NCIS Objavljeno August 24, 2015 Share Objavljeno August 24, 2015 Molim vas ako neko poznaje nekog dobrog provjerenog majstora za popravak ves masine, da napise ime i broj telefona!Zahvaljujem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Lanister Objavljeno August 24, 2015 Share Objavljeno August 24, 2015 Mujo Cavkunovic na ulazu u Pokoj sa lijeve strane kada ides od kostela prema bihacu. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Edin Durgutović Objavljeno August 24, 2015 Share Objavljeno August 24, 2015 061/833-252 Halim 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 NCIS Objavljeno August 25, 2015 Author Share Objavljeno August 25, 2015 Mujo Cavkunovic na ulazu u Pokoj sa lijeve strane kada ides od kostela prema bihacu. Hvala puno, imao sam jednom priliku da mi Mujo, pa mi je rekao prije nego je otvorio, kao ta je masina za deponiju, a u biti masini reman osao, sam zamjenio i radila godinama...ma da u svakom slucaju hvala! 061/833-252 Halim Odlicno, hvala puno, vidjet cu da ga kontaktiram! Pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 wild_dog Objavljeno August 25, 2015 Share Objavljeno August 25, 2015 Džafer iz Novog Naselja (Ribić) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
NCIS
Molim vas ako neko poznaje nekog dobrog provjerenog majstora za popravak ves masine, da napise ime i broj telefona!
Zahvaljujem!
4 answers to this question
Recommended Posts
Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...
Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.