Barba Objavljeno October 24, 2019 Share Objavljeno October 24, 2019 Meni je lično mnogo žao profesora Seja oni njega smatraju kao kakvu budalu dvorsku ludu a jedini je od samog početka upozorio na stanje i šta će se desiti . A najveći paradoks će biti kad odu migranti i kad ih vise nebude u gradu svi oni sto su se smijali profesoru će se bucati u prsa kako su oni ti koji su riješili migrantsku krizu. A migranti me podsjećaju na one hodače iz GoT koji moraju preci zid po svaku cijenu . Ili šetači iz the WD 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kljukusa Objavljeno October 24, 2019 Share Objavljeno October 24, 2019 18 minutes ago, Barba said: Meni je lično mnogo žao profesora Seja oni njega smatraju kao kakvu budalu dvorsku ludu a jedini je od samog početka upozorio na stanje i šta će se desiti . A najveći paradoks će biti kad odu migranti i kad ih vise nebude u gradu svi oni sto su se smijali profesoru će se bučati u prsa kako su oni ti koji su riješili migrantsku krizu. A migranti me podsjećaju na one hodače iz GoT koji moraju preci zid po svaku cijenu . Ili šetači iz the WD Ja se bojim da sa ovakvim ponasanjem dosta njih nigdje nece.... kruzer je ovdje bacio sidro. Samo je pitanje vremena kada ce neka nasa ljepotica roditi malog Amdzada, te otac na osnovu toga sa svoih 15 brace traziti BiH drzavljanstvo. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Objavljeno October 24, 2019 Share Objavljeno October 24, 2019 Super je ovo što se priča o 4-5 ovih kasarnih,tj četiri jel Željava neće biti sigurno. Taman imaju do 15-og vremena da ih pripreme i preuzmu sve migrante. A mi trebamo i dalje raditi na Medenom polju tj da se to opremi da se mogu ovi koji se pojave kod nas odmah tamo slati. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kljukusa Objavljeno October 24, 2019 Share Objavljeno October 24, 2019 3 minutes ago, Venom said: Super je ovo što se priča o 4-5 ovih kasarnih,tj četiri jel Željava neće biti sigurno. Taman imaju do 15-og vremena da ih pripreme i preuzmu sve migrante. A mi trebamo i dalje raditi na Medenom polju tj da se to opremi da se mogu ovi koji se pojave kod nas odmah tamo slati. Gdje si Halile nismo te prepoznali! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavarotti Objavljeno October 24, 2019 Share Objavljeno October 24, 2019 prije 43 minuta, 1260 said: http://ba.n1info.com/Vijesti/a386420/Mektic-za-N1-Novalic-mi-je-ponudio-pet-lokacija-za-smjestaj-migranata.html?fbclid=IwAR1WQWTWVLRheB8a-Ffo6vQADv6tnd30mjaAZoBcCs5hitRDEqsfYXWLlYQ 5 lokacija Haha, realno zaboli nas za centre u centralnoj Bosni. Pa sta Biscani uopšte imaju od Salakovca, Hadzica i Delijasa? Sipak. Srbija ima 17 centara koji zjape prazni. Vise bi nam koristilo jedno Medeno polje ili kamp kod Novog i slicno nego 15 ovih u centru drzave. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haldir Objavljeno October 24, 2019 Share Objavljeno October 24, 2019 6 hours ago, toby said: Mislim da se radi o stanovitom samoproglašenom novinaru, a u biti terorističkom agitatoru, ne znam kako se točno zove, ali ovo je napisao u zadnjih par sati: I? Gdje sam ja naveo prihvatni centar zatvorenog tipa u mojim zadnjim postovima? Molim te samo mi to boldiraj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haldir Objavljeno October 24, 2019 Share Objavljeno October 24, 2019 4 minutes ago, toby said: Pa napisao si da ni žica ne može zaustaviti migrante koji idu tamo gdje su hrana, voda, doktor, pošta, internet i da će ih ovo (smještanje u Medeno polje, op.a) samo gurnuti na ulicu. Oh, oprosti, kad si opisivao centar ograđen žicom, nisi mislio na centar zatvorenog, nego otvorenog tipa? Dakle, jasno je da u prihvatnim centrima imaju hranu, vodu, lijekove, grijanje. Zašto bi onda bježali prema hrani, vodi, lijekovima itd? Što još jasnije kaže da ja ne pričam o prihvatnim centrima, već o vezanju za drveća i ograđivanje žicom, kao usporedbi za našu raniju raspravu kada Grunf je pitao zašto bi iko financirao prihavtni centar (dajući do znanja da ih treba ostaviti na polju i kontrolirati policijskim službenicima Doduše, žica, nula hrane, vode, lijekova i doktora, vjerovatno jeste humani kamp u NDH. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1260 Objavljeno October 24, 2019 Share Objavljeno October 24, 2019 Hm, ima li moderatora 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Objavljeno October 24, 2019 Share Objavljeno October 24, 2019 1 hour ago, Kljukusa said: Gdje si Halile nismo te prepoznali! Brale oni stizu na Medeno,jbg vrijeme je za komsijsku solidarnost. Nema sta da panicis sve je to fina raja,doktori,profesori i plus nece kamp biti u centru B.Petrovca 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gargamel Objavljeno October 24, 2019 Share Objavljeno October 24, 2019 Big problem, big problem Kroejša. Mi ići u Italija, ali dobili batina na border 🐐 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barba Objavljeno October 24, 2019 Share Objavljeno October 24, 2019 Tito je 1967. prekinuo sve diplomatske odnose sa fašističkom državom Izrael. "Ja sam u Moskvi veoma energično insistirao na tome da borba arapskih naroda nije samo njihova, da je to prvi front svih socijalističkih i progresivnih snaga protiv imperijalizma." J.Broz Tito Treba znati da Izrael najviše profitira ako je Arapski svijet podjeljen i devastiran . Posebno Sirija , ako je neko gledao novu seriju Spy biće mu sve jasno . 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1260 Objavljeno October 24, 2019 Share Objavljeno October 24, 2019 Nije čovjek mogao naći djevojku u Bihaću https://objektiva.ba/proveli-smo-noc-u-autobusu-s-migrantima-vucjak-je-kao-dzungla-vracamo-se-u-grcku-da-prezimimo/?fbclid=IwAR3IrhAcu0JwfJh1HXQcJvVAFiWeIwuB_8-C3tJU48-mBjjxpJ_BGl5bePI 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Objavljeno October 24, 2019 Share Objavljeno October 24, 2019 15 minutes ago, 1260 said: Nije čovjek mogao naći djevojku u Bihaću https://objektiva.ba/proveli-smo-noc-u-autobusu-s-migrantima-vucjak-je-kao-dzungla-vracamo-se-u-grcku-da-prezimimo/?fbclid=IwAR3IrhAcu0JwfJh1HXQcJvVAFiWeIwuB_8-C3tJU48-mBjjxpJ_BGl5bePI Ovaj tekst treba hitno isprintat i djeliti migrantima. Priručnik za odlazak 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fap mašina Objavljeno October 24, 2019 Share Objavljeno October 24, 2019 Ha ha ovi migranti se žale na hrvatsku policiju.pa šta bi bilo da su upoznali titinu Miliciju.al nema više sve plastika falš.puno se nešto poštjuju prava maca,ćuka,gejeva,političara,migranata,parlamentaraca,vjerski sekti,sve neka pomilovanja,sve odgađanje presuda,nedostatak dokazai dokumentacije. Zato narod plaća skupu cijenu za život u svojoj Bosni već 30 godina. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gargamel Objavljeno October 24, 2019 Share Objavljeno October 24, 2019 Ne bi oni stigli do Titine milicije. Došli bi do Titine vojske na granici i zagnojili ni zemlju. 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Objavljeno October 24, 2019 Share Objavljeno October 24, 2019 1 minute ago, gargamel said: Ne bi oni stigli do Titine milicije. Došli bi do Titine vojske na granici i zagnojili ni zemlju. Kako god okrenes ono je bio primjer kako se brani granica države. Mrtva straža 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Objavljeno October 24, 2019 Share Objavljeno October 24, 2019 https://www.klix.ba/vijesti/svijet/reporteri-bbc-ja-usli-u-migrantske-kampove-uzasa-u-bih/191024157 Toliko nas je "pogodila" ova posjeta i prilog BBC. Pa dok su ovo montirali mi smo jos najmanje 1000 dovezli da upoznaju "noćnu moru" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barba Objavljeno October 24, 2019 Share Objavljeno October 24, 2019 2 minutes ago, Grunf said: Kako god okrenes ono je bio primjer kako se brani granica države. Mrtva straža Tad su u Jugoslaviju dolazili studenti iz Araspskog svijeta i sam Gadafi je studirao u Mostaru gdje se i oženio . Ali nažalost sve zemlje nesvrstani su uništene od kapitalističkih parazita i okupatora jer ta ideja je bila u suprotnosti sa njihovim planom . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fugaziii Objavljeno October 24, 2019 Share Objavljeno October 24, 2019 He kako god okrenes nesto moraju uraditi jer sam ptrestravljena brojem njihovim u centru danas u cetiri bila. Znaci trg, konzum, iza i okolo onih zgrada, sve do mupa i poslije mupa, u bingu malom i okolooo... Preeestrasno. Ovaj gradic lici na mini afganistansko-pakistanski ghetto. Uzas covjece. Da ne spominjem nepodnosljiv smrad i prljavstinu i smece koje ostavljaju iza sebe. A policije ni na mapi. Znaci pod hitno gradske vlasti i MUP moraju nesto uaditi. Sta ih briga sta ce reci ovi iz petrovca ili ministarstva sigurnosti, kad njih nije vec dvije godine briga sta mi imamo da kazemo i sta mi mislimo. Ccc.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barba Objavljeno October 24, 2019 Share Objavljeno October 24, 2019 6 minutes ago, skokpo said: Cool story bro ali jedno su želje a drugo mogućnosti. Bez IOMa ste gotovi, da ih oni ne hrane tek bi onda u problemima bili. Pošto EU kaže da od Medenog polja nema ništa, nekakvi "ljuti krajišnici" svojim postovima na forumu to neće promijeniti. A to duboko u sebi i vi znate. Također, stvarno je lijepo vidjeti da se i u teškim vremenima nađe vremena za sprdati sa Hrvatima i Međugorjem. Što drugo reći nego "Trpaj Milorade!" Niko se ne šprda sa Hrvatima možda si zaboravio da i u Bihaću žive Hrvati a možda Bihaćki Hrvati za vas nisu Hrvati. Tacno tako ni forum ni facebook neće ništa promjeniti samo migranti vrlo lako mogu izabrati drugu rutu a to vrlo lako može biti Hercegovina. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gargamel Objavljeno October 24, 2019 Share Objavljeno October 24, 2019 prije 3 minuta, Grunf said: Kako god okrenes ono je bio primjer kako se brani granica države. Mrtva straža Pa tako nešto bi trebalo prakticirat i danas. Valjda bi prioritet trebalo biti domaće stanovništvo, a ne ovi teroristi. Mađari su rekli da će u slučaju nekog novog migrantskog vala upotrijebiti silu. Pretpostavljam da se radi o nekoj vrsti mrtve straže. Neće stati na dva tri upozorenja, dobiće metak u bulju pa nek se NVO žali upravi vodovoda. prije 8 minuta, skokpo said: Cool story bro ali jedno su želje a drugo mogućnosti. Bez IOMa ste gotovi, da ih oni ne hrane tek bi onda u problemima bili. Pošto EU kaže da od Medenog polja nema ništa, nekakvi "ljuti krajišnici" svojim postovima na forumu to neće promijeniti. A to duboko u sebi i vi znate. Također, stvarno je lijepo vidjeti da se i u teškim vremenima nađe vremena za sprdati sa Hrvatima i Međugorjem. Što drugo reći nego "Trpaj Milorade!" Ne lupaj gluposti, Barba je dobar i korektan čovjek. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Objavljeno October 24, 2019 Share Objavljeno October 24, 2019 8 minutes ago, Fugaziii said: He kako god okrenes nesto moraju uraditi jer sam ptrestravljena brojem njihovim u centru danas u cetiri bila. Znaci trg, konzum, iza i okolo onih zgrada, sve do mupa i poslije mupa, u bingu malom i okolooo... Preeestrasno. Ovaj gradic lici na mini afganistansko-pakistanski ghetto. Uzas covjece. Da ne spominjem nepodnosljiv smrad i prljavstinu i smece koje ostavljaju iza sebe. A policije ni na mapi. Znaci pod hitno gradske vlasti i MUP moraju nesto uaditi. Sta ih briga sta ce reci ovi iz petrovca ili ministarstva sigurnosti, kad njih nije vec dvije godine briga sta mi imamo da kazemo i sta mi mislimo. Ccc.. Kanta na pola metra,ali divljak ostaje divljak. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kljukusa Objavljeno October 24, 2019 Share Objavljeno October 24, 2019 1 hour ago, Venom said: Brale oni stizu na Medeno,jbg vrijeme je za komsijsku solidarnost. Nema sta da panicis sve je to fina raja,doktori,profesori i plus nece kamp biti u centru B.Petrovca Komsija ja tebi donosim kilu kafe, sok od aronije I Ferrero cokoladu, a ti bi meni migrate... Nece moci ove noci. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
logan Objavljeno October 24, 2019 Share Objavljeno October 24, 2019 Hajmo moderatori, riješiti ovog "wannabe" ustašu dok se nije udomaćio. Fašizam i zatucanost mu viri iz prva 3 komentara. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fap mašina Objavljeno October 24, 2019 Share Objavljeno October 24, 2019 Za dokazanu odbranu granice vojnik bi u staroj državi dobio mjesec dana nagradnog odsustva kući. I ti poskok ne pucaj toliko po nama muslimanima,znaš da su vam neki u ndh u ustaše letili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...
Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.