saco Objavljeno July 7, 2015 Share Objavljeno July 7, 2015 Ova mora sa nama na novi forum, Pitanje; koji od forumasa ce pokrenuti prvi neku od politickih tema, haha 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 alenn Objavljeno October 26, 2016 Share Objavljeno October 26, 2016 je li jos ko osjetio zemljotres, bas bio jak Jesam ja, klimala mi se stolica, ja mislio da mi se manta kad ono bas bio potres Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Grunf Objavljeno October 26, 2016 Share Objavljeno October 26, 2016 je li jos ko osjetio zemljotres, bas bio jak Dva su pogodila Italiju 5.4 i 5.9 po rihteru 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 pedy Objavljeno October 31, 2016 Share Objavljeno October 31, 2016 Šta je ono bilo ispred golda. Ko se potuko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kuky Objavljeno October 31, 2016 Share Objavljeno October 31, 2016 Decki aktiviro bi sebi neki mobilni internet na bh telecomu sam e sada koji je najbolji kako to ide i sta ako neko moze da pojasni da ne harljam po net-z Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 buendia Objavljeno November 1, 2016 Share Objavljeno November 1, 2016 Decki aktiviro bi sebi neki mobilni internet na bh telecomu sam e sada koji je najbolji kako to ide i sta ako neko moze da pojasni da ne harljam po net-z Ja sam uradio tranfer broja u Eronet mrezu jer nude za to 500 MB x 12 mjeseci. http://www.savrsena.ba/hej-prenesi-broj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Gustav Objavljeno November 12, 2016 Share Objavljeno November 12, 2016 Pozdrav dragi forumasi,trebaju mi dobri zidari. Imam u planu kucu praviti . Ako mogu kakvi prijedlozi.Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 L19.S61. Objavljeno November 18, 2016 Share Objavljeno November 18, 2016 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kuky Objavljeno December 14, 2016 Share Objavljeno December 14, 2016 Pozz decki,pitanje zna li neko od prilike kolika je plata u autopraoni sajo,cujem svaki dan se radi od 8-20h nema slobodnih dana,pa bas me zanima koliko to placa covjek ako neko zna da kaze Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kuky Objavljeno December 24, 2016 Share Objavljeno December 24, 2016 Mozete li srediti ovo sa forumom kliknem na neku temu i uvijek ide na kompletan forum i onda haj trazi zajebavaj se bas bezz,prije je bilo puno bolje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 1260 Objavljeno December 24, 2016 Share Objavljeno December 24, 2016 10 hours ago, kuky said: Mozete li srediti ovo sa forumom kliknem na neku temu i uvijek ide na kompletan forum i onda haj trazi zajebavaj se bas bezz,prije je bilo puno bolje... Ideš na nepročitan sadržaj i imaš sve teme u kojima imaju nnovi postovi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 saco Objavljeno December 31, 2016 Author Share Objavljeno December 31, 2016 Gdje u Bihacu mogu kvalitetno i povoljno uraditi Photo book? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 VeSnA Objavljeno January 9, 2017 Share Objavljeno January 9, 2017 Jesu li ikome od clanova birackih odbora isplacene pare od izbora? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 saco Objavljeno January 10, 2017 Author Share Objavljeno January 10, 2017 23 hours ago, VeSnA said: Jesu li ikome od clanova birackih odbora isplacene pare od izbora? Zar to jos nije isplaceno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 VeSnA Objavljeno January 10, 2017 Share Objavljeno January 10, 2017 2 hours ago, saco said: Zar to jos nije isplaceno? Meni nije pa zato pitam da vidim jel ikome isplaceno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Grunf Objavljeno January 25, 2017 Share Objavljeno January 25, 2017 Kako u današnje vrijeme (sad i bez radne knjizice) proveriti da li je neka osoba vec zaposlena? Naime sto u slucaju da ti se na konkurs javi osoba koju primis u stali radni odnos,predas prijavu u poreznu i onda ti iz porezne jave da je ta osoba već zaposlena??? Vjerovali ili ne dešava se.Desilo se meni.Što danas zahtjevati od kandidata da dokaze da je nezaposlen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 java10 Objavljeno January 25, 2017 Share Objavljeno January 25, 2017 26 minutes ago, Grunf said: Kako u današnje vrijeme (sad i bez radne knjizice) proveriti da li je neka osoba vec zaposlena? Naime sto u slucaju da ti se na konkurs javi osoba koju primis u stali radni odnos,predas prijavu u poreznu i onda ti iz porezne jave da je ta osoba već zaposlena??? Vjerovali ili ne dešava se.Desilo se meni.Što danas zahtjevati od kandidata da dokaze da je nezaposlen Mislim da možeš tražiti potvrdu s biroa da se vodi kao nezaposlen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 L19.S61. Objavljeno January 25, 2017 Share Objavljeno January 25, 2017 Priča ..moja. Bio sam na ''birou'' kao nezaposlen. U početku trebao sam se javljati svakih 30 dana.. ..pa 90 dana..kasnije. Jedan termin sam preskočio..pa su me ''skinuli sa evidencije''. Dođe vrijeme da mi treba uvjerenje/potvrda da sam nezaposlen. Odem..tražim. Kažu : nisi u evidenciji..a ja i dalje nezaposlen ..! Imate li evidenciju zaposlenih..dajte mi potvrdu da sam zaposlen. NEMAMO ..! ..... ''biro'' ..to je ustanova koja ni evidenciju ne zna voditi ..! Fali im ''registratora'' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 L19.S61. Objavljeno February 3, 2017 Share Objavljeno February 3, 2017 118.401 vjernih fanova portala BISCANI.NET 31.01.2017. u 15:00 117.736 tih i takvih ..trenutno 03.02.2017. u 18:27 u 3 dana i 3 ipo sata minus od 665 Šta se događa ..? Broj ''vjernih fanova'' ''raste'' obrnuto proporcionalno temperaturi..zraka ili ..??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 yeap Objavljeno February 3, 2017 Share Objavljeno February 3, 2017 20 minutes ago, L19.S61. said: 118.401 vjernih fanova portala BISCANI.NET 31.01.2017. u 15:00 117.736 tih i takvih ..trenutno 03.02.2017. u 18:27 u 3 dana i 3 ipo sata minus od 665 Šta se događa ..? Broj ''vjernih fanova'' ''raste'' obrnuto proporcionalno temperaturi..zraka ili ..??? kupuju botove Jel ko ovjeravao dokumente u NJem. ambasadi da mi kaze koliko se placa po dokumentu? Ja danas zvao i kaze mi teta da moram to na salteru pitati ko da je meni ambasada preko puta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 kuky Objavljeno February 6, 2017 Share Objavljeno February 6, 2017 Decki ima li neko link za gta san andreas za racunar,nasao sam nesto po netu ali nikako nece da skine aa uz to na svim torentima izbacuje mi neku gresku pa ako neko ima da mi prosljedi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Grunf Objavljeno February 8, 2017 Share Objavljeno February 8, 2017 Ima li neko "Masa i moć" ( Elias Canetti ) u pdf-u? Il bar validan link? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 L19.S61. Objavljeno February 9, 2017 Share Objavljeno February 9, 2017 9 hours ago, Grunf said: Ima li neko "Masa i moć" ( Elias Canetti ) u pdf-u? Il bar validan link? http://besplatne-online-knjige.blogspot.hr/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 L19.S61. Objavljeno February 11, 2017 Share Objavljeno February 11, 2017 portali i njihovi ''vlasnici'' ... ili ko ''stoji'' iza kojeg portala(fizički ili politički) nikad me nije zanimalo..ALI čitam ovih dana..spominje se jedno prezime ..MEŠIĆ vezano za dva ''oprečna'' portala PITANJE: da li se radi o istoj osobi ''vlasniku'' oba portala ILI Mešića ima ''k'o Haskića'' ..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Grunf Objavljeno February 14, 2017 Share Objavljeno February 14, 2017 (edited) Imam problem sa SolidWorks-om.Zaglavi na splash formi i tu ostane satima,danima.Googlao al nisam rjesio.Da nema neko iskustva sa tim.Čak ni reinstalacija nije pomogla. Edited February 14, 2017 by Grunf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 yeap Objavljeno February 22, 2017 Share Objavljeno February 22, 2017 Gdje se vadi potvrda o primljenim vakcinama? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
saco
Ova mora sa nama na novi forum,
Pitanje; koji od forumasa ce pokrenuti prvi neku od politickih tema, haha
Top Posters For This Question
76
58
49
34
Popular Days
Nov 18
18
Nov 26
13
Jul 12
13
Oct 1
11
Top Posters For This Question
Grunf 76 posts
saco 58 posts
Barba 49 posts
1260 34 posts
Popular Days
Nov 18 2015
18 posts
Nov 26 2015
13 posts
Jul 12 2015
13 posts
Oct 1 2015
11 posts
Popular Posts
saco
Ova mora sa nama na novi forum, Pitanje; koji od forumasa ce pokrenuti prvi neku od politickih tema, haha
Klackalica
Nama to ne smeta, jer to smeta samo malogradjanskim destruktivcima. Ja sam vozac koji skoro svaki dan saobraca tim putem i ni jednom nisam svjedocio zastoju. Nek se gradi, ja se ne bih bunio ni da mor
Posted Images
887 answers to this question
Recommended Posts
Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...
Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.