Jump to content
FORUM

Eksplozivna techno-triler strategija Act of Aggression dobila datum izlaska


k-dot

Recommended Posts

Novi naslov kreatora Wargame serijala ima datum izlaska: njihov strateški uradak igramo od drugog rujna i za razliku od prijašnja tri naslova, ovaj puta građenje baze i prikupljanje resursa vraća se na velika vrata. Naime, developeri za Act of Aggression kažu da se radi o eksplozivnoj techno-triler strategiji u stvarnom vremenu, koja dolazi iz zlatnog doba RTS žanra. 

Act of Aggression osim navedenih elemenata stiže i s dinamičnim tehnološkim stablom, nadogradnjama za jedinice te kampanjom i online okršajima. Za eksplozivne trenutke unutar igre pobrinut će se tri frakcije koje će se razlikovati u stilu igranja i dostupnim ljudstvom te mehanizacijom. Budući da se igra već sada može prednaručiti, svi igrači koji to učine dobit će i pristup multiplayer beti koja će biti dostupna sredinom srpnja, a da vas developeri dodatno zainteresiraju za kupnju, tu je i novi trailer.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...

Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.

Guest
Šta ti je na umu ? Odgovori...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...