saco Objavljeno July 7, 2015 Share Objavljeno July 7, 2015 Ova mora sa nama na novi forum, Pitanje; koji od forumasa ce pokrenuti prvi neku od politickih tema, haha 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 RiDaM Objavljeno November 11, 2018 Share Objavljeno November 11, 2018 Ko zna raditi prelom knjige, neka se javi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Barba Objavljeno November 11, 2018 Share Objavljeno November 11, 2018 Gdje se u Bihaću ili USK mogu naručiti kvalitetna unutrašnja drvena vrata neki dobar stolar . Ono iz fisa Čavkunovića me nezanima ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 dobri duh Objavljeno November 11, 2018 Share Objavljeno November 11, 2018 1 hour ago, Barba said: Gdje se u Bihaću ili USK mogu naručiti kvalitetna unutrašnja drvena vrata neki dobar stolar . Ono iz fisa Čavkunovića me nezanima ? FRELI radi odlična vrata, poskupa ali vrhunski proizvod, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Barba Objavljeno November 12, 2018 Share Objavljeno November 12, 2018 11 hours ago, dobri duh said: FRELI radi odlična vrata, poskupa ali vrhunski proizvod, Hvala za info , vidiš za njega sam i zaboravio . ma vrata su svagdje poskupa fis čavkunović oko 340 do 350 km ali ono je doslovno sve celofan . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Gustav Objavljeno December 7, 2018 Share Objavljeno December 7, 2018 Ko u Bihacu pravi kuhinje po mjeri a da izvozi vani.Tacnije u Austriju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Melo Objavljeno December 11, 2018 Share Objavljeno December 11, 2018 Ima li ko broj Fileka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Barba Objavljeno December 12, 2018 Share Objavljeno December 12, 2018 On 07. 12. 2018. at 16:01, Gustav said: Ko u Bihacu pravi kuhinje po mjeri a da izvozi vani.Tacnije u Austriju. Pogledaj imaju neka braća iz cazina rade vrhunske kuhinje . Ukucaj na facebook imaju stranicu zaboravio sam ime . Nemoj samo kod Čavkunovića a posebno kod onog Ede koji radi privatno lik je skup kao vrag a ništa sa ničim . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Barba Objavljeno December 12, 2018 Share Objavljeno December 12, 2018 On 11. 11. 2018. at 18:08, RiDaM said: Ima li ko Red dead redemption 1 original CD za ps3 za prodati, pokloniti, mjenjati se za neku od igara????? Mislim da Red dead redemption se teško može instalirati na PS 3 pogotovo ako imaš drugih igrica instaliranih . Pogotovo na konzole od 500 GB Igrica je na dva Blue ray disca ja sam je neki dan kupio u paketu sa novom konzolom pro igrica je vrhunska doslovno GTA samo sa konjima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 MasHe Objavljeno December 14, 2018 Share Objavljeno December 14, 2018 Da li mozda neko ima broj od covjeka sto oslikava one novogodisnje motive za novu godinu po lokalima i polovnim prostorima! Ne mislim na Raifa neg onog drugog zovu ga umjetnik profesor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 RiDaM Objavljeno December 14, 2018 Share Objavljeno December 14, 2018 On 12. 12. 2018. at 16:02, Barba said: Mislim da Red dead redemption se teško može instalirati na PS 3 pogotovo ako imaš drugih igrica instaliranih . Pogotovo na konzole od 500 GB Igrica je na dva Blue ray disca ja sam je neki dan kupio u paketu sa novom konzolom pro igrica je vrhunska doslovno GTA samo sa konjima Ne moram je instalirati, igram sa CD-a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Barba Objavljeno December 14, 2018 Share Objavljeno December 14, 2018 5 minutes ago, RiDaM said: Ne moram je instalirati, igram sa CD-a? Pa nema veze što igraš sa CD igricu uvijek treba instalirati prije radi update . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 gawk Objavljeno December 21, 2018 Share Objavljeno December 21, 2018 Gdje nabaviti uvjerenje o poznavanju rada na računaru?? I gdje se vadi ovo uvjerenje da se ne vodi krivicni postupak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 saco Objavljeno December 21, 2018 Author Share Objavljeno December 21, 2018 26 minutes ago, gawk said: Gdje nabaviti uvjerenje o poznavanju rada na računaru?? I gdje se vadi ovo uvjerenje da se ne vodi krivicni postupak EDA Bihac u centru grada https://www.facebook.com/EDA-Bihać-Savjetovanje-ekonomski-razvoj-i-edukacija-1542727392665919/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Grunf Objavljeno December 21, 2018 Share Objavljeno December 21, 2018 (edited) MySQL iskustva? Kako da definiram Collation da bi mogao unijeti naša slova (č,ć,š...)? Znam da mora bit UTF8 jer imam iskustva sa drugim bazama podataka ali ovdje imam podugu listu UTF8 ! Hoće li proći utf_8_croatian_ci??? Edited December 21, 2018 by Grunf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 EtTore Objavljeno January 5, 2019 Share Objavljeno January 5, 2019 Da li ima film o onom 'kandzijanju'? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 alenB Objavljeno January 18, 2019 Share Objavljeno January 18, 2019 On 11.11.2018. at 18:33, Hulkster said: Vidi ko čipuje PS3 , mislim da ti je isplatnije čipovati i pržiti igrice do mile volje nego svako malo kupovati originale. PS3 igrica ima od 5KM....ne isplati se čipovati i pržiti igrice... On 12.12.2018. at 15:12, Barba said: Pogledaj imaju neka braća iz cazina rade vrhunske kuhinje . Ukucaj na facebook imaju stranicu zaboravio sam ime . Nemoj samo kod Čavkunovića a posebno kod onog Ede koji radi privatno lik je skup kao vrag a ništa sa ničim . Koja su to braća iz cazina? Ako moze broj ili ime? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Mentality Objavljeno January 18, 2019 Share Objavljeno January 18, 2019 Imaš Adija u privilici, kod vodovoda lijevo skrenes 1 kuca sa lijeve strane Radi i unutrašnju stolariju, kuhinje , cak i ostali namjestaj tipa krevete komode pa i kupaonski namjestaj. Cijena ovisi od materijala itd. Jako pedantan i tacan. Meni radio vrata unutarnja, ulazna protuprovalna i kuhinju i zadovoljan sam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Barba Objavljeno January 22, 2019 Share Objavljeno January 22, 2019 On 18. 01. 2019. at 18:39, Mentality said: Imaš Adija u privilici, kod vodovoda lijevo skrenes 1 kuca sa lijeve strane Radi i unutrašnju stolariju, kuhinje , cak i ostali namjestaj tipa krevete komode pa i kupaonski namjestaj. Cijena ovisi od materijala itd. Jako pedantan i tacan. Meni radio vrata unutarnja, ulazna protuprovalna i kuhinju i zadovoljan sam. Pozdrav kakva su sobna vrata i kakvi su štokovi , cijena i imaš li broj ? pozdrav hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Mentality Objavljeno January 23, 2019 Share Objavljeno January 23, 2019 9 hours ago, Barba said: Pozdrav kakva su sobna vrata i kakvi su štokovi , cijena i imaš li broj ? pozdrav hvala 061 359 723 Cijena se kreće od 500 do 750KM ovisno o okovima , nadsvjetlima itd.. za ova vrata što sam uzimao tj mdf bijela lakirano. Ulazna protuprovalna platio sam 1200KM furnirana i bajcana, vanjska strana tamna a unutrašnja strana išta kao sva unutarnja vrata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Barba Objavljeno January 23, 2019 Share Objavljeno January 23, 2019 1 hour ago, Mentality said: 061 359 723 Cijena se kreće od 500 do 750KM ovisno o okovima , nadsvjetlima itd.. za ova vrata što sam uzimao tj mdf bijela lakirano. Ulazna protuprovalna platio sam 1200KM furnirana i bajcana, vanjska strana tamna a unutrašnja strana išta kao sva unutarnja vrata. Hvala za info ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Fugaziii Objavljeno March 4, 2019 Share Objavljeno March 4, 2019 Zasto je ovaj tekst cenzurisan na nekim rijecima? Wtf https://www.biscani.net/pripadnici-petog-korpusa-na-petrovoj-gori-masovna-grobnica-21-zrtve-abdicevih-zl0cina/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Fugaziii Objavljeno May 28, 2019 Share Objavljeno May 28, 2019 KAKO SMAKNUTI OVO SA MOJE TV??? BILA JE SLIKA, SVE OK, I ONDA JE NEKO KLIKNUO NESTO STO NE ZNA STA JE KLIKNUO, I SAD STA GOD KLIKNES NECE DA SE SMAKNE... KAKO DA SMAKNEM?? HVALAAA... HITNO JE, PA AKO MOZE NEKO AKO ZNAA.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Barba Objavljeno July 2, 2019 Share Objavljeno July 2, 2019 Pozdrav , znali neko ko u Bihacu vrsi ono ciscenje namjestaja i madraca sa onim dezinfekcijskim usisivacem na paru ili kako se vec zove ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 1260 Objavljeno July 3, 2019 Share Objavljeno July 3, 2019 On 02. 07. 2019. at 8:46, Barba said: Pozdrav , znali neko ko u Bihacu vrsi ono ciscenje namjestaja i madraca sa onim dezinfekcijskim usisivacem na paru ili kako se vec zove ? To je radio Nijo. Radi u kafiću nekakvog boračkog udruženja u zgradi Una Sana osiguranja preko puta uni kredit banke. tj do zgrade Mupa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Barba Objavljeno July 3, 2019 Share Objavljeno July 3, 2019 53 minutes ago, 1260 said: To je radio Nijo. Radi u kafiću nekakvog boračkog udruženja u zgradi Una Sana osiguranja preko puta uni kredit banke. tj do zgrade Mupa Ma znam Niju , usvakom slučaju hvala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
saco
Ova mora sa nama na novi forum,
Pitanje; koji od forumasa ce pokrenuti prvi neku od politickih tema, haha
Top Posters For This Question
76
58
49
34
Popular Days
Nov 18
18
Jul 12
13
Nov 26
13
Aug 6
11
Top Posters For This Question
Grunf 76 posts
saco 58 posts
Barba 49 posts
1260 34 posts
Popular Days
Nov 18 2015
18 posts
Jul 12 2015
13 posts
Nov 26 2015
13 posts
Aug 6 2015
11 posts
Popular Posts
saco
Ova mora sa nama na novi forum, Pitanje; koji od forumasa ce pokrenuti prvi neku od politickih tema, haha
Klackalica
Nama to ne smeta, jer to smeta samo malogradjanskim destruktivcima. Ja sam vozac koji skoro svaki dan saobraca tim putem i ni jednom nisam svjedocio zastoju. Nek se gradi, ja se ne bih bunio ni da mor
Posted Images
887 answers to this question
Recommended Posts
Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...
Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.