Jump to content
FORUM

Novi BiH kripto sajt


Recommended Posts

Pozdrav svim kripto drugarima i onima koji će tek postati :)

Pušten je u rad novi BiH kripto sajt na kojem možete pronaći informacije o svim kriptovalutama - https://kripto.ba

Na sajtu možete pronaći besplatno sve potrebne informacije, cijene kriptovaluta, tržišne kapitalizacije, količine u opticaju, njvišu i najnižu vrijednost, podatke o trgovanju u protekla 24h, 7 i 30 dana kao i promjene cijena za valute od sat, 24h, 7, 30, 60 i 90 dana. Takođe su dostupni i dijagrami cijena za sve valute, kao i konverteri valuta u BAM.

Pored svih informacija može se pronaći sve vijesti iz kripto svijeta za svaku valutu i generalno, a imaju i linkovi do berzi na kojima se mogu kupovati i trejdovati date valute.

Trenutno je beta verzija, i imaju podaci za 6000+ kriptovaluta, a sajt će se redovno održavati i dodavaće se nove valute svakdnevno.

Nadam se da će vam biti od koristi svima, bilo da ste već odavno u kriptovalutama ili tek planirate da počnete, mislim da će posebno biti koristan početnicima da mogu na lokalnom jeziku da dobiju sve informacije i upoznaju se sa kripto svijetom!

Link to comment
Share on other sites

Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...

Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.

Guest
Šta ti je na umu ? Odgovori...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...