saco Objavljeno July 7, 2015 Share Objavljeno July 7, 2015 Ova mora sa nama na novi forum, Pitanje; koji od forumasa ce pokrenuti prvi neku od politickih tema, haha 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 saco Objavljeno February 9, 2016 Author Share Objavljeno February 9, 2016 (edited) Ko radi u Bihacu projekte za kuce. Meni je radio arh.Amir , zadovoljan sam bio Edited February 9, 2016 by saco Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Levitate Objavljeno February 10, 2016 Share Objavljeno February 10, 2016 Zasto nema vode? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 java10 Objavljeno February 10, 2016 Share Objavljeno February 10, 2016 Zasto nema vode? Nestalo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Adnan Sarach Saračević Objavljeno February 10, 2016 Share Objavljeno February 10, 2016 Molim vas prijedlog za kupovinu ljetnih guma, za auto..ko je najpovoljniji u kantonu, i koje vi smatrate gume da su najbolje... Neki kazu da su ove turske dobre, dok drugi kazu da su skroz lose... LP! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 saco Objavljeno February 10, 2016 Author Share Objavljeno February 10, 2016 Molim vas prijedlog za kupovinu ljetnih guma, za auto..ko je najpovoljniji u kantonu, i koje vi smatrate gume da su najbolje... Neki kazu da su ove turske dobre, dok drugi kazu da su skroz lose... LP! U koliko zelis stvarno kvalitetne gume, najbolji nacin da udjes na http://www.oeamtc.at/portal/oeamtc-sommerreifentest-2015+2500+1624140 i upises velcini guma koje trazis. Ja imam 225 60 R16 Y, vozene samo ca 500km (u Austriji) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 saco Objavljeno February 10, 2016 Author Share Objavljeno February 10, 2016 U koliko zelis stvarno kvalitetne gume, najbolji nacin da udjes na http://www.oeamtc.at/portal/oeamtc-sommerreifentest-2015+2500+1624140 i upises velcini guma koje trazis. Ja imam 225 60 R16 Y, vozene samo ca 50km (u Austriji) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Silence Agency Eye Objavljeno February 10, 2016 Share Objavljeno February 10, 2016 (edited) Vidim naslov knjige "Bošnjaci dolaze" pa ne mogu da se suzdržim, a da ne pitam sam sebe zašto nisu "masovno" došli 90-ih ratnih godina, nekako su iznavjerili naslov. Normalno čast i poštovanje izuzecima! Edited February 10, 2016 by Silence Agency Eye Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 saco Objavljeno February 10, 2016 Author Share Objavljeno February 10, 2016 Vidim naslov knjige "Bošnjaci dolaze" pa ne mogu da se suzdržim, a da ne pitam sam sebe zašto nisu "masovno" došli 90-ih ratnih godina, nekako su iznavjerili naslov. Normalno čast i poštovanje izuzecima! Neznam stvarno sta zelis sa tim reci, ja otisao prije devedesetih i uvijek dolazim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Gustav Objavljeno February 11, 2016 Share Objavljeno February 11, 2016 Meni je radio arh.Amir , zadovoljan sam bio Druze hvala na odgovoru ,samo mozes li malo opsirnije.Adresa telefon itd. Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 saco Objavljeno February 11, 2016 Author Share Objavljeno February 11, 2016 Druze hvala na odgovoru ,samo mozes li malo opsirnije.Adresa telefon itd. Hvala Nemam br stvarno davno je bilo, Amir Ramic kog god u Bihacu upitas znaga sigurno ko sa tim nesto ima, imao je tad u Midzica mahali biro, sad je mislim na ozimicima, u jednom je od biciklistickih klubova stalno je na biciklu. To je na zalost ono sto imam od podataka, ali ne sumnjam da neces naci kontakt da dodjes do njega, radio je i Cavkunovicev objekt dole kod Jablanske (gdje je nekad TUS bio) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Silence Agency Eye Objavljeno February 11, 2016 Share Objavljeno February 11, 2016 Neznam stvarno sta zelis sa tim reci, ja otisao prije devedesetih i uvijek dolazim Post nije namjenjen direktno tebi jer bi to bilo totalno apsurdno i neumjesno iz razloga što ne znam ništa o tebi pa da donosim generlni sud, a istina je da me tvoj avatar podsjetio na tu knjigu i povezao sam momente. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 saco Objavljeno February 12, 2016 Author Share Objavljeno February 12, 2016 Post nije namjenjen direktno tebi jer bi to bilo totalno apsurdno i neumjesno iz razloga što ne znam ništa o tebi pa da donosim generlni sud, a istina je da me tvoj avatar podsjetio na tu knjigu i povezao sam momente. Izvini, sebe sam tu nasao posto je avatar bas moj, hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 MAJNE2 Objavljeno February 12, 2016 Share Objavljeno February 12, 2016 Pitanje za dobrog duha: Koji je tvoj problem? Ali iskreno da odgovoris? Moje subjektivno misljenje necu ni iznositi jer misljenje je kao š... , svi ga imaju Naime u jedanestom mjesecu je bila aktuelna rasprava o Almi Šehic ako sam zapamtio (SDA kadar, uzela pare od grada za skolovanje i sl...)i bilo je tu par dana komentarisanja da bi ti meni u jednom danu dao 4 upozorenja i cini mi se trajni ban a dobro si naveo da je offtopic prebacen u posebnu temu za to predviđenu. Realno ako sam prvi dan napravio offtopic mogao si dati upozorenje, to sto nisi pratio nije moj problem vec tvoj. Znam ja kako forum radi tu sam od osnivanja i sad vidim zasto vas korisnici napustaju. Nisam ja vise clan foruma i ne planiram se vracati. Pozdrav svim ostalima od Kocke 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 dobri duh Objavljeno February 12, 2016 Share Objavljeno February 12, 2016 Pitanje za dobrog duha: Koji je tvoj problem? Ali iskreno da odgovoris? Moje subjektivno misljenje necu ni iznositi jer misljenje je kao š... , svi ga imaju Naime u jedanestom mjesecu je bila aktuelna rasprava o Almi Šehic ako sam zapamtio (SDA kadar, uzela pare od grada za skolovanje i sl...)i bilo je tu par dana komentarisanja da bi ti meni u jednom danu dao 4 upozorenja i cini mi se trajni ban a dobro si naveo da je offtopic prebacen u posebnu temu za to predviđenu. Realno ako sam prvi dan napravio offtopic mogao si dati upozorenje, to sto nisi pratio nije moj problem vec tvoj. Znam ja kako forum radi tu sam od osnivanja i sad vidim zasto vas korisnici napustaju. Nisam ja vise clan foruma i ne planiram se vracati. Pozdrav svim ostalima od Kocke Evo i ovako javno da napišem izvinjenje , bila je greška, rješili smo problem. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Silence Agency Eye Objavljeno February 15, 2016 Share Objavljeno February 15, 2016 Fleka za pesinljivu fontanu u centru grada! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Maja Jašaragić-Pašić Objavljeno February 15, 2016 Share Objavljeno February 15, 2016 (edited) @Gustav http://www.aqua.ba/index.php/o-nama Edited February 15, 2016 by Maja Jašaragić-Pašić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kuky Objavljeno February 15, 2016 Share Objavljeno February 15, 2016 Decki koje stranice koristite za skidanje igrica i da su ispravne kad se skinu igrice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Barba Objavljeno February 15, 2016 Share Objavljeno February 15, 2016 (edited) Decki koje stranice koristite za skidanje igrica i da su ispravne kad se skinu igrice http://m.youjizz.com/ Edited February 15, 2016 by Barba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Perovich Objavljeno February 15, 2016 Share Objavljeno February 15, 2016 (edited) Decki koje stranice koristite za skidanje igrica i da su ispravne kad se skinu igrice kakve crne stranice, torrent... skines torrent, pa posjetis jednu finu stranicu na kojoj imas svasta Edited February 15, 2016 by Perovich Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Levitate Objavljeno February 16, 2016 Share Objavljeno February 16, 2016 Decki koje stranice koristite za skidanje igrica i da su ispravne kad se skinu igrice Prvo skines sebi program preko kojeg ces skidati igrice sa torrenta. Najbolji ti je qbittorrent http://www.qbittorrent.org/download.php i instaliras ga Onda imas nekoliko torrent stranica, ja koristim kat.cr, a imas i extratorrent.cc Nadjes sta hoces da skines, pogledas komentare da vidis jel radi i skines torrent. Kad skines torrent otvoris ga, automatski bi se trebao pokrenuti qbittorrent preko kojeg skidas igricu. Sacekas da se skine, instalirs i igras. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Balerion Objavljeno February 16, 2016 Share Objavljeno February 16, 2016 Zna li neko gdje se mogu kupiti karte za Labuđe jezero i koliko koštaju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Grunf Objavljeno February 16, 2016 Share Objavljeno February 16, 2016 Zna li neko gdje se mogu kupiti karte za Labuđe jezero i koliko koštaju? Pitaj ovdje https://www.facebook.com/profile.php?id=100004350063551&fref=ts Neslužbeno,onako 'među rajom', između 25 (gore-stajanje) do 50 KM ako ćeš da sjediš.Mada napominjem nemojte me uzeti za ozbiljno,ovo je ono kako se priča po gradu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Balerion Objavljeno February 16, 2016 Share Objavljeno February 16, 2016 Pitaj ovdje https://www.facebook.com/profile.php?id=100004350063551&fref=ts Neslužbeno,onako 'među rajom', između 25 (gore-stajanje) do 50 KM ako ćeš da sjediš.Mada napominjem nemojte me uzeti za ozbiljno,ovo je ono kako se priča po gradu Tnx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 pandemonium Objavljeno February 16, 2016 Share Objavljeno February 16, 2016 Zna li neko gdje se mogu kupiti karte za Labuđe jezero i koliko koštaju? Karte se mogu kupiti u NP Una (prekoputa Sata). Gornje tribine su 25 KM, srednje tribine 35 i parter 50 KM. Navodno je velika potražnja pa pozuri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Adnan Sarach Saračević Objavljeno February 19, 2016 Share Objavljeno February 19, 2016 Ima li neko neki manji akvarij, sa opremom da prodaje, a da nije sad nesto preskupo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
saco
Ova mora sa nama na novi forum,
Pitanje; koji od forumasa ce pokrenuti prvi neku od politickih tema, haha
Top Posters For This Question
76
58
49
34
Popular Days
Nov 18
18
Jul 12
13
Nov 26
13
Aug 6
11
Top Posters For This Question
Grunf 76 posts
saco 58 posts
Barba 49 posts
1260 34 posts
Popular Days
Nov 18 2015
18 posts
Jul 12 2015
13 posts
Nov 26 2015
13 posts
Aug 6 2015
11 posts
Popular Posts
saco
Ova mora sa nama na novi forum, Pitanje; koji od forumasa ce pokrenuti prvi neku od politickih tema, haha
Klackalica
Nama to ne smeta, jer to smeta samo malogradjanskim destruktivcima. Ja sam vozac koji skoro svaki dan saobraca tim putem i ni jednom nisam svjedocio zastoju. Nek se gradi, ja se ne bih bunio ni da mor
Posted Images
887 answers to this question
Recommended Posts
Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...
Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.