Barba 1988 Objavljeno February 28, 2017 Fleka organiziranim prosijacima ciganima koji dolaze iz drugih mjesta da maltretiraju pošten svijet po centru grada ili ispred Binga i ostalih trgovačkih centara ili parkinga . Prije par dana sam bio u Bihaću i ono je fakat sramota te maltretiranje . Ja se nadam da će neko u gradu naći neki mehanizam sankciju za iste . Jer tačno se radi o organiziranim grupama koji paradiraju na određenim mjestima te uzimaju zarađuju ogromne sume novca od poštenog svijeta. Nemojte me pogrešno shvatiti Barba bi sigurno svakom pomogao i dao ali realno ono je robovlasništvo . Te sramota za grad ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
dobri duh 1001 Objavljeno February 28, 2017 Zvjezdica za Damira 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
anno 0 Objavljeno March 1, 2017 Fleka za TC Bingo i ''namjernu'' razliku cijena na policama i na kasi (nije ovo prvi put) Quote Share this post Link to post Share on other sites
L19.S61. 77 Objavljeno March 1, 2017 1 hour ago, anno said: Fleka za TC Bingo i ''namjernu'' razliku cijena na policama i na kasi (nije ovo prvi put) Eh da je samo Bingo. Čast izuzetcima,ako ih ima. Meni se to dešavalo i u Interexu i u Adni i u .. To je po sistemu .. APP Kod mene nije prolazilo. Vidim u pitanju je 3,35KM Ja sam ''frku'' pravio za 10 - 15 feniga. Ako neće da uvaže reklamaciju - ostavim robu..i ĆAO Quote Share this post Link to post Share on other sites
telefon 65 Objavljeno March 1, 2017 zato sto lijepe cijene bez PDV ispod artikla,a na kasi dodaju PDV i obratite na to paznju i to je stari fazon Quote Share this post Link to post Share on other sites
L19.S61. 77 Objavljeno March 2, 2017 Z V J E Z D I C A http://www.biscani.net/blog/2017/03/02/predsjednica-kantonalnog-suda-u-bihacu-suprotstavila-se-kolegama-zaposlila-slijepu-pripravnicu/ 14 hours ago, telefon said: zato sto lijepe cijene bez PDV ispod artikla,a na kasi dodaju PDV i obratite na to paznju i to je stari fazon NEMA to veze sa PDV-om ..!! Daj malo bolje pogledaj račun..ako je ''u životu''. Cijena na ''kartici proizvoda'' - 15,95 KM Osnovica za PDV - 16,49 KM ..jer je: iznos PDV-a 2,80 + 16,49 = 19,29 tj. 19,30KM Quote Share this post Link to post Share on other sites
1260 911 Objavljeno March 4, 2017 Zvjezdica za remi Jedinstva u Orašju Quote Share this post Link to post Share on other sites
dobri duh 1001 Objavljeno March 7, 2017 FLEKA za ovu američku kompaniju „Taylor Shipping Solutions“ u Bihaću Hoće li inspekcija reagovati Kako me prevarila američka firma u Bihaću: Obećavali su mi vile i kule, ugovor, platu, a nisam dobila ni marke! http://www.uskdanas.online/kako-me-prevarila-americka-firma-u-bihacu-obecavali-su-mi-vile-i-kule-ugovor-platu-a-nisam-dobila-ni-marke/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
saco 424 Objavljeno March 10, 2017 Zvjezdica za HODZU http://kus.ba/clanak.php?news_id=23633&category_id=7 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Barba 1988 Objavljeno March 12, 2017 Fleka jer forum ne otvara direktno klikom na željenu temu već moraš tražiti pod forumskim naslovima i sadržajem sa ovim propustom forum gubi veliki broj korisnika iskreno meni se ne da tražiti pet minuta određenu temu gdje se nalazi . 4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
yeap 12 Objavljeno March 16, 2017 Fleka krmaci koja radi na salteru u laboratoriji u bolnici. Kaze ne prima narudzbe, a pred tobom zove svoju glupavu kolegicu preko telefona da je ubaci. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinchy 9 Objavljeno March 23, 2017 Fleka za "ugledne" građanke i građane (ljekare, advokate), a i nadležne službe, što u šetnji s psima gradom ostavljaju pseći izmet po trotoarima, pred kapijama, i još donose hranu, tačnije otpatke, pa u gluho doba noći guraju ruke u masne kese i bacaju ih naokolo, donoseći ko zna kakve bakterije i boleštine s kontejnera. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinchy 9 Objavljeno March 23, 2017 (edited) Zvjezdica za Boeing 737 Tunguzija Erlajnsa koji je jutros sletio na Aerodrom Bihać u Golubiću. Edited March 23, 2017 by Dinchy 1 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Barba 1988 Objavljeno March 30, 2017 Sve mogu da svatim i ekspresiju omladine nezadovoljstvo usljed životnih potrskoća , ali nikako ne mogu da svatim švrakopise koje poistovjećuju sa grafitima kao modernoj umjetnosti , nije grafit potpis ili glup Text na nekoj javnoj imovini. Kada vidim onaj smaragdni most te njegovu devastaciju i skrnavljenje bude mi muka. Fleka pojedinoj omladini sto uništava javnu imovinu, te zajedničke prostorije kao sto su stubišta zgrada Itd. Fleka omladini sto upražnjavaju sex na garavicama na parkingu svega 20 m. Od groblja hiljade ljudi te bacaju kurtone iz auta a tu se umrlim vrši obred pokopa i klanjanja dženaze. 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
saco 424 Objavljeno April 1, 2017 Fleka GV Bihac, juce sam neko vrijeme slusao diskusije, amandmane i sl, pa to je stvarno zalosno koliko su u GV necije potrcke i lizatori necije zadnjice, ne mogu vjerovati stvarno da se gleda samo interes stranke a ne i jadnog napacenog naroda koi je iste postavio tu da beru dnevnice i igraju se sa nama DNO DNA Quote Share this post Link to post Share on other sites
saco 424 Objavljeno April 4, 2017 Ne znam gdje bi ovo stavio, po meni ovo nije za fleku vec za dozivotnu robiju, fuj sta se radi u "gradskoj upravi" http://mojusk.ba/druga-prijava-gradonacelnika-afera-zitoprerada/ 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Grunf 4086 Objavljeno April 5, 2017 Fleka stvarno...ovo se mogli uraditi i sa našim Jedinstvom.Za mene lično preminger više ne postoji 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
saco 424 Objavljeno April 5, 2017 46 minutes ago, Grunf said: Fleka stvarno...ovo se mogli uraditi i sa našim Jedinstvom.Za mene lično preminger više ne postoji Eh nasa stvarnost na zalost, fuj 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
java10 41 Objavljeno April 5, 2017 3 hours ago, Grunf said: Fleka stvarno...ovo se mogli uraditi i sa našim Jedinstvom.Za mene lično preminger više ne postoji Nedavno sam pročitao da je Preminger pokrenuo saradnju sa svim klubovima sa prostora USK iz lige u kojoj je i Jedinstvo, vezano za sponzorstvo. S Jedinstvom ne mogu trenutno konkretizovati nikakvu saradnju valjda iz nedostatka imenovane uprave ili nešto tome slično. Čim to bude sve kako treba, vjerujem da će Preminger odraditi i s Jedinstvom isto. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Barba 1988 Objavljeno April 5, 2017 Fleka upravi i navijačima Jedinstva jer su pokrenuli kao bojkot bihacke pivovare , a da se zapitate koliko ste realni i dvolični po tom pitanju. Svaka čast bihackoj pivovari koja vas je 20 godina podržavala i sponzorirala a sada pljujete po istoj . nije vam pivovara kriva sto ste uništili jedinstvo i sto vam je najveći kriminalac u državi Hamdo Tigrić idol . A isti taj je od Jedinstva napravio privatnu prčiju sto niste njega bojkotirali bolje bi bilo danas bi imali klub. fleka vam jer ste bezobrazni i sebični te nemate pojma a ponašate se kao da ste najpametniji. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
saco 424 Objavljeno April 5, 2017 I ovo je Bosna, zvjezdica https://www.cazin.net/fenomen-na-granici-amerikanac-u-bih-usao-32-marta/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
dobri duh 1001 Objavljeno April 5, 2017 9 hours ago, Barba said: Fleka upravi i navijačima Jedinstva jer su pokrenuli kao bojkot bihacke pivovare , a da se zapitate koliko ste realni i dvolični po tom pitanju. Svaka čast bihackoj pivovari koja vas je 20 godina podržavala i sponzorirala a sada pljujete po istoj . nije vam pivovara kriva sto ste uništili jedinstvo i sto vam je najveći kriminalac u državi Hamdo Tigrić idol . A isti taj je od Jedinstva napravio privatnu prčiju sto niste njega bojkotirali bolje bi bilo danas bi imali klub. fleka vam jer ste bezobrazni i sebični te nemate pojma a ponašate se kao da ste najpametniji. * Odgovor Bihaćke pivovare – NK Jedinstvo pomažemo 20 godina! http://uzivajnase.ba/odgovor-bihacke-pivovare-nk-jedinstvo-pomazemo-20-godina/ 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinchy 9 Objavljeno April 5, 2017 E svega se i ja načitah danas o pivu i nogometu! Bespotrebno se digla prašina, popljuvao domaći brend. Prems mi nije prvi izbor u kafiću, niti pratim nogomet, ali treba da se podrže i jedni i drugi, jer su naši! Fleka! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Perovich 176 Objavljeno April 10, 2017 http://www.biscani.net/blog/2017/04/10/bihac-nezakonito-odlagali-smece-uhvaceni-na-djelu-kamerom-iz-obliznje-firme/ flekača... kakav balvan od covjeka moras biti 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites