saco Objavljeno July 7, 2015 Share Objavljeno July 7, 2015 Ova mora sa nama na novi forum, Pitanje; koji od forumasa ce pokrenuti prvi neku od politickih tema, haha 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 majstor Objavljeno September 7, 2015 Share Objavljeno September 7, 2015 Gdje se vadi Uvjerenje o nekažnjavanju? Čuo sam da se može dobiti u zgradi suda, ali gdje tačno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 dobri duh Objavljeno September 7, 2015 Share Objavljeno September 7, 2015 Gdje se vadi Uvjerenje o nekažnjavanju? Čuo sam da se može dobiti u zgradi suda, ali gdje tačno? Prvo na kiosku u zgradi općine kupi obrazac - zahtjev za to Uvjerenje a onda u prizemlju Suda (lijevo) predaš popunjen taj zahtjev , ne mogu se sjetiti treba li uplatiti i 10 KM sudske takse i za to Uvjerenje, mada će ti tamo sve objasniti 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 EnlightenedPhoenix Objavljeno September 11, 2015 Share Objavljeno September 11, 2015 Gjde ima uzeti mat screen protector za lg g2 ? gledao sam po centru one male kioske mobitela,bingo,onaj kod mupa,unimatric i imtec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Klackalica Objavljeno September 11, 2015 Share Objavljeno September 11, 2015 Gjde ima uzeti mat screen protector za lg g2 ? gledao sam po centru one male kioske mobitela,bingo,onaj kod mupa,unimatric i imtec. Ne treba ti zastita za displej. Ja imam G2 vise od godinu dana i nosim ga uvijek po dzepovima s kovanicama i kljucevima i nista mu, osim par tragova koji se vide usljed refleksije svjetla, al bas moras pogoditi ugao da vidis tu sitnu, rekli bi "packu". 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 EnlightenedPhoenix Objavljeno September 11, 2015 Share Objavljeno September 11, 2015 Ne treba ti zastita za displej. Ja imam G2 vise od godinu dana i nosim ga uvijek po dzepovima s kovanicama i kljucevima i nista mu, osim par tragova koji se vide usljed refleksije svjetla, al bas moras pogoditi ugao da vidis tu sitnu, rekli bi "packu". nije mi zbog toga.. trazim MAT foliju a zbog cega? zato sto ne ostaju otisci prstiju, ne masti se i bolje se vidi na suncu .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Klackalica Objavljeno September 12, 2015 Share Objavljeno September 12, 2015 Meze li mi neko objasniti zasto Tehnicki fakultet organizuje naucnu konferenciju u Dubrovniku, a ne u Bihacu ili barem Sarajevu. Jel se radi o drskom kriminalu, gdje su u opticaju velike svote novca ili je ipak nesto drugo posrijedi? Moze li me neko prosvijetliti? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 1260 Objavljeno September 12, 2015 Share Objavljeno September 12, 2015 Meze li mi neko objasniti zasto Tehnicki fakultet organizuje naucnu konferenciju u Dubrovniku, a ne u Bihacu ili barem Sarajevu. Jel se radi o drskom kriminalu, gdje su u opticaju velike svote novca ili je ipak nesto drugo posrijedi? Moze li me neko prosvijetliti? Ni me nije jasno. I prijašnjih godina bile su ekskluzivne lokacije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hawkeye Objavljeno September 12, 2015 Share Objavljeno September 12, 2015 (edited) Gdje se vadi Uvjerenje o nekažnjavanju? Čuo sam da se može dobiti u zgradi suda, ali gdje tačno? Uvjerenje o nekažnjavanju izdaje nadležni MUP a Uvjerenje da se ne vodi krivični postupak izdaje nadležni Sud. MUP ti je nadležan po mjestu prebivališta a Sud prema mjestu rođenja. Edited September 12, 2015 by hawkeye Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 noel Objavljeno September 13, 2015 Share Objavljeno September 13, 2015 Meze li mi neko objasniti zasto Tehnicki fakultet organizuje naucnu konferenciju u Dubrovniku, a ne u Bihacu ili barem Sarajevu. Jel se radi o drskom kriminalu, gdje su u opticaju velike svote novca ili je ipak nesto drugo posrijedi? Moze li me neko prosvijetliti? Mislim da se svake godine organizuje tamo, samo se mijenjaju organizatori, ove godine je red na Tehnicki fakultet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 1260 Objavljeno September 13, 2015 Share Objavljeno September 13, 2015 Mislim da se svake godine organizuje tamo, samo se mijenjaju organizatori, ove godine je red na Tehnicki fakultet... Nisi upravu. Teehnički fakultet je uvjek organizator i on je pokrenuo tu konferenciju. Počeli su u Sedri, pa je bilo na Starom gradu Velika kladuša, pa Ohrid .... pa evo sad Dubrovnik 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Francisko Kaudiljero Objavljeno September 13, 2015 Share Objavljeno September 13, 2015 ljudi da vas pitam zna li neko gdje ima škola/kurs ili šta već za zubotehničara, ima li u našem kantonu to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 purgatorio Objavljeno September 14, 2015 Share Objavljeno September 14, 2015 ljudi da vas pitam zna li neko gdje ima škola/kurs ili šta već za zubotehničara, ima li u našem kantonu to? U sarajevu ima zubotehnička škola, a za nas kanton pogledaj kod ovih divljih škola sto imaju stotine zanimanja, imas u cazinu onu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Lavirint Objavljeno September 14, 2015 Share Objavljeno September 14, 2015 U sarajevu ima zubotehnička škola, a za nas kanton pogledaj kod ovih divljih škola sto imaju stotine zanimanja, imas u cazinu onu. gledam sad na TVUSK ima neka međunarodna visoka škoal u Cazinu i ima raznih smjerova pa se raspitaj malo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Arjen Objavljeno September 14, 2015 Share Objavljeno September 14, 2015 Večeras oko 20:30h je izgubljen mobitel na klupi kod gradskog sata, moli se osoba koja je pronašla mobitel da se javi!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 isakovich Objavljeno September 16, 2015 Share Objavljeno September 16, 2015 Sta je sa Al Jazeera Balkans HD, Missnet ? Ne radi, 10 tak dana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 MasHe Objavljeno September 16, 2015 Share Objavljeno September 16, 2015 Sta je sa Al Jazeera Balkans HD, Missnet ? Ne radi, 10 tak dana. Ovi iz Elte kazu. ''Al Jazeere HD vise nema na satelitu. U procesu je rjesavanje prijema putem optickog linka.'' Kako MisSmet od njih preuzima digitalac znaci da bi moglo biti kroz par dana. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 skorzeny Objavljeno September 17, 2015 Share Objavljeno September 17, 2015 Da ne zna neko kolko kosta diploma medicinske skole iz bihaca (moze i novi grad, prijedor) i kod koga se treba javiti da to zavrsi ? hitno je, treba mi za posao u bolnici Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 skorzeny Objavljeno September 17, 2015 Share Objavljeno September 17, 2015 Sto sta fali ? pa bolnica je puna takvi medicinara bez medicinske, gimnazijalaca medicinara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hawkeye Objavljeno September 17, 2015 Share Objavljeno September 17, 2015 Sto sta fali ? pa bolnica je puna takvi medicinara bez medicinske, gimnazijalaca medicinara Po meni se nije zaj.....ti sa medicinom. Tu svaki dan tvoje neznanje može nekog ubiti, pa čak i tebe samog. Upiši u Medicinskoj u Bihaću obrazovanje odraslih pa završi školu. Naučićeš puno, ili bar dovoljno da to možeš raditi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ramzes3 Objavljeno September 17, 2015 Share Objavljeno September 17, 2015 Zna li neko kako funkcioniraju dream box resiveri, sta mi je jos potrebno od opreme i poznajete li nekog da ima kodove za sky i ...treba mi u austriji.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Levitate Objavljeno September 18, 2015 Share Objavljeno September 18, 2015 Sto sta fali ? pa bolnica je puna takvi medicinara bez medicinske, gimnazijalaca medicinara zbog gamadi sa vezama kao sto si ti ljudi koji su zavrsili medicinsku i imaju iskustva ne mogu se zaposliti 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 skorzeny Objavljeno September 18, 2015 Share Objavljeno September 18, 2015 zezam se ja, to sam ja kriticki pisao na racun bas takvih a obavljaju funkcije i ugledni su gradjani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 pixel Objavljeno September 18, 2015 Share Objavljeno September 18, 2015 Slikal onaj radar na bedemu, ako da, na koliko kmh slika. Nesto se zamisli vozeci, nemam pojma jesam presao 60kmh (a doduse valjda bi primjetio blic navecer iza mene) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Perovich Objavljeno September 18, 2015 Share Objavljeno September 18, 2015 Slikal onaj radar na bedemu, ako da, na koliko kmh slika. Nesto se zamisli vozeci, nemam pojma jesam presao 60kmh (a doduse valjda bi primjetio blic navecer iza mene) frajer je sinoc prosao pored mene vozeci oko 80km/h, nisam vidio crvenu lampicu ko ce ga znati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 pixel Objavljeno September 18, 2015 Share Objavljeno September 18, 2015 Oticu sutra vidjeti da li uopce ima ista unutra u radaru A sve mi se cini da je kraj mene skuter projurio i cak brze od mene i da nije bilo bliceva.Mozel se to uopce provjerit u policiji, da odmah platim hahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
saco
Ova mora sa nama na novi forum,
Pitanje; koji od forumasa ce pokrenuti prvi neku od politickih tema, haha
Top Posters For This Question
76
58
49
34
Popular Days
Nov 18
18
Jul 12
13
Nov 26
13
Aug 6
11
Top Posters For This Question
Grunf 76 posts
saco 58 posts
Barba 49 posts
1260 34 posts
Popular Days
Nov 18 2015
18 posts
Jul 12 2015
13 posts
Nov 26 2015
13 posts
Aug 6 2015
11 posts
Popular Posts
saco
Ova mora sa nama na novi forum, Pitanje; koji od forumasa ce pokrenuti prvi neku od politickih tema, haha
Klackalica
Nama to ne smeta, jer to smeta samo malogradjanskim destruktivcima. Ja sam vozac koji skoro svaki dan saobraca tim putem i ni jednom nisam svjedocio zastoju. Nek se gradi, ja se ne bih bunio ni da mor
Posted Images
887 answers to this question
Recommended Posts
Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...
Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.