saco Objavljeno July 7, 2015 Share Objavljeno July 7, 2015 Ova mora sa nama na novi forum, Pitanje; koji od forumasa ce pokrenuti prvi neku od politickih tema, haha 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 pixel Objavljeno January 16, 2016 Share Objavljeno January 16, 2016 isto bilo i kod mene do maloprije,izvukao strujni kabal iz modema i isto iz routera,sačekao par minuta i sad sve ok.E sad neznam da li je slučajnost ali taj trik meni uvijek upali Nije do routera,vise je bila slucajnost.. I kod mene od jutros katastrofa, evo prije sat vremena dosao net na normalu , a prije toga ne mozes otvorit stranice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 t0rcar Objavljeno January 16, 2016 Share Objavljeno January 16, 2016 Prije par dana telekom http://www.speedtest.net/my-result/4983439978 http://www.speedtest.net/my-result/4983445682 Ima li neko da zna napraviti staklo na s4? a da nije filek, jer trazi sto hiljada eura Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Claim Jives Objavljeno January 17, 2016 Share Objavljeno January 17, 2016 Prije par dana telekom http://www.speedtest.net/my-result/4983439978 http://www.speedtest.net/my-result/4983445682 Ima li neko da zna napraviti staklo na s4? a da nije filek, jer trazi sto hiljada eura https://www.facebook.com/said.duric?fref=ts ovaj covjek radi sa telefonima, odlican majstor, a nije skup. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 dark_messiah Objavljeno January 18, 2016 Share Objavljeno January 18, 2016 Je li vrijedi invalidska iskaznica za parking (izdata u našem MUP - u USK) u Austriji i Njemačkoj? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Grunf Objavljeno January 18, 2016 Share Objavljeno January 18, 2016 Da li neko zna tacnu adresu one zgrade sto je trebala biti penzionerski dom u blizini restorana "Cardak na Uni"? Ima li ta zgrada nekakav naziv? Hvala! "Građevina" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 isakovich Objavljeno January 18, 2016 Share Objavljeno January 18, 2016 K: treba mi pokvarena Navigacija za auto ne treba drzac samo display i kabal,da je ocuvana izvana. 061-436-196 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Grunf Objavljeno January 19, 2016 Share Objavljeno January 19, 2016 (edited) Da li neko ima Linux Ubuntu na smartphonu ili tabletu i ako ima kakva su mu iskustva? Edited January 19, 2016 by Grunf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 EtTore Objavljeno January 19, 2016 Share Objavljeno January 19, 2016 Da li neko ima Linux Ubuntu na smartphonu ili tabletu i ako ima kakva su mu iskustva? U Ilmi prodaju operativne systeme na kile, prijoni dok nije nestalo! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Grunf Objavljeno January 19, 2016 Share Objavljeno January 19, 2016 U Ilmi prodaju operativne systeme na kile, prijoni dok nije nestalo! Da im nije istek'o rok?! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Aladin Hrkić Objavljeno January 21, 2016 Share Objavljeno January 21, 2016 Da li ima dobar električar u gradu ,da neće naplatit do mila boga. Nesto mi se salter od bojlera uz*ebo , nece da se ugasi bojler kad salter ugasi... Ima neki provbl Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Raziel Objavljeno January 21, 2016 Share Objavljeno January 21, 2016 Da li ima dobar električar u gradu ,da neće naplatit do mila boga. Nesto mi se salter od bojlera uz*ebo , nece da se ugasi bojler kad salter ugasi... Ima neki provbl Hvala Jesi probao kod Ese, Elektrouniverzal kod Unimatrixa na OZ1? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Lanister Objavljeno January 22, 2016 Share Objavljeno January 22, 2016 Zasto na biscani.net portalu vise nema rubrike "pogledajte kako je ovaj vikend bilo : 'tu i tu' " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 1260 Objavljeno January 22, 2016 Share Objavljeno January 22, 2016 Zasto na biscani.net portalu vise nema rubrike "pogledajte kako je ovaj vikend bilo : 'tu i tu' " Koga to zanima??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Lanister Objavljeno January 22, 2016 Share Objavljeno January 22, 2016 mecimo mene to zanima ada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Lanister Objavljeno January 22, 2016 Share Objavljeno January 22, 2016 (edited) mecimo mene to zanima ada Edited January 22, 2016 by Lanister Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Barba Objavljeno January 22, 2016 Share Objavljeno January 22, 2016 Do kojeg datuma se moze uvesti polovno vozilo a da nema euro 4 normu i jel zakon stupio na snagu? molim samo provjerene informacije hvala 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 purgatorio Objavljeno January 22, 2016 Share Objavljeno January 22, 2016 Do kojeg datuma se moze uvesti polovno vozilo a da nema euro 4 normu i jel zakon stupio na snagu? molim samo provjerene informacije hvala Znam sam da još može, a krajem decembra sam cuo od jedne spediterske agencija da ce od aprila biti euro 4. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Tahamata Objavljeno January 23, 2016 Share Objavljeno January 23, 2016 Ko zapali onaj pub? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Levitate Objavljeno January 24, 2016 Share Objavljeno January 24, 2016 Otac zablokirao SIM karticu jucer. Otisao u Telecom da vidi mogu li je otkljucati kazu da ne mogu. Ima li ko da moze samo da mu spasi brojeve telefona jer ih ima preko 200 i koliko bi to kostalo??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Perovich Objavljeno January 24, 2016 Share Objavljeno January 24, 2016 Otac zablokirao SIM karticu jucer. Otisao u Telecom da vidi mogu li je otkljucati kazu da ne mogu. Ima li ko da moze samo da mu spasi brojeve telefona jer ih ima preko 200 i koliko bi to kostalo??? gdje mu je PUK kod, moze je na taj nacin odblokirati Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Levitate Objavljeno January 24, 2016 Share Objavljeno January 24, 2016 gdje mu je PUK kod, moze je na taj nacin odblokirati To je problem, izgubio ga jer karticu ima dugi niz godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 SANS Objavljeno January 24, 2016 Share Objavljeno January 24, 2016 Znam sam da još može, a krajem decembra sam cuo od jedne spediterske agencija da ce od aprila biti euro 4. 01.02.2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 sir oliver77 Objavljeno January 25, 2016 Share Objavljeno January 25, 2016 kad su treninzi seniora i kadeta jedinstva'? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Grunf Objavljeno January 26, 2016 Share Objavljeno January 26, 2016 Ima li ovdje neko kompetentan da mi odgovori:da li strani državljani (EU) i na koji način mogu kupiti nekretnine kod nas (konkretno poljoprivredno zemljište)?Ili da mi date adresu gdje se to može provjeriti?Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 hawkeye Objavljeno January 26, 2016 Share Objavljeno January 26, 2016 (edited) Ima li ovdje neko kompetentan da mi odgovori:da li strani državljani (EU) i na koji način mogu kupiti nekretnine kod nas (konkretno poljoprivredno zemljište)?Ili da mi date adresu gdje se to može provjeriti?Hvala To ti reguliše Zakon o stvarnim pravima. U pravilu bi trebalo da stranac može steći vlasništvo nad nekretninom u BiH ako građani BiH mogu sticati vlasništvo nad nekretninama u državi iz koje taj stranac dolazi (pravilo reciprociteta). Ovdje imaš Zakon pa pročitaj: https://advokat-prnjavorac.com/zakoni/Zakon_o_stvarnim_pravima_FBiH.pdf Edited January 26, 2016 by hawkeye 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
saco
Ova mora sa nama na novi forum,
Pitanje; koji od forumasa ce pokrenuti prvi neku od politickih tema, haha
Top Posters For This Question
76
58
49
34
Popular Days
Nov 18
18
Nov 26
13
Jul 12
13
Oct 1
11
Top Posters For This Question
Grunf 76 posts
saco 58 posts
Barba 49 posts
1260 34 posts
Popular Days
Nov 18 2015
18 posts
Nov 26 2015
13 posts
Jul 12 2015
13 posts
Oct 1 2015
11 posts
Popular Posts
saco
Ova mora sa nama na novi forum, Pitanje; koji od forumasa ce pokrenuti prvi neku od politickih tema, haha
Klackalica
Nama to ne smeta, jer to smeta samo malogradjanskim destruktivcima. Ja sam vozac koji skoro svaki dan saobraca tim putem i ni jednom nisam svjedocio zastoju. Nek se gradi, ja se ne bih bunio ni da mor
Posted Images
887 answers to this question
Recommended Posts
Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...
Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.