gawk Objavljeno February 3, 2021 Share Objavljeno February 3, 2021 Ima li ko da ide iz Zga za Bihac ove sedmice ili vikend,treba mi ponijeti neki uredjaj cca 30kg,placam uslugu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 saco Objavljeno February 3, 2021 Share Objavljeno February 3, 2021 1 hour ago, gawk said: Ima li ko da ide iz Zga za Bihac ove sedmice ili vikend,treba mi ponijeti neki uredjaj cca 30kg,placam uslugu! Svaki dan ujutro u 6,.30 sa autobuske stanice ide Evropa bus za EU i hoce da ponese pakete, normalno uz naknadu Po povratku moze to rijesiti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 HrvoJe Objavljeno February 28, 2021 Share Objavljeno February 28, 2021 Slanje autobusom je najbolje rješenje, inače. Vozači su uvijek fer i korektni s cijenom. Nikad nikakvih problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
gawk
Ima li ko da ide iz Zga za Bihac ove sedmice ili vikend,treba mi ponijeti neki uredjaj cca 30kg,placam uslugu!
2 answers to this question
Recommended Posts
Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...
Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.