Optymus Objavljeno November 5, 2018 Share Objavljeno November 5, 2018 Moze li i mene neko dodati u tu grupu :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
java10 Objavljeno November 5, 2018 Share Objavljeno November 5, 2018 Isto pitanje, neko da me doda u tu famoznu grupu...? Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neregularnost Objavljeno November 5, 2018 Share Objavljeno November 5, 2018 imal ista u toj grupi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Objavljeno November 5, 2018 Share Objavljeno November 5, 2018 (edited) 10 minutes ago, java10 said: Isto pitanje, neko da me doda u tu famoznu grupu...? Hvala Ej drug,dodao sam te mada ćeš se razočarati jer nema to što smo svi mislili da ima Edited November 5, 2018 by Grunf 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ocevid Objavljeno November 5, 2018 Share Objavljeno November 5, 2018 Jesu ti didovi i m u c n i po Bihacu se uzmudali.Samo je bilo pitanje vremena kad ce ovako nesto izletiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
java10 Objavljeno November 5, 2018 Share Objavljeno November 5, 2018 53 minutes ago, Grunf said: Ej drug,dodao sam te mada ćeš se razočarati jer nema to što smo svi mislili da ima Vidim evo, samo neko supljiranje. Sve sam vise uvjerenja da se Sabamudanu pokusava napakovati afera. Ali ima tu nesto pa se nadam da ce bar jedan pravi video isplivati kad-tad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neflite Objavljeno November 5, 2018 Share Objavljeno November 5, 2018 Po svemu što sam pročitao o ovom slučaju, tu nema elemenata krivičnog djela niti osnova za naknadu nematerijalne štete. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neregularnost Objavljeno November 5, 2018 Share Objavljeno November 5, 2018 3 minutes ago, neflite said: Po svemu što sam pročitao o ovom slučaju, tu nema elemenata krivičnog djela niti osnova za naknadu nematerijalne štete. ne kvari narodu srecu, pusti da se masa zatalasa... svakako nikomu nije u interesu da okrivljuje covjeka. Kvragu, mogao bi se i skup podrske za Sabahudina organizovati !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Goethe Objavljeno November 5, 2018 Share Objavljeno November 5, 2018 17 hours ago, Kula said: Sad imam 3 klipa, hajmo razmjena jhahaha... ko ima još kakvih klipova A da ih meni posaljes da ocijenim sa pravne strane kakvi su :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lavcina Objavljeno November 5, 2018 Share Objavljeno November 5, 2018 moze li me neko ubaciti u grupu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neregularnost Objavljeno November 5, 2018 Share Objavljeno November 5, 2018 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Goethe Objavljeno November 5, 2018 Share Objavljeno November 5, 2018 Dajte i mene dodajte u grupu da pogledam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lidjo Objavljeno November 5, 2018 Author Share Objavljeno November 5, 2018 treba uvesti da moras imati 10 komentara na forumu da mozes pristupiti grupi 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
antrax Objavljeno November 5, 2018 Share Objavljeno November 5, 2018 MOze invite u grupu???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daxy Objavljeno November 5, 2018 Share Objavljeno November 5, 2018 20 hours ago, Naturavita said: Saljite sve u pm Ima li ko snimak...?? 28 minutes ago, Hans Goethe said: Dajte i mene dodajte u grupu da pogledam Dodajte i mene... ." jebe čiko, da ne vidi niko..." 😂😂😂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Goethe Objavljeno November 5, 2018 Share Objavljeno November 5, 2018 6 minutes ago, Daxy said: Ima li ko snimak...?? Dodajte i mene... ." jebe čiko, da ne vidi niko..." 😂😂😂 Ne zajebaji, pošalji da se pogleda da ocijenimo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
antrax Objavljeno November 5, 2018 Share Objavljeno November 5, 2018 Hebote, da nebi seks afere u Krajini, ne bi se forumi vratili u trend ovo je medijska fora hahaha 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daxy Objavljeno November 5, 2018 Share Objavljeno November 5, 2018 2 minutes ago, Hans Goethe said: Ne zajebaji, pošalji da se pogleda da ocijenimo Nisam vidio Bgm.... tek se registrirao ubacite me u grupu daj da vidim i ja sta je po srijedi.... nije zbog Sudeta vec zbog Bihackih kurabi.... 😂😂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
antrax Objavljeno November 5, 2018 Share Objavljeno November 5, 2018 Momci, i ja bih da vidim te mlade djevojcice sto vole starrije eurice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daxy Objavljeno November 5, 2018 Share Objavljeno November 5, 2018 2 minutes ago, antrax said: Momci, i ja bih da vidim te mlade djevojcice sto vole starrije eurice Kad nece niko da nas educira gdje se to moze pogledat... 🙏🙏🙏🙏🙏 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Goethe Objavljeno November 5, 2018 Share Objavljeno November 5, 2018 5 hours ago, Grunf said: Ej drug,dodao sam te mada ćeš se razočarati jer nema to što smo svi mislili da ima De ti druze dodaj pa da mi ocijenimo valjal to icemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Objavljeno November 5, 2018 Share Objavljeno November 5, 2018 Evo ovako samo da napišem...Ja lično neću dodavati novoregistrirane forumaše u ovu grupu, pa mi nemojte slati upite jer ste se samo iz tog razloga registrirali.Neka vas dodaje neko drugi ako mu volja 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
antrax Objavljeno November 5, 2018 Share Objavljeno November 5, 2018 Pa ljudi zar se i na forumu stranke bojite, haha, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daxy Objavljeno November 5, 2018 Share Objavljeno November 5, 2018 7 minutes ago, Grunf said: Evo ovako samo da napišem...Ja lično neću dodavati novoregistrirane forumaše u ovu grupu, pa mi nemojte slati upite jer ste se samo iz tog razloga registrirali.Neka vas dodaje neko drugi ako mu volja Jbga dok jednima ne smrkne drugima ne osvane... de ubaci ako znas ... koja grupa je to🙏 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrkljus Objavljeno November 5, 2018 Share Objavljeno November 5, 2018 Ljudi ima li tih klipova? Ja mahsuz došao ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...
Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.