saco Objavljeno July 7, 2015 Share Objavljeno July 7, 2015 Ova mora sa nama na novi forum, Pitanje; koji od forumasa ce pokrenuti prvi neku od politickih tema, haha 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 psihijatrija Objavljeno September 30, 2015 Share Objavljeno September 30, 2015 uzas pitanje...kako se stavlja slika na forum Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Perovich Objavljeno September 30, 2015 Share Objavljeno September 30, 2015 (edited) Koji je telefon bolji ? Iphone 6 ili Samsung galaxy s6 Edge ? kamera im je slicna, podjednak kvalitet fotografija, brzina i performanse takodjer, samsung ima zivlji display, iphone po meni cvrscu konstrukciju i to je to. Kao prosjecan ili zahtjevan korisnik, neces uopce osjetiti razliku. Radi se o vrhunskim uredjajima, i moras bas biti subjektivan da kazes - ovaj je bolji 100x, ovaj dere u odnosu na ovog, i tako te price. Ne slazem se sa spoštovanim kolegom @noelom Neces pogrijesiti koji god da izaberes, to je najbitnije ostalo je stvar ukusa, navike... Edited September 30, 2015 by Perovich 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 saco Objavljeno September 30, 2015 Author Share Objavljeno September 30, 2015 Ne znam na osnovu cega dolazite do tako jednostavnog zakljucka izmedju dvije vrhunske stvari, kako je neko vec dole napisao. Imam jedan od istih a drugi ima kcerka tako da se susrecem sa oba i iskreno to su nijanse ma da po meni iPhone za muskarca ima vece prednosti (bolje stoi u ruci, cvrsci je) Ali bilo koi od ta dva da kupi nece se sigurno pokajati! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Gradonacelnik Objavljeno September 30, 2015 Share Objavljeno September 30, 2015 Hvala svima na odgovorima. Zanima me ovaj zadnji komentar, s obzirom da si naveo da imas oba telefona. Da li se osjeti u brzini i radu ? Znam da ios je tata sto se tiče brzine i da nema kočenja, da li je to android riješio na ovom edgu ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 EnlightenedPhoenix Objavljeno September 30, 2015 Share Objavljeno September 30, 2015 ti se prvo moras odluciti da li zelis iOS ili androdi jer su to dva razlicita pojma.Pa je dalje lako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Gradonacelnik Objavljeno September 30, 2015 Share Objavljeno September 30, 2015 Edge mi je puno ljepši, ali bitno mi je da nema bugova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 saco Objavljeno October 1, 2015 Author Share Objavljeno October 1, 2015 Da Ti kazem, to su dva totalno razlicita sistema, ma da ja licno sam sa androidom veoma zadovoljan, nikakvih kocenja i sl iPhone 6 stvarno radi odlicno! Svakako je kcerka sa samsungom zadovoljna, moje misljenje da je iPhone ono vise muski telefon haha 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Barba Objavljeno October 1, 2015 Share Objavljeno October 1, 2015 Ne znam na osnovu cega dolazite do tako jednostavnog zakljucka izmedju dvije vrhunske stvari, kako je neko vec dole napisao. Imam jedan od istih a drugi ima kcerka tako da se susrecem sa oba i iskreno to su nijanse ma da po meni iPhone za muskarca ima vece prednosti (bolje stoi u ruci, cvrsci je) Ali bilo koi od ta dva da kupi nece se sigurno pokajati! iskreno prije sam uvijek bio Fan Samsunga dok nisam dobio IPhone od tada ni jedan drugi telefon ne bi uzeo IPhone mi je najbolji po svemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 EtTore Objavljeno October 1, 2015 Share Objavljeno October 1, 2015 iP 6 Uskoro iP 6S aBd! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 EnlightenedPhoenix Objavljeno October 1, 2015 Share Objavljeno October 1, 2015 Ako zelis imati sve "stacionirano" onda iphone, ako zelis mjenjati i mudati tel onda android 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 saco Objavljeno October 1, 2015 Author Share Objavljeno October 1, 2015 Ne bih da me neko pogresno razumije i ne ulazeci u kvalitet Samsunga, ali kao sto si rekao kad jednom iPhone u ruku uzmes ne ispustas ga tako lako! 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 EnlightenedPhoenix Objavljeno October 1, 2015 Share Objavljeno October 1, 2015 bas nije meni je ajfon generalno monoton, dosadio mi nakon 2 sata.Sve je tu i kvalitet i brzina samo je monoton Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 isakovich Objavljeno October 1, 2015 Share Objavljeno October 1, 2015 zasto ne mogu scrolati pocetnu stranicu portala ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 t0rcar Objavljeno October 1, 2015 Share Objavljeno October 1, 2015 (edited) zasto ne mogu scrolati pocetnu stranicu portala ?? I mene to zanima ja kuzio da mi je mis otisao Edited October 1, 2015 by t0rcar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 saco Objavljeno October 1, 2015 Author Share Objavljeno October 1, 2015 bas nije meni je ajfon generalno monoton, dosadio mi nakon 2 sata.Sve je tu i kvalitet i brzina samo je monoton Stvar ukusa, ukusi su razliciti, ali ipak je to stroj 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Mononoke Objavljeno October 1, 2015 Share Objavljeno October 1, 2015 Je li odobren prijenos dva predmeta u sljedeću akadamsku godinu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 t0rcar Objavljeno October 1, 2015 Share Objavljeno October 1, 2015 Je li odobren prijenos dva predmeta u sljedeću akadamsku godinu? Pitanje koje se vuce otkad je univerziteta u bihacu iz generacije u generaciju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 SamoOptimizam Objavljeno October 2, 2015 Share Objavljeno October 2, 2015 Da li mislite da li bi ovdje kod nas uspjela diskoteka koja bi samo bila na principu Electro House, House, Dubstep, Techno i slicne elektronske muzike 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Barba Objavljeno October 2, 2015 Share Objavljeno October 2, 2015 Da li mislite da li bi ovdje kod nas uspjela diskoteka koja bi samo bila na principu Electro House, House, Dubstep, Techno i slicne elektronske muzike ja mislim da bi uz dobre dilere ex-a i kvalitet robe te da ne das priči pojedinim DJ inisA poput Inisa itd 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Mr.x Objavljeno October 3, 2015 Share Objavljeno October 3, 2015 Zasto svaki put moram listati dok nadjem zadnje postove na forumu? Moze li iko to napraviti?? Tacno mi mrsko dolaziti na forum zbog toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Klackalica Objavljeno October 3, 2015 Share Objavljeno October 3, 2015 Zasto svaki put moram listati dok nadjem zadnje postove na forumu? Moze li iko to napraviti?? Tacno mi mrsko dolaziti na forum zbog toga. Ovaj problem se vuce od pocetka ovog novog foruma i pored konstantnih upozorenja administracija ignorise, jer ocito misle da cemo dolaziti na forum bez obzira na sve nedostatke na koje su upozoreni. Bas bih volio da narod pocne polako ignorisati forum kao sto administracija ignorise zahtjeve za sitne, "kozmeticke promjene", koje se mogu odraditi za minimum vremenan i truda. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 java10 Objavljeno October 3, 2015 Share Objavljeno October 3, 2015 (edited) Zasto svaki put moram listati dok nadjem zadnje postove na forumu? Moze li iko to napraviti?? Tacno mi mrsko dolaziti na forum zbog toga. Napravi bookmark za New content foruma. Onda koristiš onaj simbol (kružić, zvjezdica, ...) ispred naslova teme da te vodi na prvi nepročitani post, ili u desnoj strani klik na vrijeme kada je napravljen posljednji post u toj temi pa će te odvesti baš na njega. Ne razumijem zašto insistirate na tome da vas sa portala vodi na nepročitani post na forumu kada to i nije lako izvesti. Da jeste, već bi to uradili. Najzad, sumnjam da na portalu ima toliko novog i dobrog sadržaja da bi visio stalno tamo. Ionako je to sve copy-paste s drugih portala koje vjerovatno ionako posjećuješ. Edited October 3, 2015 by java10 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Lavirint Objavljeno October 4, 2015 Share Objavljeno October 4, 2015 Pitanje: Koristi li neko pickbox? Dojmovi,kvalitet? Koristim ja vec duze vrijeme. Imas fakat sta gledati. Slika bude stvarno kristalno cista a nekad steka sto zavisi od kvalitete internetske veze. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 buendia Objavljeno October 5, 2015 Share Objavljeno October 5, 2015 Gdje se moze uzeti benzin za zippo upaljac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 noel Objavljeno October 5, 2015 Share Objavljeno October 5, 2015 Gdje se moze uzeti benzin za zippo upaljac? Na svim kioscima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
saco
Ova mora sa nama na novi forum,
Pitanje; koji od forumasa ce pokrenuti prvi neku od politickih tema, haha
Top Posters For This Question
76
58
49
34
Popular Days
Nov 18
18
Nov 26
13
Jul 12
13
Oct 1
11
Top Posters For This Question
Grunf 76 posts
saco 58 posts
Barba 49 posts
1260 34 posts
Popular Days
Nov 18 2015
18 posts
Nov 26 2015
13 posts
Jul 12 2015
13 posts
Oct 1 2015
11 posts
Popular Posts
saco
Ova mora sa nama na novi forum, Pitanje; koji od forumasa ce pokrenuti prvi neku od politickih tema, haha
Klackalica
Nama to ne smeta, jer to smeta samo malogradjanskim destruktivcima. Ja sam vozac koji skoro svaki dan saobraca tim putem i ni jednom nisam svjedocio zastoju. Nek se gradi, ja se ne bih bunio ni da mor
Posted Images
887 answers to this question
Recommended Posts
Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...
Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.