saco Objavljeno July 7, 2015 Share Objavljeno July 7, 2015 Ova mora sa nama na novi forum, Pitanje; koji od forumasa ce pokrenuti prvi neku od politickih tema, haha 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 saco Objavljeno October 25, 2015 Author Share Objavljeno October 25, 2015 (edited) Sta uraditi, siste mi sam otvara neke glupe stranice, ne mogu kliknuti sa misom kad kliknem otvori mi neku bez veze stranicu dalje ide do sljedeceg, Na mozzili otvaram prozor otvori mi mozzilu i jos neke bez veze. Sta uraditi Edited October 25, 2015 by saco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 EnlightenedPhoenix Objavljeno October 25, 2015 Share Objavljeno October 25, 2015 Gdje ce se moci uzeti karte za narednu utakmicu u zenici ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Perovich Objavljeno October 25, 2015 Share Objavljeno October 25, 2015 (edited) Sta uraditi, siste mi sam otvara neke glupe stranice, ne mogu kliknuti sa misom kad kliknem otvori mi neku bez veze stranicu dalje ide do sljedeceg, Na mozzili otvaram prozor otvori mi mozzilu i jos neke bez veze. Sta uraditi restartuj pc, mozda pomogne Edited October 25, 2015 by Perovich Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Grunf Objavljeno October 25, 2015 Share Objavljeno October 25, 2015 Sta uraditi, siste mi sam otvara neke glupe stranice, ne mogu kliknuti sa misom kad kliknem otvori mi neku bez veze stranicu dalje ide do sljedeceg, Na mozzili otvaram prozor otvori mi mozzilu i jos neke bez veze. Sta uraditi Imao isti problem i riješio ga sa https://www.malwarebytes.org/ ,instaliraj ga kao free verziju,nadogradi,skeniraj i otkloni sve što pronađe,zatim napravi restart Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Francisko Kaudiljero Objavljeno October 26, 2015 Share Objavljeno October 26, 2015 pitanje: - mogu li se sad obratiti u općini za one poticaje za biznis ili moram cekati neki konkurs ili nešto tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hawkeye Objavljeno October 26, 2015 Share Objavljeno October 26, 2015 pitanje: - mogu li se sad obratiti u općini za one poticaje za biznis ili moram cekati neki konkurs ili nešto tako Koje tačno poticaje? Ako misliš na one za samozapošljavanje, to ide preko Službe za zapošljavanje, a na stranici Zavoda za zapošljavanje stoji koji su projekti trenutno aktivni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Francisko Kaudiljero Objavljeno October 26, 2015 Share Objavljeno October 26, 2015 Koje tačno poticaje? Ako misliš na one za samozapošljavanje, to ide preko Službe za zapošljavanje, a na stranici Zavoda za zapošljavanje stoji koji su projekti trenutno aktivni. zanima me mogu li pored tih aktuelnih projekata dobiti poticaj neki mali, ko što dobiju oni za plastenik npr... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 underfucked Objavljeno October 27, 2015 Share Objavljeno October 27, 2015 Potrebna radnica: U skladu sa trenutnim stanjem i obimom posla potrebna nam je osoba koja bi svakodnevno, po potrebi i pozivu bila u mogucnosti obavljati poslove ciscenja u nasem objektu i to u periodu novembar 2015. - maj 2016. godine. Taj posao se obavlja izmedju 16:00 i 19:00 sati ali po potrebi i dogovoru moguce je ranije. Naravno isplata je odmah na licu mjesta. Ako ste zainteresovani i za sve druge informacije mozete se javiti putem privatnih poruka ili na tel. 061693484 poslije 15:00 sati. Guest house Centar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 red devil Objavljeno October 29, 2015 Share Objavljeno October 29, 2015 Preporuka za stomatologa ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Zeko_drkica Objavljeno October 29, 2015 Share Objavljeno October 29, 2015 Preporuka za stomatologa ? Sanel Salihagic, ulica gdje je zgrada vlade pri kraju sa desne strane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 buendia Objavljeno October 29, 2015 Share Objavljeno October 29, 2015 Moze li se traziti od Elektrodistribucije da mi izvade sat/brojilo iz kuce gdje vise ne zivim. Brojilo je na mom imenu. Rade li oni to ili kako? Selim se a zbog određenih razloga zelim ponijeti svoje brojilo sa sobom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Una Objavljeno October 29, 2015 Share Objavljeno October 29, 2015 (edited) zanima me mogu li pored tih aktuelnih projekata dobiti poticaj neki mali, ko što dobiju oni za plastenik npr... kad izađe javni poziv u novinama onda predaješ molbu i potrebnu dokumentacija. To ide na neku komisiju pa ako ti odobre dobiješ neki poticaj. http://www.mojusk.ba/usk/27683/javni-poziv-za-podnosenje-zahtjeva-za-sufinansiranje-promocije-starih-tradicionalnih-zanata-i-obrta-za-2015-godinu/ Edited October 29, 2015 by Una Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 underfucked Objavljeno November 1, 2015 Share Objavljeno November 1, 2015 Tražim/kupujem ovakav ili sličan set, toga je dosta bilo prije rata ako je nekome ostalo: ovdje se konkretno radi o Slovenskom proizvođaču Mehanotehnika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 buendia Objavljeno November 1, 2015 Share Objavljeno November 1, 2015 Kojeg advokata mi mozete preporuciti a da je dobar za imovinsko-pravne odnose/sporove u Bihacu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Tesla Objavljeno November 2, 2015 Share Objavljeno November 2, 2015 Gdje u Bihacu ima kupiti polovni mobitela ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Levitate Objavljeno November 2, 2015 Share Objavljeno November 2, 2015 Gdje u Bihacu ima kupiti polovni mobitela ? PIK ti je najbolji za to. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Tesla Objavljeno November 2, 2015 Share Objavljeno November 2, 2015 PIK ti je najbolji za to. Druze kupovao sam pa nije mi bas sigurno Kontao sam ovdje negdje u Bihacu da ima Konkretno mi treba Sony Xperia V lt251 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 buendia Objavljeno November 2, 2015 Share Objavljeno November 2, 2015 Ima novi shop mobitela kod MUP-a, mislim da prodaju i polovne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Levitate Objavljeno November 2, 2015 Share Objavljeno November 2, 2015 Druze kupovao sam pa nije mi bas sigurno Kontao sam ovdje negdje u Bihacu da ima Konkretno mi treba Sony Xperia V lt251 Stavis da ti pokazuje samo ponude iz Bihaca ;D http://www.olx.ba/pretraga?kategorija=31&id=3&stanje=0&vrstapregleda=tabela&sort_order=desc&kanton=1&grad[]=75 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 purgatorio Objavljeno November 4, 2015 Share Objavljeno November 4, 2015 Koliko košta prevoz kamionom, bilo kakvih stvari, okvirno na relaciji Bihać-Goražde? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 purgatorio Objavljeno November 4, 2015 Share Objavljeno November 4, 2015 To ti samo zavisi od velicine potrebnog kamiona... njima potrosnja diktira cijenu tako da moras reci velicinu kamiona Morao bi moći prevesti oko 13 kubičnih metara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 buendia Objavljeno November 7, 2015 Share Objavljeno November 7, 2015 Zna li neko varioca u Bihacu koji ima zeljezo i moze mi napraviti/zavariti neku dodatnu zastitu za vanjska vrata protiv provale/obijanja (npr. vidim na nekim javnim zgradama koje imaju resetke preko obicnih vrata)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 underfucked Objavljeno November 7, 2015 Share Objavljeno November 7, 2015 Izgubljena VISA Electron bankovna kartica. Za više informacija u PP. Ako je neko našao častim pićem. imam ja negdje takav prelaz, javim ti ako nađem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 saco Objavljeno November 8, 2015 Author Share Objavljeno November 8, 2015 Može li se gdje ovo gdje kupiti kod nas i ako da gdje? https://www.conrad.at/de/usb-11-seriell-anschlusskabel-1x-usb-11-stecker-a-1x-d-sub-stecker-9pol-045-m-silber-schwarz-manhattan-1284586.html Ili da li neko ima za prodati polovan,posuditi za testiranje? Ako ne nedjes, i u koliko imas nekog u Gracu javi kupit cu Ti u conradu i poslati! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kuky Objavljeno November 8, 2015 Share Objavljeno November 8, 2015 Zna li neko varioca u Bihacu koji ima zeljezo i moze mi napraviti/zavariti neku dodatnu zastitu za vanjska vrata protiv provale/obijanja (npr. vidim na nekim javnim zgradama koje imaju resetke preko obicnih vrata)? Sejo,teska industrija kod unatransa ona kuca stari varioc 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
saco
Ova mora sa nama na novi forum,
Pitanje; koji od forumasa ce pokrenuti prvi neku od politickih tema, haha
Top Posters For This Question
76
58
49
34
Popular Days
Nov 18
18
Nov 26
13
Jul 12
13
Aug 6
11
Top Posters For This Question
Grunf 76 posts
saco 58 posts
Barba 49 posts
1260 34 posts
Popular Days
Nov 18 2015
18 posts
Nov 26 2015
13 posts
Jul 12 2015
13 posts
Aug 6 2015
11 posts
Popular Posts
saco
Ova mora sa nama na novi forum, Pitanje; koji od forumasa ce pokrenuti prvi neku od politickih tema, haha
Klackalica
Nama to ne smeta, jer to smeta samo malogradjanskim destruktivcima. Ja sam vozac koji skoro svaki dan saobraca tim putem i ni jednom nisam svjedocio zastoju. Nek se gradi, ja se ne bih bunio ni da mor
Posted Images
887 answers to this question
Recommended Posts
Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...
Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.