1260 1416 Objavljeno November 15, 2020 Share Objavljeno November 15, 2020 Čestitam Šuhretu Fazliću na ponovno osvojenoj gradonačelničkoj poziciji. 1 Quote Link to post Share on other sites
Pavarotti 532 Objavljeno November 15, 2020 Share Objavljeno November 15, 2020 prije 10 minuta, Hysteria said: Ma dobro to su SDA glasači samo su sad podjeljeni između Samira i Emdže što je za Šukija odlično ispalo Ma ja, bas to. Haj da vidimo Sarajevo. Jako bitno u kontekstu cjelokupnih politickih prilika u drzavi ako zeleni tamo izgube. Quote Link to post Share on other sites
saco 525 Objavljeno November 15, 2020 Share Objavljeno November 15, 2020 Ako je vjerovati pisanjima po fb izgleda da je Srebrenica vracena 1 Quote Link to post Share on other sites
Grunf 5890 Objavljeno November 15, 2020 Share Objavljeno November 15, 2020 Vidim i Fikret gubi u Velikoj Kladuši, nije pretjerano velika razlika ali je ipak razlika. 1 Quote Link to post Share on other sites
Fap mašina 1165 Objavljeno November 15, 2020 Share Objavljeno November 15, 2020 Jaka stvar. Ovo grunfe nije bio idgovor na tvoj post već uopšte stanje u zemlji.reci ti meni druže jel ti Hatka predavala maternji jezik,uh bila je stroga. Zato smo dobri u gramatici. 1 Quote Link to post Share on other sites
saco 525 Objavljeno November 15, 2020 Share Objavljeno November 15, 2020 Skoro sve kao i do sad sto se kantona tice, e sad je najbitnije kako ce izgledati vijeca Quote Link to post Share on other sites
jokesOnYou 346 Objavljeno November 15, 2020 Share Objavljeno November 15, 2020 Cestitam starom i novom gradonacelniku Suhret Fazlicu! Pomeo je konkurenciju i drago mi je da ipak za nas ima nade! Prosli put sam glasao za njega i ovaj put sam takodjer. Ja, licno, sam zadovoljan kako je vodio grad ekonomski osvjesteno! Iskrene cestitke! 2 1 Quote Link to post Share on other sites
robespier 169 Objavljeno November 15, 2020 Share Objavljeno November 15, 2020 prije 6 minuta, jokesOnYou said: Cestitam starom i novom gradonacelniku Suhret Fazlicu! Pomeo je konkurenciju i drago mi je da ipak za nas ima nade! Prosli put sam glasao za njega i ovaj put sam takodjer. Ja, licno, sam zadovoljan kako je vodio grad ekonomski osvjesteno! Iskrene cestitke! Koje nade?Ostanu li nam migranti,otišla nam je nada u pm.. 1 Quote Link to post Share on other sites
TetkinMali 2 Objavljeno November 15, 2020 Share Objavljeno November 15, 2020 Dobar je Šuki samo nek slusa sta pricaju iz Sarajeva i nek broji pare , a mi cemo gledati jos ove garave po gradu. 3 1 1 Quote Link to post Share on other sites
robespier 169 Objavljeno November 15, 2020 Share Objavljeno November 15, 2020 prije 2 sati, Pavarotti said: Ma kod ovog postotka izlaznosti uvijek treba uzeti u obzir broj onih koji onih koji su registrovani, a borave u vani. Da izadjemo bukvalno svi koji smo tu, racunala bi se 70% izlaznost. Ali u svakom slucaju, djeluju ko neki tragicni brojevi i da su ljudi uglavnom iskulirali izbore. Jebeni idioti. Šta da ti kažem na to..i od moje familije(a bgm je velika) samo moj otac i ja glasali,ostali se nisu ni potrudili,jednostavno nisu zainteresovani,pustili da ide kako ide..džaba nagovaranje da izađu,jbt digli mi tlak na 300 sa neupućenosti i neshvaćanju značenja izbora..eto Šuki izgleda pobjeđuje,al nekako i to bolje od Emdže i ovih doktora što im je malo doktorska fotelja pa hoće još jednu,..pred nama je,pa šta bude biće,.. 3 Quote Link to post Share on other sites
Pavarotti 532 Objavljeno November 15, 2020 Share Objavljeno November 15, 2020 “21:58 - Paradoksalna situacija je da u Travniku ubjedljivo vodi kandidat SDA Mirsad Peco koji je danas preminuo od posljedice koronavirusa. “ Quote Link to post Share on other sites
jokesOnYou 346 Objavljeno November 15, 2020 Share Objavljeno November 15, 2020 prije 10 minuta, robespier said: Koje nade?Ostanu li nam migranti,otišla nam je nada u pm.. Demokratija, svako ima pravo na svoje misljenje i svoj glas i drago mi je da je moje misljenje u ovom demokratskom drustvu preovladavalo! Nema smisla vise objasnjavati ikome ista! prije 6 minuta, TetkinMali said: Dobar je Šuki samo nek slusa sta pricaju iz Sarajeva i nek broji pare , a mi cemo gledati jos ove garave po gradu. Svako mora slusati Sarajevo, nazalost. Takva je organizacija jedne pravne drzave i to je realnost. A pare, pare nisu problem, samo para nema. Btw. dobrodosao (ponovno) na forum, neki stari-novi clan sa novim nickom kojem se malo pritisak povisio pa morao je napisati koju pametnu. 1 1 Quote Link to post Share on other sites
TetkinMali 2 Objavljeno November 15, 2020 Share Objavljeno November 15, 2020 prije 5 minuta, jokesOnYou said: Demokratija, svako ima pravo na svoje misljenje i svoj glas i drago mi je da je moje misljenje u ovom demokratskom drustvu preovladavalo! Nema smisla vise objasnjavati ikome ista! Svako mora slusati Sarajevo, nazalost. Takva je organizacija jedne pravne drzave i to je realnost. A pare, pare nisu problem, samo para nema. Btw. dobrodosao (ponovno) na forum, neki stari-novi clan sa novim nickom kojem se malo pritisak povisio pa morao je napisati koju pametnu. Ma davno sam tu napisao par komentara ali zaboravio podatke , reko da šarnem sta . Nisam glasao niti planiram u buducnost jer Bihac ne ma buducnost . Nizak mi je pritisak i tesko mi se dize 😃 Quote Link to post Share on other sites
jokesOnYou 346 Objavljeno November 15, 2020 Share Objavljeno November 15, 2020 prije 4 minuta, TetkinMali said: Ma davno sam tu napisao par komentara ali zaboravio podatke , reko da šarnem sta . Nisam glasao niti planiram u buducnost jer Bihac ne ma buducnost . Nizak mi je pritisak i tesko mi se dize 😃 "Ne ma" svakako buducnosti s tom gramatikom i tom logikom da se ne izadje glasati! Svako dobro ti zelim za pritisak i gornji i donji. Quote Link to post Share on other sites
saco 525 Objavljeno November 15, 2020 Share Objavljeno November 15, 2020 https://www.biscani.net/?fbclid=IwAR3DdSKdVDcHgNJu0PE6JfDT_exnMdwzY1yxQXRaNlOE3PF_N_uuWhRHcDA Vijece vodi SDA ispred POMAK-a 1 Quote Link to post Share on other sites
L19.S61. 198 Objavljeno November 15, 2020 Share Objavljeno November 15, 2020 2 hours ago, Hysteria said: U Augustu sam na ovoj temi napisao da očekujem izlaznost od 22 156 glasova a evo objaviše da glasalo 22 532. Isto tako sam pisao da će gradonačelnik biti iz POMAKA Da li će Havić osvojiti više glasova od Bube 2016 Dobar si,svaka čast ! Evo,našao sam tvoju prognozu: "Evo moja prognoza čisto da imam razloga ispratiti reziltate... 22 156 važećih glasova 4900 Muminović 2450 Galijašević 3900 Havić 1456 Ramić 550 Karabegović 2400 Alibegović 500 Vuković 500 Kečanović 5500 A-SDA/Pomak" 1 Quote Link to post Share on other sites
nelexxx 181 Objavljeno November 15, 2020 Share Objavljeno November 15, 2020 Za 15 dana svecani otvor Bire 1 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Fap mašina 1165 Objavljeno November 15, 2020 Share Objavljeno November 15, 2020 Narod glasao IOM pobijedio. Pjer Luigi Pupan dobacio dobro,u starom mandatu podijelio dosta državnih ovaca,plastenika i motokultivatora bljuzerima koji su ga ovaj put podržali. Quote Link to post Share on other sites
Hysteria 276 Objavljeno November 15, 2020 Share Objavljeno November 15, 2020 prije 1 minuta, L19.S61. said: Dobar si,svaka čast ! Evo,našao sam tvoju prognozu: Neka si se baš potrudio. Tad se nisu ni znali svi kandidati, ni da će se Šuki opet kandidirati zato takva raspodjela glasova inače sam za Šukija bio. A SDP i SDA su i mene iznenadili Quote Link to post Share on other sites
TetkinMali 2 Objavljeno November 15, 2020 Share Objavljeno November 15, 2020 prije 28 minuta, jokesOnYou said: "Ne ma" svakako buducnosti s tom gramatikom i tom logikom da se ne izadje glasati! Svako dobro ti zelim za pritisak i gornji i donji. Također lektore 😘 Quote Link to post Share on other sites
Fap mašina 1165 Objavljeno November 15, 2020 Share Objavljeno November 15, 2020 Grunfe ođe na forumu se poštuju stroga gramatička pravila,nekako mi je lako za nas koji smo to savladali u osnovnoj školi.al to ide teže akademicima koji ni s fakultetom(iz ljusne) nijesu to savladali.a znaju ko biva strane jezike. Quote Link to post Share on other sites
Hysteria 276 Objavljeno November 15, 2020 Share Objavljeno November 15, 2020 Konferencija za medije Izbornog štaba Emdžada Galijaševića 1 1 Quote Link to post Share on other sites
1260 1416 Objavljeno November 15, 2020 Share Objavljeno November 15, 2020 (edited) Edited November 15, 2020 by 1260 2 Quote Link to post Share on other sites
Pavarotti 532 Objavljeno November 15, 2020 Share Objavljeno November 15, 2020 prije 2 minuta, 1260 said: Autonomija opet pobjedila ccc Onaj sto ne zna jel korona gripa ili prihlada mu fino asistirao i uzeo dio glasova. Tuzan je to mentalni sklop. Kult licnosti ko u Sjevernoj Koreji. Najveci grad koji SDA uzima - Visoko. 😂 Quote Link to post Share on other sites
Hysteria 276 Objavljeno November 15, 2020 Share Objavljeno November 15, 2020 prije 4 minuta, Pavarotti said: Onaj sto ne zna jel korona gripa ili prihlada mu fino asistirao i uzeo dio glasova. Tuzan je to mentalni sklop. Kult licnosti ko u Sjevernoj Koreji. Najveci grad koji SDA uzima - Visoko. 😂 Ako misliš na Pajazetovića taj je i 2016. uzeo 3000 glasova ali sad je razlika bila puno manja tako da je možda je čak i onaj nepismeni Hušidić sa svojih 400-500 glasača prevagnuo. Ali vjeruj nije to ništa neplanski, sve su to Fikretovi igrači Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts
Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...
Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.