saco Objavljeno July 7, 2015 Share Objavljeno July 7, 2015 Ova mora sa nama na novi forum, Pitanje; koji od forumasa ce pokrenuti prvi neku od politickih tema, haha 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 EnlightenedPhoenix Objavljeno August 6, 2015 Share Objavljeno August 6, 2015 Meni samo messenge, fb i viber mjesecno uzmu 500MB (znaci bez surfanja po chromu) ne daj boze YT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 underfucked Objavljeno August 6, 2015 Share Objavljeno August 6, 2015 ako neko zna dobru stranicu gdje mogu skinuti 3D film s prevodom naravno, al da nije nista komplikovano jer sam plavusa, nek posalje link :-) Ne treba ti stranica, skini program: PopCorn Time tu imaš filmove, serije I sve sa prevodom, jednostavno da ne može biti jednostavnije, uz to I besplatno je. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Gustav Objavljeno August 6, 2015 Share Objavljeno August 6, 2015 Povoljan smjestaj u okolici Bihaca .Moze pritoka ili Ripac. Povoljan smjestaj u okolici Bihaca .Moze pritoka ili Ripac.Trazim Jos jednom trazi se povoljan smjestaj u okolini Bihaca.Moze Pritoka ili Ripac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 purgatorio Objavljeno August 6, 2015 Share Objavljeno August 6, 2015 Meni samo messenge, fb i viber mjesecno uzmu 500MB (znaci bez surfanja po chromu) ne daj boze YT Meni dok sam bio na androidu, ako su oni pozadinski procesi ukljuceni uzme 20-30MB dnevno bez da ista radim. Sad na wp8, uzme 1,2 MB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Lavirint Objavljeno August 6, 2015 Share Objavljeno August 6, 2015 Ne treba ti stranica, skini program: PopCorn Time tu imaš filmove, serije I sve sa prevodom, jednostavno da ne može biti jednostavnije, uz to I besplatno je. al meni treba da isprobam 3D na TV-u? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 java10 Objavljeno August 6, 2015 Share Objavljeno August 6, 2015 Ne treba ti stranica, skini program: PopCorn Time tu imaš filmove, serije I sve sa prevodom, jednostavno da ne može biti jednostavnije, uz to I besplatno je. Moj TV nije "smart" - ima li neke šanse i načina da preko njega direktno pretražujem i pokrećem ovaj Popcorn Time program? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 noel Objavljeno August 6, 2015 Share Objavljeno August 6, 2015 al meni treba da isprobam 3D na TV-u? Odi na bilo koju stranicu sa torrentima, naci ces. Kickass i slicne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 underfucked Objavljeno August 7, 2015 Share Objavljeno August 7, 2015 Moj TV nije "smart" - ima li neke šanse i načina da preko njega direktno pretražujem i pokrećem ovaj Popcorn Time program? Ne postoji PopCorn aplikacija za smart uređaje, samo za windows tako da je nemoguće, sve I da jeste smart. al meni treba da isprobam 3D na TV-u? Ja sam skidao sa torrenta 3D filmove, oko 2 GB HD rezolucije, titlove nađem na titlovi.com 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 underfucked Objavljeno August 7, 2015 Share Objavljeno August 7, 2015 Ne postoji PopCorn aplikacija za smart uređaje, samo za windows tako da je nemoguće, sve I da jeste smart. Ja sam skidao sa torrenta 3D filmove, oko 2 GB HD rezolucije, titlove nađem na titlovi.com Ustvari postoji ali samo za pregled sadržaja, ne I za gledanje. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Lavirint Objavljeno August 7, 2015 Share Objavljeno August 7, 2015 Pitanje za moderatore....jel vi radite na tome da nam se na forumu otvori zadnja strana koju smo pogledali na temi il ne? Ako ne, e vala vam fleka al to cu uraditi na drugoj temi :-.P Ovo strasno iritira kad ti uvijek otvara pocetnu stranu i onda izgubis volju da listas sta si zadnje pogledao.... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Gradonacelnik Objavljeno August 7, 2015 Share Objavljeno August 7, 2015 Raja,gdje mogu kupiti i da mi odmah zamjeni filter ulja,goriva i zraka ? Jos me zanima koliko je pouzdana autodijagnostika tamo kod Ede na Tranzitu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ramzes3 Objavljeno August 7, 2015 Share Objavljeno August 7, 2015 Raja,gdje mogu kupiti i da mi odmah zamjeni filter ulja,goriva i zraka ? Jos me zanima koliko je pouzdana autodijagnostika tamo kod Ede na Tranzitu ? na kamenici kod asd, imas dijelove i vecinom ti mogu odmah zamijeniti.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 BlackHawk Objavljeno August 7, 2015 Share Objavljeno August 7, 2015 Pitanje za moderatore....jel vi radite na tome da nam se na forumu otvori zadnja strana koju smo pogledali na temi il ne? Ako ne, e vala vam fleka al to cu uraditi na drugoj temi :-.P Ovo strasno iritira kad ti uvijek otvara pocetnu stranu i onda izgubis volju da listas sta si zadnje pogledao.... Ma oni su pustili novi forum i to je to.. Kako je šta bilo tako je ostalo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Gradonacelnik Objavljeno August 7, 2015 Share Objavljeno August 7, 2015 na kamenici kod asd, imas dijelove i vecinom ti mogu odmah zamijeniti.. to je kod one benzinske ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 EnlightenedPhoenix Objavljeno August 8, 2015 Share Objavljeno August 8, 2015 to je kod one benzinske ? jeste 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Gradonacelnik Objavljeno August 8, 2015 Share Objavljeno August 8, 2015 Ima li neki mehaničar na forumu ? Radio sam dijagnostiku auta, pokazao mi je kvar i zamijenio sam dio, ali mi majstor koji je dio zamijenio kaze da moram ponovo na dijagnostiku da mi sad računat poništi ono sto svjetli na komandnoj tabli u autu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Nermin Stambolija Stamby Objavljeno August 9, 2015 Share Objavljeno August 9, 2015 Dali neko ima problem sa učitavanjem fotografija u album na Facebooku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Salkic Samir Objavljeno August 9, 2015 Share Objavljeno August 9, 2015 Gdje se moze uraditi dijagnostika auta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 SANS Objavljeno August 9, 2015 Share Objavljeno August 9, 2015 Gdje se moze uraditi dijagnostika auta. To ti sad ima 90% automehanicara, ima Jaso u Hatincu, ima Edin kod tranzita, ima Mici bagramelijev, ima Adem na Repušinama itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Gradonacelnik Objavljeno August 9, 2015 Share Objavljeno August 9, 2015 Ne znam sta te zbunjuje, nakon poravka dijagnostikom se stara greska ponisti te lampica vise nece svijetliti, mehanicar govori istinu osim ako ti nije mirisnu jelkicu mijenjao hahahahah poništio sam i ugasilo se i sad nekad gori, a nekad ne. Sta misliš o tome ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Gradonacelnik Objavljeno August 9, 2015 Share Objavljeno August 9, 2015 koja je mapica u pitanju i koji dio je mijenjan, koje auto check, mjenjao senzor bregaste. Hyundai getz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Nakitu Tenatakko Objavljeno August 10, 2015 Share Objavljeno August 10, 2015 Kakvi su ulovi na stensu? Koji su tereni na raspolaganju,koliko je po satu za iznajmiti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Tesla Objavljeno August 10, 2015 Share Objavljeno August 10, 2015 sony xperia V na kineskom jeziku Kako da prebacim na engleski ili bosanski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Perovich Objavljeno August 10, 2015 Share Objavljeno August 10, 2015 Kakvi su ulovi na stensu? Koji su tereni na raspolaganju,koliko je po satu za iznajmiti? Tenis ili...? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Nakitu Tenatakko Objavljeno August 11, 2015 Share Objavljeno August 11, 2015 Tenis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
saco
Ova mora sa nama na novi forum,
Pitanje; koji od forumasa ce pokrenuti prvi neku od politickih tema, haha
Top Posters For This Question
76
58
49
34
Popular Days
Nov 18
18
Nov 26
13
Jul 12
13
Aug 6
11
Top Posters For This Question
Grunf 76 posts
saco 58 posts
Barba 49 posts
1260 34 posts
Popular Days
Nov 18 2015
18 posts
Nov 26 2015
13 posts
Jul 12 2015
13 posts
Aug 6 2015
11 posts
Popular Posts
saco
Ova mora sa nama na novi forum, Pitanje; koji od forumasa ce pokrenuti prvi neku od politickih tema, haha
Klackalica
Nama to ne smeta, jer to smeta samo malogradjanskim destruktivcima. Ja sam vozac koji skoro svaki dan saobraca tim putem i ni jednom nisam svjedocio zastoju. Nek se gradi, ja se ne bih bunio ni da mor
Posted Images
887 answers to this question
Recommended Posts
Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...
Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.