saco Objavljeno July 7, 2015 Share Objavljeno July 7, 2015 Ova mora sa nama na novi forum, Pitanje; koji od forumasa ce pokrenuti prvi neku od politickih tema, haha 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 diarrhea Objavljeno April 7, 2016 Share Objavljeno April 7, 2016 Ma ove kazne su nula bodova, 40 maraka kazna, a ako je odmah platis, onda je 20. Jebo to, znaci za 20 maraka mogu raditi prekrsaje kakve god hocu. Treba staviti 3 stoje pa da onda vidimo. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Silence Agency Eye Objavljeno April 8, 2016 Share Objavljeno April 8, 2016 Što se ne riješi onaj lik na Tomosu APN-cu bez tablica? Znači nije registrovan, nema ni signalizacije, a i kočnice mu izgleda ne rade jer koči nogama, piči po gradu kroz jednosmjerne, ne poštuje nikakva pravila... Kažu da je to nekakav manijak što je napadao žene po aleji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Gustav Objavljeno April 9, 2016 Share Objavljeno April 9, 2016 Treba mi pumpa za vodu , pa me interesuje na sto treba obratiti paznju.Zelim puniti bazen sa vodom iz Une. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Smiley Objavljeno April 9, 2016 Share Objavljeno April 9, 2016 Radi li koji zubar u Bihaću nedeljom? Hitno ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Barba Objavljeno April 12, 2016 Share Objavljeno April 12, 2016 Prema Emdži 1992 godine je bilo 14 mjeseci u godini a evo i ova godina ima 14 mjeseci koji gaf silnih stručnjaka majko moja tacno mi je ovo neugodno čitati. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Grunf Objavljeno April 14, 2016 Share Objavljeno April 14, 2016 Pitanje za autocad experte:ako nacrtam npr.kružnicu da li je moguće da joj dodjelim njen ID proizvoljno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Grunf Objavljeno April 21, 2016 Share Objavljeno April 21, 2016 Šta se ovo dešava sa forumom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Balerion Objavljeno April 22, 2016 Share Objavljeno April 22, 2016 Zna li neko gdje se može popraviti parni čistač, mislim da mu je grijač otišao..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Levitate Objavljeno April 27, 2016 Share Objavljeno April 27, 2016 Jel ovo forum samo jednom sedmicno radi? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Grunf Objavljeno April 27, 2016 Share Objavljeno April 27, 2016 (edited) Jel ovo forum samo jednom sedmicno radi? Sedmično izdanje Edited April 27, 2016 by Grunf 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Grunf Objavljeno May 5, 2016 Share Objavljeno May 5, 2016 (edited) Pitanje u vezi BiHneta:do prije neki dan je sve radilo kako treba,međutim sad da bi mi internet radio moram unijeti statičke IP adrese na svaki PC zasebno (imam ih više u mreži),što znači da kad mi je uključena opcija za automatsko dobavljanje ip adresa,internet mi ne radi.Napominjem da ništa nije mjenjano u konfiguraciji modema (barem ne sa moje strane).Ako neko zna kako da riješim ovaj problem,hvala Edited May 5, 2016 by Grunf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 pixel Objavljeno May 5, 2016 Share Objavljeno May 5, 2016 Pitanje u vezi BiHneta:do prije neki dan je sve radilo kako treba,međutim sad da bi mi internet radio moram unijeti statičke IP adrese na svaki PC zasebno (imam ih više u mreži),što znači da kad mi je uključena opcija za automatsko dobavljanje ip adresa,internet mi ne radi.Napominjem da ništa nije mjenjano u konfiguraciji modema (barem ne sa moje strane).Ako neko zna kako da riješim ovaj problem,hvala Vjerovatno konflikt IP addresa i gatewaya. Kad ukljucis dinamicku dodjelu, vidi koju IP adresu povuce pomocu ipconfiga pa na osnovu toga mozes vidjeti da li je ispravan gateway i subnet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Grunf Objavljeno May 5, 2016 Share Objavljeno May 5, 2016 Vjerovatno konflikt IP addresa i gatewaya. Kad ukljucis dinamicku dodjelu, vidi koju IP adresu povuce pomocu ipconfiga pa na osnovu toga mozes vidjeti da li je ispravan gateway i subnet Probat ću,hvala.Ako još neko ima neku ideju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 java10 Objavljeno May 6, 2016 Share Objavljeno May 6, 2016 Pitanje u vezi BiHneta:do prije neki dan je sve radilo kako treba,međutim sad da bi mi internet radio moram unijeti statičke IP adrese na svaki PC zasebno (imam ih više u mreži),što znači da kad mi je uključena opcija za automatsko dobavljanje ip adresa,internet mi ne radi.Napominjem da ništa nije mjenjano u konfiguraciji modema (barem ne sa moje strane).Ako neko zna kako da riješim ovaj problem,hvala Da nije MojaTV u pitanju? Pošto sam korisnik iste jedno 5-6 godina već, imao sam takav problem. Kada pogledaš detalje o mreži (IP adresu, gateway i sl.) prikazivala se IP adresa druge neke klase (počinje sa 10.xx.xx). Ne znam zašto se to dešavalo ali sam riješio isto kao i ti statičkim IP adresama. Danas bih nazvao 1444 i objasnio im problem. Sigurno već znaju šta treba uraditi, čak i ako nije MojaTV u pitanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Francisko Kaudiljero Objavljeno May 8, 2016 Share Objavljeno May 8, 2016 jesam li ja lud ili sam oko 3-4 ujutro osjetio lagani potres?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 java10 Objavljeno May 8, 2016 Share Objavljeno May 8, 2016 jesam li ja lud ili sam oko 3-4 ujutro osjetio lagani potres?! Lud si, jer si bio budan u ta doba. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Perovich Objavljeno May 8, 2016 Share Objavljeno May 8, 2016 jesam li ja lud ili sam oko 3-4 ujutro osjetio lagani potres?! znao sam da nisam lud, ja sam mislio da me sejtan napao 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Grunf Objavljeno May 8, 2016 Share Objavljeno May 8, 2016 jesam li ja lud ili sam oko 3-4 ujutro osjetio lagani potres?! Bio je.Negdje u blizini Grabovca čini mi se. 3,6 stepeni. Interesantno je da sam se probudio na minut-dva prije potresa i prvo sam začuo neki tutanj i onda potres koji je trajao 2-3 sekunde, ali po prvi put sam osjetio da se i zidovi tresu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Gustav Objavljeno May 8, 2016 Share Objavljeno May 8, 2016 Vidim po gradu puno Peugot auta.Ima li ko od forumasa i kakvi su.Cuo sam da su udobni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Iron Objavljeno May 8, 2016 Share Objavljeno May 8, 2016 Vidim po gradu puno Peugot auta.Ima li ko od forumasa i kakvi su.Cuo sam da su udobni. Svaki francuz je udoban, sto se odrzavanja tice tu imas 100 teorija, pogledaj po forumima koji su motori i modeli bolji a koje izbjegavati ako vec zelis jednog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Grunf Objavljeno May 12, 2016 Share Objavljeno May 12, 2016 Vidim po gradu puno Peugot auta.Ima li ko od forumasa i kakvi su.Cuo sam da su udobni. Renault,Peugeot,Citroen skoro isto mada čitajući po specijaliziranim forumima svi daju laganu prednost citroenu...jako udobni automobili ako ništa drugo.Vozim rabljenog citroena već 3 godine i nemam problema sa njim (kuc,kuc,kuc od drvo) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 VolimBihac Objavljeno July 14, 2016 Share Objavljeno July 14, 2016 Vidim po gradu puno Peugot auta.Ima li ko od forumasa i kakvi su.Cuo sam da su udobni. Jesu udobni kao i citroen. Kažu da su takva francuska auta. Ali ima ona narodna poslovica: "Ženu možeš kući dovesti odakle hoćeš, ali u avliju ne ulazi drugo auto osim iz Njemačke" pa ti vidi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Elunasa Objavljeno July 21, 2016 Share Objavljeno July 21, 2016 je li tema inače o autima ioi se može pitati šta god?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Francisko Kaudiljero Objavljeno July 22, 2016 Share Objavljeno July 22, 2016 je li tema inače o autima ioi se može pitati šta god?? ma o čemu ti duša želi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 LAV Objavljeno July 24, 2016 Share Objavljeno July 24, 2016 to sa avlijom bez njemca je pola istine vozim francuze 38 god.peugeot ,citroen sve kao fol kvare se loši ali radio na peugeot 404 benzin 500 000 km,dok sa citroen radim već 200 000,kvarovi ništa osim redovnih servisa ,guma,akumalatora. itd.prednost francuzu naročito peugeot 308 1,6 hdi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
saco
Ova mora sa nama na novi forum,
Pitanje; koji od forumasa ce pokrenuti prvi neku od politickih tema, haha
Top Posters For This Question
76
58
49
34
Popular Days
Nov 18
18
Nov 26
13
Jul 12
13
Aug 6
11
Top Posters For This Question
Grunf 76 posts
saco 58 posts
Barba 49 posts
1260 34 posts
Popular Days
Nov 18 2015
18 posts
Nov 26 2015
13 posts
Jul 12 2015
13 posts
Aug 6 2015
11 posts
Popular Posts
saco
Ova mora sa nama na novi forum, Pitanje; koji od forumasa ce pokrenuti prvi neku od politickih tema, haha
Klackalica
Nama to ne smeta, jer to smeta samo malogradjanskim destruktivcima. Ja sam vozac koji skoro svaki dan saobraca tim putem i ni jednom nisam svjedocio zastoju. Nek se gradi, ja se ne bih bunio ni da mor
Posted Images
887 answers to this question
Recommended Posts
Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...
Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.