blokiras to ok. A ovo o bioteroristima pripišite sebi ne pljujem ja spajk proteine i moj DNK je jos uvijek kakav je bogom dan a ne zombijevski izmijenjen. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zudox Objavljeno August 13, 2021 Share Objavljeno August 13, 2021 Vidim opet na cekanju da provjeris da ne bi sta rekao protiv tvojih šefova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barba Objavljeno August 16, 2021 Share Objavljeno August 16, 2021 On 13. 08. 2021. at 15:51, zudox said: Ja iznosim misljenja i dokaze naucnika iz struke koji nisu prodali svoja načela za ciofarmakomafijske pare.Ponekad iznesem svoje misljenje pa hajd fa me blokiras to ok. A ovo o bioteroristima pripišite sebi ne pljujem ja spajk proteine i moj DNK je jos uvijek kakav je bogom dan a ne zombijevski izmijenjen. Grohotom me nasmija . Jedan od najvecih svjetskih naucnika strucnjaka genetike bivsi ministar iz vlade Hrvatske Dragan Primorac inace rodjeni Bosanac je rekao da se ljudi trebaju vakcinisati a ti i slicni teroristi tebi spamate i glumite da ste popili svu pamet svijeta a ispadate samo glupi. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zudox Objavljeno August 16, 2021 Share Objavljeno August 16, 2021 prije sat vremena, Barba said: Grohotom me nasmija . Jedan od najvecih svjetskih naucnika strucnjaka genetike bivsi ministar iz vlade Hrvatske Dragan Primorac inace rodjeni Bosanac je rekao da se ljudi trebaju vakcinisati a ti i slicni teroristi tebi spamate i glumite da ste popili svu pamet svijeta a ispadate samo glupi. E nazivas me po ko zna koji put bioteroristom zato sto necu da se pelcujem Ta agenda na koji macin se normalni ljudi sataniziraju je vec prije najavita.Sacekaj da dodje hladno vrijeme kad krv u ljudi postaje gusca usljed zime i pocnu infarkti i plucne embolije u kapilarima bice to tzv lazni cetvrti val .Vidjecemo za koji mjesec ko je bio u pravu .Usput imate novo ime vi covidasi od nas gmo zombiji.Pozdrav.🤗🤗🤗🤗 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Objavljeno August 16, 2021 Author Share Objavljeno August 16, 2021 @zudox pa naravno da ste bioteroristi. Dobro je to barba rekao...ja bih dodao i nacistoidni bioteroristi jer zastupate iste ideje kako su ih zastupali onomad i nacisti u nacistickoj Njemackoj tj da iz redova "arijevske rase" treba da izumru i svi bolesni i invalidi itd...imate iste ideje a ostvarujete ih šireći strah od cjepiva koji je bezrazlozan jer do sad niko nije umro od istog. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zudox Objavljeno August 16, 2021 Share Objavljeno August 16, 2021 prije 2 sati, Grunf said: @zudox pa naravno da ste bioteroristi. Dobro je to barba rekao...ja bih dodao i nacistoidni bioteroristi jer zastupate iste ideje kako su ih zastupali onomad i nacisti u nacistickoj Njemackoj tj da iz redova "arijevske rase" treba da izumru i svi bolesni i invalidi itd...imate iste ideje a ostvarujete ih šireći strah od cjepiva koji je bezrazlozan jer do sad niko nije umro od istog. Mogu ti sad poslati izjavu patologa sa univerziteta u heidelbergu koji kaze da ljudi umiru od vakcina masovno ali ti ces to blokirati jer ne odgovara vasoj religiji.Ili da ti posaljem link gdje drugi do u detalje objasnjava sta se dogadja sa tijelima pelcovani ono o nastajanju ugrusaka.Cak je jedeon potpredsjednik pfizera ovaj eksperiment nazvao holokaustom.Ovdje u diseldorfu psihopate angazovale glumce iz star warsa da mame djecu na pelc idu kroz grad i koje se djece pelcuje slika se sa njima gratis .Love djecu od 12 god i navise bez znanja roditelja. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barba Objavljeno August 17, 2021 Share Objavljeno August 17, 2021 Sta covjek napisa ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Objavljeno August 17, 2021 Author Share Objavljeno August 17, 2021 11 hours ago, zudox said: Mogu ti sad poslati izjavu patologa sa univerziteta u heidelbergu koji kaze da ljudi umiru od vakcina masovno ali ti ces to blokirati jer ne odgovara vasoj religiji.Ili da ti posaljem link gdje drugi do u detalje objasnjava sta se dogadja sa tijelima pelcovani ono o nastajanju ugrusaka.Cak je jedeon potpredsjednik pfizera ovaj eksperiment nazvao holokaustom.Ovdje u diseldorfu psihopate angazovale glumce iz star warsa da mame djecu na pelc idu kroz grad i koje se djece pelcuje slika se sa njima gratis .Love djecu od 12 god i navise bez znanja roditelja. Toliki čoJk a boji se injekcije...e moj zudox Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zudox Objavljeno August 17, 2021 Share Objavljeno August 17, 2021 prije 5 sati, Grunf said: Toliki čoJk a boji se injekcije...e moj zudox Ne boji se zudox ničega dva puta sam vec bio otpisan gotov a ja se vratio sa onog svijeta. https://dokumentarac.hr/covid-19/dr-ryan-cole-spike-protein-iz-covid-cjepiva-je-otrov-koji-uzrokuje-upalu-pluca/ Ovo potvrdjuju mnogobrojni naucnici al takvi kao vi smatrate da ste napametniji. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zudox Objavljeno August 18, 2021 Share Objavljeno August 18, 2021 Halo sta ima da kazete na ovo.Nema komentara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lidjo Objavljeno August 19, 2021 Share Objavljeno August 19, 2021 izgleda da i nije bas spas u ovoj vakcini Jutarnji list - U Izraelu, šampionu cijepljenja, zaraza eksplodirala, covid potvrde izdaju i 3-godišnjacima, moguć ekstremni lockdown 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barba Objavljeno August 19, 2021 Share Objavljeno August 19, 2021 5 minutes ago, Lidjo said: izgleda da i nije bas spas u ovoj vakcini Jutarnji list - U Izraelu, šampionu cijepljenja, zaraza eksplodirala, covid potvrde izdaju i 3-godišnjacima, moguć ekstremni lockdown U Izraelu je ovo preslo vec u politiku gdje se kovid koristi za rjesavaja drugih politickih pitanja a Izrael je najprometnija zemlja na cijelom svijetu posebno u letovima sa SAD -om . Postoji veliki broj jevreja koji nikad nece popiti tabletu dati ili dobti krv a jos manje da ce primiti vakcinu jer se to kosi sa njihovim uvjerenjem. On 17. 08. 2021. at 14:57, zudox said: Ne boji se zudox ničega dva puta sam vec bio otpisan gotov a ja se vratio sa onog svijeta. https://dokumentarac.hr/covid-19/dr-ryan-cole-spike-protein-iz-covid-cjepiva-je-otrov-koji-uzrokuje-upalu-pluca/ Ovo potvrdjuju mnogobrojni naucnici al takvi kao vi smatrate da ste napametniji. Halo bio-teroristo niti se smatram najpametnijim niti to jesam ? Imam potpuno pravo da budem za vakcinu i da se vakcinisem kao i ti sto imas pravo da budes protiv toga . Ja ovdje samo govorim o raznim spinovanjima i manipulacijama glupostima koji se desavaju da bi se ljudi odvratili od vakcinisanja . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zudox Objavljeno August 19, 2021 Share Objavljeno August 19, 2021 Spusta se dobna granica za vskcine.Sad ovdje predlažu da se vskcinisu i djeca ispod 12 god.Ja kad sam na pocetku pisao da su djeca glavni cilj da se osakate i sterilisu vi ste me proglasili ludakom. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zudox Objavljeno August 19, 2021 Share Objavljeno August 19, 2021 Barba nisam ja bio terorista vec ti .Vi zagovarate pelcovanhe ovog naroda sa ovim gmo smecem.Ako smo prezivili god dana bez pomora stanovnistva prije dolaska tzv pelca znaci u najmanju ruku ovo nije opasno toliko da se provodi ovoliki teror.Ukljuci malo logiku i to sto imas izmedju usiju.Ne sluzi glava samo za češljanje 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zudox Objavljeno August 19, 2021 Share Objavljeno August 19, 2021 https://dokumentarac.hr/covid-19/60-doktora-potpisali-peticiju-protiv-cijepljenja-djece-eksperimentalnim-cjepivima-protiv-covida-19-u-srbiji/ Vidi ovi nepismeni budala usudjuju se suprotstaviti kovid religiji treba ih na lomaču kao u srednjem vijeku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barba Objavljeno August 19, 2021 Share Objavljeno August 19, 2021 2 hours ago, zudox said: Barba nisam ja bio terorista vec ti .Vi zagovarate pelcovanhe ovog naroda sa ovim gmo smecem.Ako smo prezivili god dana bez pomora stanovnistva prije dolaska tzv pelca znaci u najmanju ruku ovo nije opasno toliko da se provodi ovoliki teror.Ukljuci malo logiku i to sto imas izmedju usiju.Ne sluzi glava samo za češljanje Izvini mene je sa tobom sramota diskutovati o ovim stvarima nemam ni zelje ni volje to je isto kao sto je uzaludna diskusija sa ljudima koji vjeruju da je zemlja ravna ploca . 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lidjo Objavljeno August 19, 2021 Share Objavljeno August 19, 2021 2 hours ago, Barba said: U Izraelu je ovo preslo vec u politiku gdje se kovid koristi za rjesavaja drugih politickih pitanja a Izrael je najprometnija zemlja na cijelom svijetu posebno u letovima sa SAD -om . Postoji veliki broj jevreja koji nikad nece popiti tabletu dati ili dobti krv a jos manje da ce primiti vakcinu jer se to kosi sa njihovim uvjerenjem. Halo bio-teroristo niti se smatram najpametnijim niti to jesam ? Imam potpuno pravo da budem za vakcinu i da se vakcinisem kao i ti sto imas pravo da budes protiv toga . Ja ovdje samo govorim o raznim spinovanjima i manipulacijama glupostima koji se desavaju da bi se ljudi odvratili od vakcinisanja . ali se radi o ljudima koji su se zarazili a vec primili obe vakcine. Cak ima preko milion ljudi koji su primili i trecu vakcinu! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...
Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.