saco Objavljeno July 7, 2015 Share Objavljeno July 7, 2015 Ova mora sa nama na novi forum, Pitanje; koji od forumasa ce pokrenuti prvi neku od politickih tema, haha 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Tatebolibrigamajstore Objavljeno August 11, 2015 Share Objavljeno August 11, 2015 pitam ako ko moze preporuciti nekog majstora na kantonu za zamjenu displeja, lg g3 j eu pitanju, hitna mi je stvar a filek na godisnjem, ne znam kome bi se dugom obratio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Bolvar Objavljeno August 11, 2015 Share Objavljeno August 11, 2015 Jesu ovi arapi po gradu turisti, izbjeglice ili sta? Nije normalno koliko ih je ovog ljeta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 java10 Objavljeno August 11, 2015 Share Objavljeno August 11, 2015 Jesu ovi arapi po gradu turisti, izbjeglice ili sta? Nije normalno koliko ih je ovog ljeta. Mislim da su turisti, šire se i na Krajinu srećom, prije su uglavnom oko Sarajeva bili prisutni. Da su Sirijci (izbjeglice) mislim da ne bi tek tako mogli šetati gradom, valjda bi ih policija kontrolisala. Mada poznajući našu policiju, sve je moguće... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Edelhida Dervisevic Objavljeno August 11, 2015 Share Objavljeno August 11, 2015 Vozdra raja! Ima li neko ili da li mozda poznajete nekog ko ima nasu narodnu nosnju (zensku i musku) a da ju je voljan posuditi na par dana. Treba mi za interkulturalno predstavljanje u Poljskoj! Hvalaaaa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Vywegh Objavljeno August 11, 2015 Share Objavljeno August 11, 2015 Vozdra raja! Ima li neko ili da li mozda poznajete nekog ko ima nasu narodnu nosnju (zensku i musku) a da ju je voljan posuditi na par dana. Treba mi za interkulturalno predstavljanje u Poljskoj! Hvalaaaa Ne znam ko ima za posuditi ali znam jednu finu gospodju koja sije narodnu nosnju po zeli i po mjeri i veoma povoljno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 noel Objavljeno August 11, 2015 Share Objavljeno August 11, 2015 Jesu ovi arapi po gradu turisti, izbjeglice ili sta? Nije normalno koliko ih je ovog ljeta. Turisti, vecinom dodju u Sarajevo i onda idu na izlete po cijeloj Bosni preko raznih agencija. Neka ih, neka samo trose pare kod nas. Mora se od necega zivjeti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Francisko Kaudiljero Objavljeno August 11, 2015 Share Objavljeno August 11, 2015 ljudi gdje se može ovako kampirati u okolici bihaća Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 BlackHawk Objavljeno August 12, 2015 Share Objavljeno August 12, 2015 Ako ti je B. Otoka okolica, ima odličan kamp dole ispod mlinčića... 7 KM dan i noć i imaš i šator i krevet..Plaža je odlična. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 neflite Objavljeno August 12, 2015 Share Objavljeno August 12, 2015 Ima Mtel 1,5 GB za 5,5 KM vidio sam, ali radije bih Haloo I zbog poziva najjeftiniji su, imam dual sim telefon tako da ću uzeti to sebi. Nisam znao da ti može biti 1GB I za surfanje, mislio sam samo chat. Mtel ima osjetno slabiji signal kod nas za razliku od Haloo. Kod mene je tvornički Android 4.4.2 KitKat na Prestigio 5505, možda mi je zato 1 GB i više nego dosta za 20 dana jer znam da ti brand telefoni tipa Samsung, LG, Sony itd. imaju svoje prerađene verzije Androida sa hrpu svojih predinstaliranih aplikacija koje rade u pozadini uvijek i sigurno skidaju i šalju podatke. Sad kad je ova akcija da dobiješ 2GB na Haloo za 5 KM meni je ostalo 1.200 MB kad mi je neki dan istekao, a stvarno ne štedim ni sekunde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 underfucked Objavljeno August 12, 2015 Share Objavljeno August 12, 2015 Uzeo sam Haloo, iznenadio sam se koliko su popravili signal, toliko da je sad duplo bolji nego od BH Telecoma. Aktivirao sam opciju 500 MB I dobio 1 GB za vrijeme koliko je važila ta tarifa nisam potrošio ni 100 MB, a koristio sam FB, Chrome itd... jedino nisam YT jer je konekcija spora, možda zato što sam na 2G mreži bio. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 isakovich Objavljeno August 12, 2015 Share Objavljeno August 12, 2015 Ko i gdje ima da prodaje drva bukova,cijepana,na paletama,ali da ima onu dizalicu da istovara u kompletu .??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 fatkic Objavljeno August 12, 2015 Share Objavljeno August 12, 2015 zna li neko kad ce biti rezultati ovog testiranja za MUP ( policajci/ml.inspektori) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Nađa Mehić Objavljeno August 12, 2015 Share Objavljeno August 12, 2015 Pozdrav narode Zanima me ima li ko od autoprevoznika da vozi u petak dan na more? Tražila sam po netu ali ništa konkretno. Hvala unaprijed Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Francisko Kaudiljero Objavljeno August 12, 2015 Share Objavljeno August 12, 2015 Ako ti je B. Otoka okolica, ima odličan kamp dole ispod mlinčića... 7 KM dan i noć i imaš i šator i krevet..Plaža je odlična. hvala, ako još neko ima kakav prijedlog bio bih zahvalan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 RiDaM Objavljeno August 13, 2015 Share Objavljeno August 13, 2015 Jesam falio? Ima li sta za brisati, banovati? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 java10 Objavljeno August 13, 2015 Share Objavljeno August 13, 2015 Prenosim sa Facebook-a, objavio moj poznanik pa da mu pokušam olakšati potragu: Potreban je bolnički krevet. Ako neko ima ili zna da ima neko drugi takav krevet, neka javi na broj 060 3426224 ili u pp. unaprijed hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 saco Objavljeno August 13, 2015 Author Share Objavljeno August 13, 2015 Jesam falio? Ima li sta za brisati, banovati? Ima, administraciju, daj vec jednom rjesavajte ovo da ne ulazimo stalno na prvu stranicu na forumu! 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 HARDEN Objavljeno August 14, 2015 Share Objavljeno August 14, 2015 Pozdrav raja. Zna li neko gdje se može iznajmiti projektor u Bihaću? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 prodajemkupujem Objavljeno August 15, 2015 Share Objavljeno August 15, 2015 koje auto kuce u bihacu imaju rent a car i ima li neko iskustva s tim? kakve su cijene? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Klackalica Objavljeno August 18, 2015 Share Objavljeno August 18, 2015 Poznajete li nekoga ko iznajmljuje stan, odnosno sobu za studenta u Sarajevu? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Lavirint Objavljeno August 25, 2015 Share Objavljeno August 25, 2015 Jel zna neko cijene taksija u Bihacu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 ramzes3 Objavljeno August 25, 2015 Share Objavljeno August 25, 2015 Je li neko mozda vadio na tehnickom fakultetu: status univerziteta i nastavni plan i program za gradjevinski odsjek, treba mi za nostrifikaciju u austriji.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Vywegh Objavljeno August 25, 2015 Share Objavljeno August 25, 2015 Jel zna neko cijene taksija u Bihacu? 1 km = 10 KM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 EnlightenedPhoenix Objavljeno August 25, 2015 Share Objavljeno August 25, 2015 Jel zna neko cijene taksija u Bihacu? preskupi,.... radje privatno, ja sam za 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 vortex Objavljeno August 25, 2015 Share Objavljeno August 25, 2015 Vidio sam da se u opticarskoj radnji kod umjetnicke skole mogu uzeti besplatno naocale preko osiguranja, pa me interesuje kako to ide, kakva je ova radnja( da li je izbor naocala dobar, da li su cijene povoljne), kakav je doktor koji radi u njoj, da li se naplacuje odredjivanje dioptrije i koliki iznos troskova snosi osiguranje? Mozete li napisati u kojim je radnjama jos moguce uzeti naocale na taj nacin preko osiguranja i koja je radnja najbolja ( izbor naocala, cijene, doktora,..)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
saco
Ova mora sa nama na novi forum,
Pitanje; koji od forumasa ce pokrenuti prvi neku od politickih tema, haha
Top Posters For This Question
76
58
49
34
Popular Days
Nov 18
18
Nov 26
13
Jul 12
13
Oct 1
11
Top Posters For This Question
Grunf 76 posts
saco 58 posts
Barba 49 posts
1260 34 posts
Popular Days
Nov 18 2015
18 posts
Nov 26 2015
13 posts
Jul 12 2015
13 posts
Oct 1 2015
11 posts
Popular Posts
saco
Ova mora sa nama na novi forum, Pitanje; koji od forumasa ce pokrenuti prvi neku od politickih tema, haha
Klackalica
Nama to ne smeta, jer to smeta samo malogradjanskim destruktivcima. Ja sam vozac koji skoro svaki dan saobraca tim putem i ni jednom nisam svjedocio zastoju. Nek se gradi, ja se ne bih bunio ni da mor
Posted Images
887 answers to this question
Recommended Posts
Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...
Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.