Jump to content
FORUM

Fan provalio u ured tvoraca Warframea i otkrio novu igru


k-dot

Recommended Posts

Nesvakidašnja priča osvanula je na Redditu gdje se jedan korisnik pohvalio kako je „provalio“ u sjedište kanadskog razvojnog tima Digital Extremes, zaslužnog za popularni F2P naslov Warframe. Naime, kako navodi dotični korisnik, ured tima uočio je po kipu Tennoa iz spomenute igre, a nekim spletom okolnosti nitko ga nije ništa pitao kada je ušao u zgradu. 

Najbizarnije od svega, našao se na ručku sa zaposlenicima tima koji su mu otkrili kako rade na novoj igri. Projekt se navodno zove Keystone i riječ je o FPS naslovu s kartama – koliko god to čudno zvučalo. 

Kako korisnik nije imao nikakvih dokaza da podupre svoju priču, još uvijek je to sve na razini sumnjivog. Ipak, iz Digital Extremesa nisu htjeli komentirati ništa o navodnoj igri, nego su se samo izjasnili kako ne podržavaju nikakvo provaljivanje bez obzira na to koliko bili dobro i ugodno društvo za provođenje vremena.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...

Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.

Guest
Šta ti je na umu ? Odgovori...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...