saco Objavljeno July 7, 2015 Share Objavljeno July 7, 2015 Ova mora sa nama na novi forum, Pitanje; koji od forumasa ce pokrenuti prvi neku od politickih tema, haha 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 EtTore Objavljeno November 17, 2015 Share Objavljeno November 17, 2015 Ortoped!?! Pa ima onaj sto ga je Selvo rokno. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Grunf Objavljeno November 17, 2015 Share Objavljeno November 17, 2015 (edited) Kakav je to požar na Grabežu?Još oko 17:00 sam se vraćao sa posla i primjetio.I to još nije bio tako mali.A niti jedan naš lokalni medij to nije prenio Edited November 17, 2015 by Grunf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 buendia Objavljeno November 18, 2015 Share Objavljeno November 18, 2015 Treba mi neko sa kombijem da vrsi prevoz. Imam malo namjestaja za prevesti iz Bihaca u Cazin. Kontakt telefon? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Barba Objavljeno November 18, 2015 Share Objavljeno November 18, 2015 Napravio sam jedan video koji se sastoji od slider show slika sa muzikom , medjutim ne mogu da ga upload ni na YouTube ni na FaceBook kako najbolje da ga konvertujem i sa kojim programom može li to odmah sa windowsovim programom video editorom sa kojim sam i napravio ovaj video. video je nekih 10 minuta slike svadbe i tako . moze mala pomoć kako da ovo riješim imam vlastiti kanal na Youtube do sada sam uvijek radio preko mobitela nije bilo problema samo sada preko compa i nesto steka? molio bi pomoć da mi objasni u postupcima i koji program Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Grunf Objavljeno November 18, 2015 Share Objavljeno November 18, 2015 Napravio sam jedan video koji se sastoji od slider show slika sa muzikom , medjutim ne mogu da ga upload ni na YouTube ni na FaceBook kako najbolje da ga konvertujem i sa kojim programom može li to odmah sa windowsovim programom video editorom sa kojim sam i napravio ovaj video. video je nekih 10 minuta slike svadbe i tako . moze mala pomoć kako da ovo riješim imam vlastiti kanal na Youtube do sada sam uvijek radio preko mobitela nije bilo problema samo sada preko compa i nesto steka? molio bi pomoć da mi objasni u postupcima i koji program Možda je do formata?Provjeri ovdje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Ermin Alivuk Objavljeno November 18, 2015 Share Objavljeno November 18, 2015 Zna li mozda neko gdje se u Bihacu moze nabaviti certifikat o osposobljenosti rada na racunaru, hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Perovich Objavljeno November 18, 2015 Share Objavljeno November 18, 2015 (edited) Zna li mozda neko gdje se u Bihacu moze nabaviti certifikat o osposobljenosti rada na racunaru, hvala. Di si kolega, da neces konkurisat'? "SIMKO" - blizu Hard Rocka, iza Okusa, pored parfimerije "Eskada". Gotovo u roku par sati. EDA (150 KM), SIMKO (100 KM)... SKONADINO ne izdaje takvu vrstu certifikata. Sretno. Edited November 18, 2015 by Perovich 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Barba Objavljeno November 18, 2015 Share Objavljeno November 18, 2015 Možda je do formata?Provjeri ovdje ima li neki dobar program za konvertiranje videa ,po mogucnosti online? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Grunf Objavljeno November 18, 2015 Share Objavljeno November 18, 2015 (edited) ima li neki dobar program za konvertiranje videa ,po mogucnosti online? ne znam za online ali ja koristim ovaj http://oxelon-media-converter.software.informer.com/ s tim da moraš i plugine instalirati ovisno od formata Edited November 18, 2015 by Grunf 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Barba Objavljeno November 18, 2015 Share Objavljeno November 18, 2015 ne znam za online ali ja koristim ovaj http://oxelon-media-converter.software.informer.com/ s tim da moraš i plugine instalirati ovisno od formata kako to da instaliram Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Barba Objavljeno November 18, 2015 Share Objavljeno November 18, 2015 Hvala ti riješio sam problem bilo je sasvim nesto jednostavno ,ali ono covjek ide na silu slijep pored očiju ne vidi. hvala jos jednom pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 mockingbird Objavljeno November 18, 2015 Share Objavljeno November 18, 2015 Hajmo ljudi, treba mi neka djevojka za druzenje uz nadoknadu. Sigurno neko zna takvu, muskarci smo ipak, znate kako je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Blanco7 Objavljeno November 18, 2015 Share Objavljeno November 18, 2015 Da li se na ovim paketima Moja TV full ili full + , smanjiivala brzina sa 1 mbs na 512 kbsNekako kad skidam sa torrenta prije je bilo uvijek 1mbs, a sad jedva dodje do 600kbs iako nadjem torrent sa dosta seedera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Perovich Objavljeno November 18, 2015 Share Objavljeno November 18, 2015 Hajmo ljudi, treba mi neka djevojka za druzenje uz nadoknadu. Sigurno neko zna takvu, muskarci smo ipak, znate kako je. Znam ja jednu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Barba Objavljeno November 18, 2015 Share Objavljeno November 18, 2015 Znam ja jednu De javi i svom @Barbi na pp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 mockingbird Objavljeno November 18, 2015 Share Objavljeno November 18, 2015 Znam ja jednu Salji na pp kako da stupim u kontakt sa njom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 java10 Objavljeno November 18, 2015 Share Objavljeno November 18, 2015 Da li se na ovim paketima Moja TV full ili full + , smanjiivala brzina sa 1 mbs na 512 kbsNekako kad skidam sa torrenta prije je bilo uvijek 1mbs, a sad jedva dodje do 600kbs iako nadjem torrent sa dosta seedera Brzina je već odavno 5 mbit - što znači da pri download-u će ti biti negdje blizu 500 kb/s, na torrentima i doseže negdje 560 pa eto možda i 600 ali to garant nije realno mjerenje već zbog peer-to-peer načina rada skače tako. Upload je tradicionalno loš kod Telecoma - kod MojaTV Full on je svega 50 kb/s maksimalno (i to teoretski). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Perovich Objavljeno November 18, 2015 Share Objavljeno November 18, 2015 De javi i svom @Barbi na pp opasan ti punac, ne smijem. A ne mogu se grišit, oženjen si čoek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Blanco7 Objavljeno November 18, 2015 Share Objavljeno November 18, 2015 Brzina je već odavno 5 mbit - što znači da pri download-u će ti biti negdje blizu 500 kb/s, na torrentima i doseže negdje 560 pa eto možda i 600 ali to garant nije realno mjerenje već zbog peer-to-peer načina rada skače tako. Upload je tradicionalno loš kod Telecoma - kod MojaTV Full on je svega 50 kb/s maksimalno (i to teoretski). oke okeali cudno mi je jer uvijek mi je bilo 1Mb/s prije pa mi sad cudno.. tj variralo izmedju 800-1000kb/s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Barba Objavljeno November 18, 2015 Share Objavljeno November 18, 2015 (edited) opasan ti punac, ne smijem. A ne mogu se grišit, oženjen si čoek Ma to ja ne pitam radi sebe, žnas mene da ja to ne bi nikada ??????? ja druge zene ne gledam. Edited November 18, 2015 by Barba 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Levitate Objavljeno November 19, 2015 Share Objavljeno November 19, 2015 Koliko kosta dekodiranje telefona? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Gradonacelnik Objavljeno November 20, 2015 Share Objavljeno November 20, 2015 Nabavite sebi Samsung galaxy s6 ili pogtovo edge i rijesite se svih ogranicenje. Imat cete telefon koji se ne moze mjerii s ogranicenim i zatvorenim iphonom. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 diarrhea Objavljeno November 20, 2015 Share Objavljeno November 20, 2015 Ima li kod nas gdje ovo kupiti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 skorzeny Objavljeno November 20, 2015 Share Objavljeno November 20, 2015 Samo da upitam hoce li nas i ove godine iznenaditi snijeg ? Ima li sljunka i soli ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Grunf Objavljeno November 20, 2015 Share Objavljeno November 20, 2015 (edited) Samo da upitam hoce li nas i ove godine iznenaditi snijeg ? Ima li sljunka i soli ? Kakav snijeg? Edited November 20, 2015 by Grunf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
saco
Ova mora sa nama na novi forum,
Pitanje; koji od forumasa ce pokrenuti prvi neku od politickih tema, haha
Top Posters For This Question
76
58
49
34
Popular Days
Nov 18
18
Nov 26
13
Jul 12
13
Oct 1
11
Top Posters For This Question
Grunf 76 posts
saco 58 posts
Barba 49 posts
1260 34 posts
Popular Days
Nov 18 2015
18 posts
Nov 26 2015
13 posts
Jul 12 2015
13 posts
Oct 1 2015
11 posts
Popular Posts
saco
Ova mora sa nama na novi forum, Pitanje; koji od forumasa ce pokrenuti prvi neku od politickih tema, haha
Klackalica
Nama to ne smeta, jer to smeta samo malogradjanskim destruktivcima. Ja sam vozac koji skoro svaki dan saobraca tim putem i ni jednom nisam svjedocio zastoju. Nek se gradi, ja se ne bih bunio ni da mor
Posted Images
887 answers to this question
Recommended Posts
Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...
Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.