Jump to content
FORUM

Immigrants, what's your opinion???


Recommended Posts

I would like to ask all those people that consider themselves as immigrants: what is your opinion about this situation that you have found here in Bosnia, that is developed just by your presence here and do you all see some other solutions except being a hobos in the world.

Please,  write about your experiences here in Bosnia,  what have you learned,  what have you experienced, what have you seen.

We know,  surely,  that lots of you are online,  you're tracking best ways to come along. Most of you are good in English, some of us are good in some other languages. 

Please, speak with us. Let us solve this problem together. 

Za moderatore i forumase: Braco Bosanci i Hercegovci, i svi oni izmedju, hajmo biti demokraticni. Hajmo tim ljudima dati doznanja da postoji ova tema, na jednom neznanom forumu, gdje ce oni imati pravo reci svoje misljenje za sire mase, svakodnevno. Bas kao i vi!

  • Sad 1
Link to post
Share on other sites

Dobra tema, bilo bi dobro da cujemo i njihovu stranu price, ali mislim da niko od njih nece javno progovoriti o njihovim zeljama, snovima, kako su se odlucili na put, ko im je pomogo, kakve su im prepreke? Da li su sami odlucili da krenu ili ih je neko na to nagovorio. Da li bi se opet uputili na put sa danasnjim iskustvom? Da li su oni ovo sve ovako zamislili ili su ipak njhova ocikvanja skroz drugacija bila...

  • Like 1
  • Dislike 1
Link to post
Share on other sites

Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...

Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.

Guest
Šta ti je na umu ? Odgovori...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...