Optymus Objavljeno November 7, 2018 Share Objavljeno November 7, 2018 9 hours ago, poison said: moze neko dodati u grupu ajd posalji ajd posalji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Objavljeno November 7, 2018 Share Objavljeno November 7, 2018 (edited) SABAHUDIN - HEROJ A NE ZLOČINAC !!! Edited November 7, 2018 by Grunf 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlaja Objavljeno November 7, 2018 Share Objavljeno November 7, 2018 17 hours ago, Daxy said: Imam 3 klipa ... ko hoce moze na pp ajde prosledi u inbox da vidim sta se radi ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daxy Objavljeno November 7, 2018 Share Objavljeno November 7, 2018 Ne vide se face nije nesto Drugari doslo mi je od vas preko 50 zahtjeva za klipove.... vjerujte mi nemam vremena da svima to ucitajem... nisu klipovi nesto ne vide se glavne uloge... hadzija neki jebe onako i cisto sumnjam da su ovo glavni klipovi koji su poslani za istragu....nekom sam poslao a nekom nisam i ti neka se ne ljute ... Bez obzira na sve, mislim da Sude nije tu nista kriv, iskustva sam takvog da npr. imao sam isto tako licno od strane mnogih zena, izmedju mnogih perverzija i gluposti, zahtjev, upravo da se slikaju i snimaju dok se jebu.... nista cudno... mislim da je Sude samo iskoristio momenat i mogucnost sto bi 99% posto muskaraca napravilo... o tome svjedoci carsija i svi ljudi koji su culi za ovaj slucaj.... dakle nista novo... Sudeta za premijera 😂😂😂😂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zztop12 Objavljeno November 7, 2018 Share Objavljeno November 7, 2018 Ajd ako ima neka dobra duša pa da pošalje na pp. Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lavcina Objavljeno November 7, 2018 Share Objavljeno November 7, 2018 moze li me neko staviti u grupu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlaja Objavljeno November 7, 2018 Share Objavljeno November 7, 2018 Tko oce video imam ga ja nabavio sam 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dih_nes Objavljeno November 7, 2018 Share Objavljeno November 7, 2018 23 minutes ago, zlaja said: Tko oce video imam ga ja nabavio sam saljiii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hans Goethe Objavljeno November 8, 2018 Share Objavljeno November 8, 2018 9 hours ago, zlaja said: Tko oce video imam ga ja nabavio sam de pošalji živ bio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krajina10 Objavljeno November 8, 2018 Share Objavljeno November 8, 2018 Ako moze neko da me doda u tu grupu s linkovima, bio bih zahvalan. Dobio sam jedan link. Hvala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barba Objavljeno November 8, 2018 Share Objavljeno November 8, 2018 Nemojte više nikog dodavat u grupu ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neregularnost Objavljeno November 8, 2018 Share Objavljeno November 8, 2018 17 hours ago, Grunf said: SABAHUDIN - HEROJ A NE ZLOČINAC !!! s obzirom na razvoj situacije bio bih slobodan reci: SABAHUDIN - JE*AČ A NE ZLOČINAC 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lavcina Objavljeno November 8, 2018 Share Objavljeno November 8, 2018 1 hour ago, Barba said: Nemojte više nikog dodavat u grupu ! sta si se ukakio barba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
emica Objavljeno November 8, 2018 Share Objavljeno November 8, 2018 Može li add u grupu,please... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krajina10 Objavljeno November 8, 2018 Share Objavljeno November 8, 2018 Dobio sam jedan link, ako neko zeli nek mi pusti poruku u private, poslacu mu. Ako neko ima jos linkova, moze razmjena 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Optymus Objavljeno November 8, 2018 Share Objavljeno November 8, 2018 13 hours ago, zlaja said: Tko oce video imam ga ja nabavio sam Salji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neregularnost Objavljeno November 8, 2018 Share Objavljeno November 8, 2018 ova s bele carape prica talijanski, meni je svejedno al dajte kakav video na nasem hahahahah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krajina10 Objavljeno November 8, 2018 Share Objavljeno November 8, 2018 1 hour ago, neregularnost said: ova s bele carape prica talijanski, meni je svejedno al dajte kakav video na nasem hahahahah Dobra macka, nema sanse da je nasa :-), a i lola je obdaren 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Human Earthling Objavljeno November 8, 2018 Share Objavljeno November 8, 2018 con ventiquattromila baci😉 . Đe Rahmetli Kliker da je dvaput snogu bez vađenja?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daxy Objavljeno November 9, 2018 Share Objavljeno November 9, 2018 Sabu za Premijera...👍 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neregularnost Objavljeno November 9, 2018 Share Objavljeno November 9, 2018 ...sve mi se cini da od ovoga nema nista... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krajina10 Objavljeno November 9, 2018 Share Objavljeno November 9, 2018 11 hours ago, neregularnost said: ...sve mi se cini da od ovoga nema nista... Slazem se, jedna je Sevka 😀 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barba Objavljeno November 9, 2018 Share Objavljeno November 9, 2018 Seve je nula za asistenticu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daxy Objavljeno November 9, 2018 Share Objavljeno November 9, 2018 1 hour ago, Barba said: Seve je nula za asistenticu Daj posalji... poslacu i ja tebi nesto 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emin Or Objavljeno November 11, 2018 Share Objavljeno November 11, 2018 mozel se u tu grupu ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...
Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.