Jump to content
FORUM

PUCNJAVA U BIHAĆU: Puškom ranio vlasnika kafića...


Recommended Posts

Ispred ugostiteljskog objekta ‘RR’ u Ulici dr. Irfan Ljubijankić upucan je vlasnik M. M, potvrdio je Ale Šiljedić, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona.

Naime, oko 20:35 sati vlasnik je prijavio policiji probleme sa gostom M. D. (1962) koji je imao verbalni sukob sa drugim gostom u ugostiteljskom objektu. Nakon sukoba, M. D. je otišao kući po pušku i vratio se pred objekat sa namjerom da ubije gosta sa kojim se svađao.

Ispred samog objekta suprostavio mu se vlasnik kafića koji mu nije dozvolio da uđe u objekat, nakon čega je M. D. izvukao pušku iza leđa i uperio je u vlasnika M. M.

Sa napadačem je bio njegov sin koji je u tom trenutku povukao oca za ruku, usljed čega je M. D.pristinuo obarač i ranio vlasnika kafića.

Vlasnik kafića zadobio je lakše tjelesne povrede, odnosno povredu potkoljenice lijeve noge, a i samom napadaču konstatirane su lakše tjelesne povrede, vjerovatno usljed samoodbrane vlasnika.

Policija je lišila slobode M. D, čiji je napad Tužilaštvo USK okarakteriziralo kao pokušaj ubistva.Istraga o ovom slučaju je u toku, a napadač je zadržan u policiji na kriminalističkoj obradi.

Zna li neko ko su ovi MD i MM ?

Šta se dešava sa gradom, pa nedavno je u onom Pikolu također frajer izbo nožem čovjeka i ništa... pa nismo mi Sarajevo, ovo je nekad bio miran grad.

Edited by VolimBihac
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...

Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.

Guest
Šta ti je na umu ? Odgovori...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...