Jump to content
FORUM

Organizacija u Bihaću dijeli 1000 do 2000 KM?


Recommended Posts

MOGUĆA ZLOUPOTREBA // Organizacija u Bihaću dijeli 1000 do 2000 KM? Kantonalna inspsekcija upozorava građane da ne daju lične podatke!

Nezvanično, svi oni građani koji su htjeli do novca, u konačnici ga nisu dobili, ali su dajući svoje lične podatke i otisak prsta, dobili vačuere.

Podaci sa interneta, koje smo prikupili, i ono s čim su se već susrele zemlje u regionu, govore da ih izdaje osoba koja za sebe tvrdi da je kralj kraljeva UN SWISSINDO, zvani M1 i da je potomak drevne indonezijske kraljevske porodice i jedini nasljednik nezamislivog blaga koje će mu omogućiti da bilo kojoj ženi i djetetu na Zemlji u nekom trenutku u budućnosti da 6 miliona dolara.

Međutim, dok ne bude spreman podijeliti svoje veliko bogatstvo sa svijetom, M1 pomaže članovima njegove organizacije da riješe svoje dugove kod banaka ili validnih fiskalnih uprava tako što će im dati službene vaučere u kojima se navodi da će Swissindo pokriti njihove dugove.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova USK potvrđeno je da organizacija postoji i da je utvrđen identitet osoba koje rade u ovoj organizaciji, i da za sada nema osnova za poduzimanje represivnih mjera jer nije utvrđeno kri*ično djelo. Međutim, u MUP-u ističu da policija radi provjere i da je o svemu upoznata Kantonalna in*pekcija i Tu*ilaštvo Unsko-sanskog kantona.

Kantonalna in*pekcija koja je izlazila na lice mjesta i utvrdila da pomenuta organizacija nije registrovana, te su im zabranili rad. “Skrećemo pažnju građanima Kantona da vode računa o vlastitim podacima, kome ih daju na raspolaganje, kako isti ne bi bili zl0upotrijebljeni.”, kažu iz in*pekcije.

Link to post
Share on other sites

Kaze kralj M1 da ce kazniti one koji mu se suprotstave, pitaju ga kako, a on se zapita pa zasto trositi vrijeme na pravljene nuklearnog oruzja, ako ga se ne misli koristiti, haha... Pogledajte video, bice vam jasno sve. Odlican entertainment za subotnje popodne 

 

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Upravo sam vidio post na fb stranici vezanu za migrantsku krizu koji kaže ovo:

Link na profil sa spornom slikom:

I sam sam posjetio link i na ovoj slici se vidi (gornji desni okvir) isti onaj vaučr koji daju bišćanima.Dakle dižu kredite???? Ovo bi biscani.net trebali malo prouciti i napisati tekst kao upoorenje građanima jer dajući biometrijske podatke ili će podići kredit u neznanju za sebe ili još gore za nekog drugog !!!!

image.png.7845b19579e05326d6bb216029bc7a1b.png

Link to post
Share on other sites

Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...

Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.

Guest
Šta ti je na umu ? Odgovori...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...