Bosanac 80 Objavljeno September 29, 2019 Share Objavljeno September 29, 2019 prije 1 minuta, 1260 said: Ti psi su bili zabava ljudima, dok im nisu dosadili pa su ih pustili na ulicu. E to je najgore. Znam da su bili krenuli sa cipovanjem pasa i uzimanjem dnk, pa su time mislili stati u kraj tome tako sto bi se putem dnk pronasli roditelji, odnosno vlasnici pasa koji su odbacivali stence i sl. Meni je jednom, kad sam klinac bio, lik iz auta dao malo kuce u ruku. Ja kontam lik dao ćuku da ga vidim. Kako ja uze dzukelu tako lik puce po gasu, civile gume... ode. Ja zapamtim tablice, odem u kucu, nazovem policiju sa fixnog tel (nema mobitela druze 😂) i ispricam sta je bilo, kazem br. tablica... policajac se s druge strane linije cipa od smijeha. Veli: al ti ga cojk suknu... pa sta cu sada, pitam? Kaze policajac: pa mi cemo evo to zapisati, kolega ce provjeriti ali najvjerovatnije je da od danas imas ceku... i poklopi. I fakat bilo tako. Ostao Kudro kod mene 3 godine dok jedan dan nije za kujama odlutao. Zamirisala mu midnja i nama jbs gazdu... al dobro... 2 Quote Link to post Share on other sites
Fugaziii 2261 Objavljeno September 29, 2019 Share Objavljeno September 29, 2019 2 minutes ago, Bosanac said: Sad sam mindblown... Psi ne bi bili na cesti da nije ljudi? Sta, sami bi se pospremili negdje u prihvatne centre? Ili mislis da ne bi bili na cesti da nije ljudi u smislu da ih nismo prije 30ak hiljada godina domisticirali? Ka'em ti coece, full mindblown 😂😂😂 Ps. A mozda je i do ganze ove... who would know? Mozda da smanjis samo malo, i kad ti se procisti magla u mozgu, procitas opet. Posto vjerujem da si mindblown (al cisto sumnjam da je od rijeci sa foruma) cu da ti pojednostavim: Ljudi su imali kucice i stence, odnosno pse. Kad su psi poceli da rastu i zahtijevaju malo vise brige i novca naravno ljudi, odnosno vlasnici tih pasa su izbacili pse na ulicu jer se nisu zeljeli vise brinuti o njima. Posto ti psi nisu bili kastrirani, oni su se izmedju sebe, pa mozes pretpostaviti sta, sto je u konacnici za posljedicu imalo porast broja pasa lutalica. Cak su dijelili i letke po gradu i radili edukacije prije ne znam koliko godina o tome kako to ide. Potom pocele neke organizacije da pokusavaju rijesiti taj problem, cak su radjena i kastriranja i pelcovanja pasa lutalica i slicno tome. Cak su dolazili ljudi iz inostranstva nakon sto su donirali novce da vide kako ide to sve, pa kad su vidjeli kako ide, zavrnuli pipu. Vidjeli s kakvom bagrom imaju posla. I zasto bi? Potom smo imali slucajeve gdje su ljudi iz drugih gradova pse kupili u kamione i kombije pa ih istovarali pred i u Bihacu. Sto je takodjer rezultiralo porastom broja pasa lutalica. Pa se kao eto “sagradio” azil za pse, sto je katastrofa jedna obicna jer je pokradeno previse kesha dobijenog za izgradnju i organizaciju azila, pa ti to dodje kao ono “koliko para toliko muzike”. Muzika je utihnula. Dakle, da li su se psi sami izbacili na ulicu, dovozili kombijima iz drugih mjesta???? I nesto ste bas nervozni i neprijateljski nastrojeni prema meni, ne dopada mi se to. Odite si naci drugog nekog za to, plizz. Kvarite mi mojo! 10 minutes ago, 1260 said: Ti psi su bili zabava ljudima, dok im nisu dosadili pa su ih pustili na ulicu. Pa sta ja govorim sve vrijeme? A onaj likson neki poceo s pricom desetom. Quote Link to post Share on other sites
Fugaziii 2261 Objavljeno September 29, 2019 Share Objavljeno September 29, 2019 Molim da se ne ide u offtopic, imamo Svastaru. Mozete tamo opravdavati izbacivanje pasa na cestu. Hvala. 1 Quote Link to post Share on other sites
saco 542 Objavljeno September 29, 2019 Share Objavljeno September 29, 2019 Zvjezdica za naseg Amela Tuku i vecerasnji plasman u finale na Svjetskom prvenstvu u Dohi na 800m, Finalna trka je u Utorak vece u 21, h Sretno Amele! 3 Quote Link to post Share on other sites
rucica1 1127 Objavljeno September 29, 2019 Share Objavljeno September 29, 2019 Flaka svim vlasnicima pasa koji svoje pse nisu na besplatne akcije kastrirannja vodili pa kad stenci dodju oni ih cim malo ojacaju, na razne dijelove grada i okolice, izbacuju. FUJ bagra pokvarena! 1 Quote Link to post Share on other sites
Grunf 5979 Objavljeno September 29, 2019 Share Objavljeno September 29, 2019 (edited) I od mene ogromna zvijezda za našeg Amela, jednu od rijetkih zvijezdi koju obasjavaju ova naša turobna i mračna vremena i unosi malo radosti u naše živote. kapa do poda majstore Edited September 29, 2019 by Grunf 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Fugaziii 2261 Objavljeno September 29, 2019 Share Objavljeno September 29, 2019 Znaci kralj!!! ⭐️⭐️⭐️ Kakvi nogometashi crni - a majkemi vidi se ko srcem igra i nastupa! I lik je odradio vrhunski, prvo start prvi pa vodis dok ne presjeces put i ne prestrojis se lijevo, onda lijepo pustis ih par stotina metara da se izmore ti lagano odrzavas tempo, a onda zadnja stoja boom! I pustis ih da ti citaju ime dok prelazis finish liniju!!! Ovo je sportista i pravi reprezentativac! 🏃🏼♂️ 🏆🥇♥️ 2 Quote Link to post Share on other sites
saco 542 Objavljeno September 30, 2019 Share Objavljeno September 30, 2019 Konacno neko da unese malo radosti ovom napacenom narodu u situacijij u kojoj se nalazi, Jos jednom ogromna zvjezdica nasem Tuki 1 Quote Link to post Share on other sites
Fugaziii 2261 Objavljeno September 30, 2019 Share Objavljeno September 30, 2019 Fleka Kantonalnoj bolnici "Dr. Irfan Ljubijankic" zbog tako ocigledno namjestenog javnog konkursa, zbog otpustanja dugogodisnjih radnika sa iskustvom, da bi se "legalno" pozaposljavala mamina i tatina balavurdija, koja, a daaaa, vec radeee tu neko vrijemee!! Znaaam da nije ni prvi ni zadnji takav, ali uz tu toliko jadno odradjenu namjestaljku ( trebali su biti barem malo suptilniji) oni objave clanak "IZLIJECIMO ZDRAVSTVO" na svojoj web stranici. Kako to misle postici? Jos gorom i levatnijom zdravstvenom uslugom? Genijalno! I fleka Havicu, direktoru spomenute ustanove! Mislila sam da je bolji covjek od ovoga kakvim se sad otkriva da je. Koje njesra od drzave i ljudi.... A ĐE JA ŽIVIIIIIM?!!!!!! 😵 3 Quote Link to post Share on other sites
EtTore 111 Objavljeno September 30, 2019 Share Objavljeno September 30, 2019 1 hour ago, Fugaziii said: Fleka Kantonalnoj bolnici "Dr. Irfan Ljubijankic" zbog tako ocigledno namjestenog javnog konkursa, zbog otpustanja dugogodisnjih radnika sa iskustvom, da bi se "legalno" pozaposljavala mamina i tatina balavurdija, koja, a daaaa, vec radeee tu neko vrijemee!! Znaaam da nije ni prvi ni zadnji takav, ali uz tu toliko jadno odradjenu namjestaljku ( trebali su biti barem malo suptilniji) oni objave clanak "IZLIJECIMO ZDRAVSTVO" na svojoj web stranici. Kako to misle postici? Jos gorom i levatnijom zdravstvenom uslugom? Genijalno! I fleka Havicu, direktoru spomenute ustanove! Mislila sam da je bolji covjek od ovoga kakvim se sad otkriva da je. Koje njesra od drzave i ljudi.... A ĐE JA ŽIVIIIIIM?!!!!!! 😵 HAPANER I VACKO, malo tezi! 1 Quote Link to post Share on other sites
Fugaziii 2261 Objavljeno September 30, 2019 Share Objavljeno September 30, 2019 3 hours ago, EtTore said: HAPANER I VACKO, malo tezi! Ptica prevrtljivica Inache, nase gradske, kantonalne i drzavne uprave i institucije znaju sta je najbolje za narod, a to je da im uzmu sto vise 💶💵 a da im zauzvrat daju jos vise 💩💩💩. Tako se vode gradovi, kantoni i drzave. A ne da dajes narodu. Ko je vidio da se narodu daje ccc... 1 Quote Link to post Share on other sites
Grunf 5979 Objavljeno October 1, 2019 Share Objavljeno October 1, 2019 BRAVO AMELE !!!! Ponos BiH 1 Quote Link to post Share on other sites
1260 1425 Objavljeno October 1, 2019 Share Objavljeno October 1, 2019 Svaka mu čast Quote Link to post Share on other sites
Pavarotti 534 Objavljeno October 1, 2019 Share Objavljeno October 1, 2019 Auu, kakav rezultat. Svaka cast. Imamo se cemu i u Tokiju nadati. Quote Link to post Share on other sites
Tahamata 69 Objavljeno October 1, 2019 Share Objavljeno October 1, 2019 ZVIZDA za Tuku!!! Quote Link to post Share on other sites
EtTore 111 Objavljeno October 1, 2019 Share Objavljeno October 1, 2019 Bravo Care! 1 Quote Link to post Share on other sites
rucica1 1127 Objavljeno October 1, 2019 Share Objavljeno October 1, 2019 Bravo Amele, rodila te majka! 💓 Quote Link to post Share on other sites
1260 1425 Objavljeno October 2, 2019 Share Objavljeno October 2, 2019 Sada će se političari kititi Tukinim uspjehom i nakon mjesec dana ga zaboraviti. 2 Quote Link to post Share on other sites
Hysteria 284 Objavljeno October 2, 2019 Share Objavljeno October 2, 2019 Zvjezdica Tuki, možda je napokon vrijeme da se promjeni politika pa počne više ulagati u pojedinačne sportove gdje smo evo sinoć zahvavljući Tuki ostvarili i najveći sportski uspjeh. Nećemo mi u ekipnim sportovima nikad imati jedan kolektiv u kojem svi imaju mentalitet i disciplinnu potrebnu za uspjeh. Derneklija i mendžerskih poluigrača će uvijek biti. 2 Quote Link to post Share on other sites
Grunf 5979 Objavljeno October 2, 2019 Share Objavljeno October 2, 2019 2 hours ago, Hysteria said: Zvjezdica Tuki, možda je napokon vrijeme da se promjeni politika pa počne više ulagati u pojedinačne sportove gdje smo evo sinoć zahvavljući Tuki ostvarili i najveći sportski uspjeh. Nećemo mi u ekipnim sportovima nikad imati jedan kolektiv u kojem svi imaju mentalitet i disciplinnu potrebnu za uspjeh. Derneklija i mendžerskih poluigrača će uvijek biti. I fleka državnoj televiziji koja nije mogla prenositi trku najuspješnijeg sportiste BiH. Zato: živjeli rijalitiji (ovo je bio samo sarkazam ) 1 Quote Link to post Share on other sites
1260 1425 Objavljeno October 2, 2019 Share Objavljeno October 2, 2019 17 minutes ago, Grunf said: I fleka državnoj televiziji koja nije mogla prenositi trku najuspješnijeg sportiste BiH. Zato: živjeli rijalitiji (ovo je bio samo sarkazam ) 2 1 Quote Link to post Share on other sites
Barba 2796 Objavljeno October 2, 2019 Share Objavljeno October 2, 2019 Sramota za državnu televiziju dno dna ! Da je slati Deena na Eurosong bilo bi para , mislim glupost zbilja ! Quote Link to post Share on other sites
saco 542 Objavljeno October 3, 2019 Share Objavljeno October 3, 2019 10 hours ago, Barba said: Sramota za državnu televiziju dno dna ! Da je slati Deena na Eurosong bilo bi para , mislim glupost zbilja ! E ne mozes tako @Barba Deen je Sarajlija i na kantonalnom budzetu je kao jos dosta tzv "umjetnia Tuka nije na zalost, kao ni mi u USK, imamo drzavu u drzavi, FLEKA za takav odnos spram ostakih djelova BiH Quote Link to post Share on other sites
Barba 2796 Objavljeno October 3, 2019 Share Objavljeno October 3, 2019 2 hours ago, saco said: E ne mozes tako @Barba Deen je Sarajlija i na kantonalnom budzetu je kao jos dosta tzv "umjetnia Tuka nije na zalost, kao ni mi u USK, imamo drzavu u drzavi, FLEKA za takav odnos spram ostakih djelova BiH Pa zna se ko je otac od Deena . Najsmjesnija stvar je bila prije par godina kad su ga poslali na Eurosong sa novcem poreskih obveznika a lik prije toga 10 godina nije snimio Album niti se bavio muzikom kao studirao i pederisao se po Italiji . I onda ga posalju na Eurosong u nadi da ce ozivjeti karijeru preko nasih ledja , sramota okopio oko sebe neke degenerike sto sebi umislili da su neke zvijezde pa Peri Gudelju porazbijali hotel od njihovog pederluka a covjek im izasao u susret . Paradox poslije toga ne salju nikog na Eurosong i ako je Dubioza Kolektiv istakla da ce predstavljati zemlju o vlastitom trosku i prije deena ali ipak nisu imali nikakvu sansu .Nebi me cudilo da posalju Deena opet . Quote Link to post Share on other sites
Barba 2796 Objavljeno October 3, 2019 Share Objavljeno October 3, 2019 Drug Ramo pusten iz zatvora na slobodu da rijesi pitanje snabdjevanje migranataq sa ljekovitim biljem raznih vrsta . 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts
Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...
Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.