Jump to content
FORUM

POSAO U SLOVENIJI


stacemi

Recommended Posts

Za sve one koji žele raditi u Sloveniji! 

Agencija Invita Nova iz Republike Slovenije traži radnike iz Bosne za firme u Sloveniji na sljedećim pozicijama: električari, tesari, klepari, limari, varioci, cnc operateri i stolari, s tim da samo za električara je potrebna diploma o toj završenoj školi i za cnc operatera. Sve ostalo mogu diplome o završenoj srednjoj školi. Prvi razgovori su već u četvrtak, 6.12. u Sloveniji, a potrebno je dostaviti (ukoliko je moguće ponedjeljak 3.12.) kopiju diplome, kopiju pasoša i molbu na e-mail adresu: [email protected] 

Također, pomenuta agencija traži i ženske osobe za poziciju čistačice u Tržnom centru Merkator, u sljedećim gradovima: Ljubljana, Jesenice, Postojna, Kranj i Celje. Procedura je ista, molba, kopija pasoša i diplome na gore ranije napisani mail. 

Ukoliko želite, pokušajte, ja poslije Nove godine idem na posao u Sloveniju upravo preko te Agencije. Ukoliko nekome bude od koristi, neka mu je sretno! 

Link to comment
Share on other sites

Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...

Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.

Guest
Šta ti je na umu ? Odgovori...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...