Grunf Objavljeno June 24, 2020 Share Objavljeno June 24, 2020 (edited) @hatinac| Šuki nije čist ! Samo mu nije dokazano ali to ne znači da nije omastio brkove u agenciji za privatizaciju. Zato je sad manji od makova zrna i olako na sve pristaje. Kad se sjetim njegovog javnog blagoslova za onu organizaciju koja je uzimala lične podatke i otisak prsta za uzvrat onog vaučera kojeg će navodno moći unovčiti. Mahom stariji ljudi davali svoje podatke. Fuj ! Zbilja zna li neko jesu li dobili se ti novci ili ne? Edited June 24, 2020 by Grunf 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1260 Objavljeno June 27, 2020 Share Objavljeno June 27, 2020 Vidim spominje se Adnan Alagic kao kandidat ASDA. Bio je najbolji načelnik do sada i mogao biti dobar izbor 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haldir Objavljeno June 27, 2020 Share Objavljeno June 27, 2020 5 hours ago, 1260 said: Vidim spominje se Adnan Alagic kao kandidat ASDA. Bio je najbolji načelnik do sada i mogao biti dobar izbor Je li neko stvarno misli da bilo koji čovjek sa liste ASDA može biti dobar izbor? Muhamed a.s. kad bi bio kandidat te stranke, djelovanje u korist partije je jedina moguća stvar. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1260 Objavljeno June 27, 2020 Share Objavljeno June 27, 2020 2 minutes ago, Haldir said: Je li neko stvarno misli da bilo koji čovjek sa liste ASDA može biti dobar izbor? Muhamed a.s. kad bi bio kandidat te stranke, djelovanje u korist partije je jedina moguća stvar. Ja govorim o čovjeku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haldir Objavljeno June 27, 2020 Share Objavljeno June 27, 2020 1 hour ago, 1260 said: Ja govorim o čovjeku. Svejedno. Iza čovjeka stoji organizacija. Druga vrlo bitna stvar je da kandidat vrlo dobro zna koja ga je partija kandidovala i kakvi su ljudi u njoj. Ako prihvati tu kandidaturu to sve govori o njemu kao čovjeku. A-SDA je slika i prilika SDA, i jedina razlika između te dvije stranke je ta što ova prva koristi policiju za represiju nad građanima koji misle svojom glavom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hysteria Objavljeno June 28, 2020 Share Objavljeno June 28, 2020 Adnan bi bio najbolji kandidat definitivno 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Objavljeno June 28, 2020 Share Objavljeno June 28, 2020 (edited) 15 hours ago, Hysteria said: Adnan bi bio najbolji kandidat definitivno Sad nisam siguran koji je Adnan u pitanju. Adnan Alagić sadašnji ministar ili onaj drugi? Edited June 28, 2020 by Grunf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hysteria Objavljeno June 29, 2020 Share Objavljeno June 29, 2020 prije 8 sati, Grunf said: Sad nisam siguran koji je Adnan u pitanju. Adnan Alagić sadašnji ministar ili onaj drugi? Ma ministar naravno, bivši načelnik. I mislim da bi Ilda mogla biti dobar kandidat nekad u budućnosti, ne vjerujem da vi sad išla protiv Šuhreta ali na narednim izborima ko zna 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Objavljeno June 29, 2020 Share Objavljeno June 29, 2020 1 hour ago, Hysteria said: Ma ministar naravno, bivši načelnik. I mislim da bi Ilda mogla biti dobar kandidat nekad u budućnosti, ne vjerujem da vi sad išla protiv Šuhreta ali na narednim izborima ko zna Hvala za info. Znam za jos jednog Adnana Alagica koji nije bivsi nacelnik ali i jos jednog Adnana koji je isto bivsi nacelnik opstine samo je ovaj Alijagic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1260 Objavljeno June 29, 2020 Share Objavljeno June 29, 2020 Ako Adnan bude kandidat, moj glas ide njemu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barba Objavljeno June 30, 2020 Share Objavljeno June 30, 2020 Sto bi rekao Emdzo dan tmuran ja mahmuran . Nije Emdzo kriv sto ga alkohol brzo hvaca covjek je nakok 40 gemista doslovno ubijen valjda ima neku alergiju i ne govore dzaba ako imas tri dinara u dzepu daj dva na mezu a jedan na pice. A sad ozbiljno kod nas se ljudi doslovno ubijaju od alkohola i stari i mladi to je tako . Meni samo nije jasno kako ljudi mogu da piju preko radne sedmice ne kazem ono popiti vikendom petkom ili subotom ali radnim danima piti to je alkoholizam cisti ali to sebi ljudi nece da priznaju . Ja imam par drugova znaci svi oni rade od opcine, suda ,poste ,skole znaci pauza se koristi iskljucivo da se popije . Ja volim isto popiti dobru kapljicu ne kazem ali kad vidim da covjek sabahile tuce gemist ili konjak ili drugu zescu meni se od toga povraca ja u svom zivotu nisam popijo alkohol prije poslijepodne . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PhooBoo Objavljeno June 30, 2020 Share Objavljeno June 30, 2020 prije 3 minuta, Barba said: Sto bi rekao Emdzo dan tmuran ja mahmuran . Nije Emdzo kriv sto ga alkohol brzo hvaca covjek je nakok 40 gemista doslovno ubijen valjda ima neku alergiju i ne govore dzaba ako imas tri dinara u dzepu daj dva na mezu a jedan na pice. A sad ozbiljno kod nas se ljudi doslovno ubijaju od alkohola i stari i mladi to je tako . Meni samo nije jasno kako ljudi mogu da piju preko radne sedmice ne kazem ono popiti vikendom petkom ili subotom ali radnim danima piti to je alkoholizam cisti ali to sebi ljudi nece da priznaju . Ja imam par drugova znaci svi oni rade od opcine, suda ,poste ,skole znaci pauza se koristi iskljucivo da se popije . Ja volim isto popiti dobru kapljicu ne kazem ali kad vidim da covjek sabahile tuce gemist ili konjak ili drugu zescu meni se od toga povraca ja u svom zivotu nisam popijo alkohol prije poslijepodne . Ovdje se drže maksime: kein Bier vor vier 😃😃 Ma ok je i pivcek dva navečer na terasi malo ili uz večeru ili ako gosti navrate. Ali vikend je za ekspedicije. To prvo, a drugo, nosati mahmurnu glavu i raditi a-a. Ja sam se jednom zeznuo i nikada više. Radiš, a znoj cijedi, psujes sve redom 😂😂😂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barba Objavljeno June 30, 2020 Share Objavljeno June 30, 2020 26 minutes ago, PhooBoo said: Ovdje se drže maksime: kein Bier vor vier 😃😃 Ma ok je i pivcek dva navečer na terasi malo ili uz večeru ili ako gosti navrate. Ali vikend je za ekspedicije. To prvo, a drugo, nosati mahmurnu glavu i raditi a-a. Ja sam se jednom zeznuo i nikada više. Radiš, a znoj cijedi, psujes sve redom 😂😂😂 Ma ljudi se ubijaju u alkoholu do 50 godine nemaju jetru nikako vise . Ali to je bilo i u bivsem sistemu tako zesca se redovno sluzila po kantinama a mnogi su imali i u kancelarijama flasu . Znaci da se poprave malo i tako se popravljaju cijeli dan a izmedju se nesto malo i odradi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haldir Objavljeno June 30, 2020 Share Objavljeno June 30, 2020 (edited) On 29. 06. 2020. at 7:16, Hysteria said: Ma ministar naravno, bivši načelnik. I mislim da bi Ilda mogla biti dobar kandidat nekad u budućnosti, ne vjerujem da vi sad išla protiv Šuhreta ali na narednim izborima ko zna Naučila plivati u mutnim vodama. Samo da promijeni još jedine dvije preostale stranke u kojima nije bila i eto je za premijerku zrela Edited June 30, 2020 by Haldir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1260 Objavljeno June 30, 2020 Share Objavljeno June 30, 2020 Evo Emdzo je prvi predao u CIK svoj prijavu. Sej hoda po korzu moli da mu daju potpiše podrške. Znači imamo dva sigurna kandidata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haldir Objavljeno June 30, 2020 Share Objavljeno June 30, 2020 Za koga planirate glasati? Jbg, ionako ne znamo ko je ko... a baš me zanima kome bi forumaši dali podršku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1260 Objavljeno June 30, 2020 Share Objavljeno June 30, 2020 2 hours ago, Haldir said: Za koga planirate glasati? Jbg, ionako ne znamo ko je ko... a baš me zanima kome bi forumaši dali podršku Pa znamo samo dva kandidata zvanično (ukoliko je Sej uspio nafatati dovoljno potpisa). Od njih dva ni za jednog. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barba Objavljeno June 30, 2020 Share Objavljeno June 30, 2020 Ja sam vec rekao da cu za Emdzu dan tmuran ja mahmuran. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Objavljeno June 30, 2020 Share Objavljeno June 30, 2020 2 hours ago, Haldir said: Za koga planirate glasati? Jbg, ionako ne znamo ko je ko... a baš me zanima kome bi forumaši dali podršku Od trenutno aktualnih nikom. Rađe ću poništiti svoj glasački listić. Ali ako bih baš bio prinuđen da biram to bi bio A. Alagić 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haldir Objavljeno June 30, 2020 Share Objavljeno June 30, 2020 1 hour ago, 1260 said: Pa znamo samo dva kandidata zvanično (ukoliko je Sej uspio nafatati dovoljno potpisa). Od njih dva ni za jednog. Pa otprilike sam mislio i na stranačke kandidate. Postoje ljudi koji glasaju isključivo za SDP, ili SDA itd. nebitno ko je kandidat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1260 Objavljeno June 30, 2020 Share Objavljeno June 30, 2020 1 minute ago, Haldir said: Pa otprilike sam mislio i na stranačke kandidate. Postoje ljudi koji glasaju isključivo za SDP, ili SDA itd. nebitno ko je kandidat. Pa recimo da nisam simpatizer ni jedne stranke. Rado bih dao glas Adnanu Alagic, ne zbog stranke nego zbog osobe 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Objavljeno June 30, 2020 Share Objavljeno June 30, 2020 22 minutes ago, hatinac| said: @Grunf pa nijeli bivsi gradonacelnik A.Alagic ukrao tri miliona, pa se vratio na poziciju direktora Komrada. Maznuo je, namjestio sebi ne stan, vec stancinu. Uz to je znao prozivati i udarati ljude u vrijeme svoje valadavine. Tako da ima i gore od Emdze. Emdzo je mila majka, barem je samarao Hamdiju i imao neke 'reztate' Procitaj dobro sto sam napisao: "ako bih bio prinudjen birati" a to je od trenutno navedenih na forumu ali vjerovatno cu izici i ponistiti svoj glasacki listic ukoliko se neko (za moj pojam ispravan) u medjuvremenu ne pojavi 28 minutes ago, Haldir said: Pa otprilike sam mislio i na stranačke kandidate. Postoje ljudi koji glasaju isključivo za SDP, ili SDA itd. nebitno ko je kandidat. Ja iskreno ne gledam na stranke vec na pojedince. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saco Objavljeno June 30, 2020 Share Objavljeno June 30, 2020 Pa ovaj se stvarno ne sali, https://www.biscani.net/emdzad-galijasevic-prvi-predao-prijavu-za-izbore-bit-cu-sa-narodom-i-gradjanima-u-dobru-i-u-zlu/ 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fap mašina Objavljeno June 30, 2020 Share Objavljeno June 30, 2020 Ko god da pobijedi narod će izgubiti. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saco Objavljeno July 2, 2020 Share Objavljeno July 2, 2020 On 30. 06. 2020. at 22:57, hatinac| said: @saco kao da on to radi radi sebe, on to radi naroda ... Jadan je u tom slucaju i On i taj narod ko njemu glas da😃 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...
Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.