Grunf Objavljeno January 19, 2021 Share Objavljeno January 19, 2021 Nemam ni ja ništa protiv Zoska i prije njega je to uradio Irman. Apsolutno se slazem da na neku poziciju treba dođe po znanju i postenju a ne po nacionalnom kljucu ali sta ces, zakon nam je takav i onda to zapravo dode kao prevara i zato mi se to nedopada i izgleda prilicno prljavo. Bilo bi zanimljivo znati zašto su istu poziciju odbili Erna i Tutić prije Zoska. Navodno je Zosko treca opcija i islo se po broju glasova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1260 Objavljeno January 19, 2021 Share Objavljeno January 19, 2021 Pa jedna je direktorica kulturnog centra a drugi centra za socijalni rad 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beekam Objavljeno January 20, 2021 Share Objavljeno January 20, 2021 Inicijativa za GV Bihać - Zabraniti prodaju alkohola i oštrih predmeta (makaze, nož, skalpel isl.) migrantima !!! Ne danas, ne sutra - JUČER !!! Bez ovoga svakako mogu, a sa ovim predstavljaju veliku opasnost. Ima li u GV iko 3 daske u glavi da predloži ovo ili ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haldir Objavljeno January 20, 2021 Share Objavljeno January 20, 2021 1 hour ago, beekam said: Inicijativa za GV Bihać - Zabraniti prodaju alkohola i oštrih predmeta (makaze, nož, skalpel isl.) migrantima !!! Ne danas, ne sutra - JUČER !!! Bez ovoga svakako mogu, a sa ovim predstavljaju veliku opasnost. Ima li u GV iko 3 daske u glavi da predloži ovo ili ? To nije moguće sprovesti zakonski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beekam Objavljeno January 20, 2021 Share Objavljeno January 20, 2021 (edited) Izvini Tegetlija, nisam te prepoznao Edited January 20, 2021 by beekam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vywegh Objavljeno January 20, 2021 Author Share Objavljeno January 20, 2021 22 minutes ago, beekam said: Izvini Tegetlija, nisam te prepoznao Pa u pravu je. Ovi se ne mogu dogovoriti oko vakcina kako će i šta će, ono što nam je prijeko potrebno, kako onda da izvedu zabranu prodaje alkohola naciji koja kotira u samom vrhu svjetskih ljestvica u pijenju alkohola. Da, mislim na bosance i hercegovce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haldir Objavljeno January 20, 2021 Share Objavljeno January 20, 2021 1 hour ago, beekam said: Izvini Tegetlija, nisam te prepoznao Pa zakon o diskriminaciji ti tretira takvu vrstu segregacije, čak u posebnom članu i prodaju roba. Pričaš gluposti. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Objavljeno January 21, 2021 Share Objavljeno January 21, 2021 Dospjeli smo i do Večernjih Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saco Objavljeno January 21, 2021 Share Objavljeno January 21, 2021 1 hour ago, Grunf said: Dospjeli smo i do Večernjih Sve jasno kao dan, neka sad neko kaze da su Hrvati u Bihacu ugrozeni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hysteria Objavljeno January 21, 2021 Share Objavljeno January 21, 2021 (edited) Koliko ima Hrvata u Bihaću? Imaju li uopće nekog kvalitetnog predložiti za tu poziciju Edited January 21, 2021 by Hysteria Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barba Objavljeno January 21, 2021 Share Objavljeno January 21, 2021 Nacionalni kljuc je mehanizam da bi se uhljebio podobni a degradirao skolovani obrazovani kadar. A najveci apsurd je da ako se izjasnjavas kao Bosanac ne mozes dobiti posao u javnim ustanovama policiji ministarstvu opcinama gradovima drzave koja se naziva Bosna i Hercegovina . O Alija sta potpisa da bog da ti zemlja kosti izbacivala . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vywegh Objavljeno January 21, 2021 Author Share Objavljeno January 21, 2021 2 hours ago, Grunf said: Dospjeli smo i do Večernjih To je hercegovački list Izgleda da nema pametnijeg niti boljeg hrvata u Bihacu pa eto Zosko morao preuzeti tu obavezu. Inače, Zulfikar je staro franjevačko ime a Handukici potjecu iz podna Dinare, starosjedilacko hrvatsko pleme... 🤮🤮🤮 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Objavljeno January 21, 2021 Share Objavljeno January 21, 2021 2 minutes ago, Vywegh said: To je hercegovački list Izgleda da nema pametnijeg niti boljeg hrvata u Bihacu pa eto Zosko morao preuzeti tu obavezu. Inače, Zulfikar je staro franjevačko ime a Handukici potjecu iz podna Dinare, starosjedilacko hrvatsko pleme... 🤮🤮🤮 Ne bitno čiji je list. Nemam ništa protiv Zoska ali imam protiv ovakvog čina od strane stranke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vywegh Objavljeno January 21, 2021 Author Share Objavljeno January 21, 2021 3 minutes ago, Grunf said: Ne bitno čiji je list. Nemam ništa protiv Zoska ali imam protiv ovakvog čina od strane stranke Ma samo sam usput spomenuo. A ja imam sada i protiv Zoska i protiv stranke zato sto je pizda ispao. Ovo je totalno ljigavo bilo i od njega i od stranke. Jako sam razočaran ali baš baš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1260 Objavljeno January 21, 2021 Share Objavljeno January 21, 2021 Inace kazu da mi je did bio hodza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pushiga Objavljeno January 21, 2021 Share Objavljeno January 21, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...
Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.