Jump to content
FORUM

Priprema li Warner Bros. igru o Supermanu?


k-dot

Recommended Posts

Ako ste te sreće da možete odigrati Batman: Arkham Knight, šanse su da ćete primijetiti nekoliko easter eggova i referenci na ono što bi mogao biti logičan slijed po pitanju budućih igara Warner Brosa i Rocksteadyja. Ako si ne želite ništa spoilati, slobodno prestanite s čitanjem. 

Dakle, Arkham Knight u više navrata upućuje na Supermenov univerzum. Spominju se tako Metropolis, Lex Luthor i sam Superman, što bi mogao biti dosta izravan „mig“, s obzirom da Rocksteady ima poznatu tendenciju skrivanja svojih budućih projekata u easter eggove. Primjerice, o Arkham Cityju već smo mogli doznati u Arkham Asylumu, ako smo znali gdje tražiti.

Neki su već dobrano zagrizli za ideju o Superman igri pa se po internetu pojavljuju različite slike koje su navodno procurile iz igre. Na jednoj takvoj iz lošeg izbora fonta i još goreg pozicioniranja teksta jasno se može vidjeti kako je čitava stvar lažirana. Ipak, to ne znači da se nešto ne „kuha“ – Batman je svoje pokazao, a sada je već krajnje vrijeme da od Rocksteadyja i Warner Bros. Interactivea konačno vidimo i nešto novo.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...

Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.

Guest
Šta ti je na umu ? Odgovori...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...