ST11 Objavljeno December 19, 2019 Share Objavljeno December 19, 2019 Poslednji off na tu temu. https://www.klix.ba/vijesti/bih/pomozi-ba-povuklo-donaciju-za-djevojcicu-enu-iz-gracanice-tvrde-da-je-rijec-o-prevari/191218181 Hvala svima na upozorenjima, jer ako je ovo (prava) istina, onda mogu reci samo; jadno dijete, kojeg su uvukli u ovaj (navodni) scam, jer mi je zaista srce krvarilo, dok sam gledao njene suze 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Objavljeno December 19, 2019 Share Objavljeno December 19, 2019 45 minutes ago, ST11 said: Poslednji off na tu temu. https://www.klix.ba/vijesti/bih/pomozi-ba-povuklo-donaciju-za-djevojcicu-enu-iz-gracanice-tvrde-da-je-rijec-o-prevari/191218181 Hvala svima na upozorenjima, jer ako je ovo (prava) istina, onda mogu reci samo; jadno dijete, kojeg su uvukli u ovaj (navodni) scam, jer mi je zaista srce krvarilo, dok sam gledao njene suze Stotine suprotnosti. Čitam komentar (imenom i prezimenom) čovjek tvrdi da njih dvije jako teško žive, bez obzira na sve. On tvrdi da je poštar i donosi im poštu na adresu i da zna u kako teškim uslovima žive. BTW da ostanem on topic ovaj pomozi.ba je promigrantska organizacija 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milko Objavljeno December 19, 2019 Share Objavljeno December 19, 2019 prije sat vremena, ST11 said: Poslednji off na tu temu. https://www.klix.ba/vijesti/bih/pomozi-ba-povuklo-donaciju-za-djevojcicu-enu-iz-gracanice-tvrde-da-je-rijec-o-prevari/191218181 Hvala svima na upozorenjima, jer ako je ovo (prava) istina, onda mogu reci samo; jadno dijete, kojeg su uvukli u ovaj (navodni) scam, jer mi je zaista srce krvarilo, dok sam gledao njene suze A čuj, sigurno imaš u svojoj okolini u RL nekog za koga možeš biti siguran da treba više ili manje pomoć. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ST11 Objavljeno December 19, 2019 Share Objavljeno December 19, 2019 Imam imam, i dajem 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Objavljeno December 19, 2019 Share Objavljeno December 19, 2019 (edited) Evo IOM u Hadžićima postavlja kante za smeće hahahahaha...sad su gotovi. Tako je počelo u Bihaću Edited December 19, 2019 by Grunf 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rijecanin Objavljeno December 19, 2019 Share Objavljeno December 19, 2019 Evo socijalna sluzba obisla djecu borca kojeg zatvorilo za po metra drva, da vide kako su zbrinuta. Treba javno pitati socijalnu sluzbu da pokazu koga su do sada kaznili za koristenje djece ilegalaca u svrhu ilegalnih prijelaza, koliko su ih oduzeli do sada?. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Objavljeno December 19, 2019 Share Objavljeno December 19, 2019 3 hours ago, Grunf said: Evo IOM u Hadžićima postavlja kante za smeće hahahahaha...sad su gotovi. Tako je počelo u Bihaću Tek je počelo. Evo love i od Švaba samo da ostanu u Bosni. Naravno sarajlije će lovu da klepe i migose opet huknu nama. Gdje ona Ružnićeva priča kako će svake sedmice busevima vraćati migrante nazad u Blažuj . 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanco7 Objavljeno December 19, 2019 Share Objavljeno December 19, 2019 7 hours ago, Grunf said: Evo IOM u Hadžićima postavlja kante za smeće hahahahaha...sad su gotovi. Tako je počelo u Bihaću Jesu ove kante jos kod nas po gradu, jer kod mene oko jotana ih nema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Objavljeno December 20, 2019 Share Objavljeno December 20, 2019 (edited) Stigli i domaći povratnici iz ISIL-a sad će tek biti veselo Edited December 20, 2019 by Grunf 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ST11 Objavljeno December 20, 2019 Share Objavljeno December 20, 2019 Ali ovi su barem poznati vlastima s imenom i prezimenom i bice, nadajmo se, stavljeni pod kljuc za dugo vremena. Problem su oni sa (sada) tuznim okicama, za koje ne znamo ni imena ni sta su radili u redovima ISISa u posljednih nekoliko godina (OK, mozemo naslutiti), a ima ih puno u ovom najnovijem talasu ilegalnih migracija. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Objavljeno December 20, 2019 Share Objavljeno December 20, 2019 Prva pametna odluka na balkanu: http://www.uskinfo.ba/m/vijest/milo-dukanovic-salje-vojsku-na-granicu-crne-gore/67555 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1260 Objavljeno December 20, 2019 Share Objavljeno December 20, 2019 17 hours ago, Blanco7 said: Jesu ove kante jos kod nas po gradu, jer kod mene oko jotana ih nema Pokupili su ih i odveli u Hadžić 😃 Danas su migranti tamo čistili okoliš pa će prebaciti i klupe iz parka 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vedrana 45 Objavljeno December 21, 2019 Share Objavljeno December 21, 2019 On 19. 12. 2019. at 13:28, ST11 said: Imam imam, i dajem Samo osebno iz rok v roke. Pri nas imamo program botrstvo in to res bistveno pomaga konkretnim otrokom, brez provizije ali goljufije s posrednikom. Tudi UNICEF si pobere neznanske vsote za svoje funkcionarje v vodilnem menadzmentu, ki jim placujejo enormne place, in rdeci kriz isto. Lep pozdrav 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ST11 Objavljeno December 21, 2019 Share Objavljeno December 21, 2019 Tako je. O slabi izkusnji z UNICEFOM, tik pred financno afero pred leti, ko so jih zapustili glavni promotorji iz vrst igralce in sportnikov, bi lahko napisal obsezen clanek. Zelel pa sem, na daljavo, preko njih posvojiti dvojcka iz ene izmed afriskih drzav. //Tacno tako. O losem iskustvu sa UNICEF, malo prije financijske afere, kad su iz njihovih redova odstupili poznati SLO glumci i sportasi, mogao bih puno napisati. A htjeo sam preko njih (pojma nemam kako se kaze ... na daljinu usvojiti, udomiti ... u sustini financijski brinuti za ...) blizance iz jedne od africkih zemalja. ///Izvinjavam se za jos jedan off, sada zaista necu vise. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
milko Objavljeno December 21, 2019 Share Objavljeno December 21, 2019 Evo, nema više migranata u Bihaću pa i zamrla ova tema. život se izgleda vratio u normalu. Čestitam On 20. 12. 2019. at 9:46, Alen12 said: Izdajnici novinari i glumci migranti https://www.facebook.com/dinkohafizovich/videos/591229168086342/ ovdje na linku ništa nema... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fap mašina Objavljeno December 22, 2019 Share Objavljeno December 22, 2019 Komentari zabranjeni! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Objavljeno December 22, 2019 Share Objavljeno December 22, 2019 https://www.klix.ba/vijesti/bih/gradjanin-sarajeva-zbog-boje-koze-izbacen-iz-autobusa-gradskog-prijevoza/191222089 Šta je bilo ba sarajlije? Pa nije valjda da vam smetaju kako kažete izbjeglice i njihova boja kože. Pa sram vas bilo,pa pustite ljude u kuće i stanove,ccc pa bili ste i vi izbjeglice. Pa sad počeli i građanima BiH braniti ulazak u buseve zbog boje kože. Pa tučete po trgovačkim centrima izbjeglice,eee kako vam se vratilo sve,a nama ste pametovali 5 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rucica1 Objavljeno December 23, 2019 Share Objavljeno December 23, 2019 Divljake treba nogom u gujcu nabiti.Oni izgleda misle da gdje god dodju sve im mora dzaba biti, zelje im se ispunjavati, njihovo divljacko ponasanje dozvoljavati i to sve upod ljudska prava smatraju.Koja bagra. https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/migranti-razvalili-vrata-i-polupali-prozore-na-autobusu-u-hadzicima/191223122 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Objavljeno December 24, 2019 Share Objavljeno December 24, 2019 Sinoć opet radili noževi ??? Čujem navodno kod autobusne stanice 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Objavljeno December 24, 2019 Share Objavljeno December 24, 2019 Žao mi što sam offtopic ali htio bih samo ovim putem svim forumašima katoličke vjeroispovjesti poželjeti sretno badnje veče i čestitati Božić. Uživajte 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ST11 Objavljeno December 24, 2019 Share Objavljeno December 24, 2019 Do sada im nisu smetali, ali ... https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/sarajevo-u-tramvaju-zboden-migrant-policija-na-terenu/191224152 Kakva transformacija postova ispod vijesti o ilegalnim migrantima. Od izljeva dubokog saosjecanja sa njima od prije par mjeseci do ovih fasistickih poruka danas. Jep, ilegalni migranti u vlastiti avliji zaista utjecu na ljudski pogled i shvacanje okoline odnosno drustva. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pavarotti Objavljeno December 24, 2019 Share Objavljeno December 24, 2019 Srećom pa su Biscani bili osvijesteni kad je pocela kriza. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rucica1 Objavljeno December 24, 2019 Share Objavljeno December 24, 2019 8 hours ago, Grunf said: Žao mi što sam offtopic ali htio bih samo ovim putem svim forumašima katoličke vjeroispovjesti poželjeti sretno badnje veče i čestitati Božić. Uživajte Takodjer i od mene. Sretne bozicne blagdane - da ih u dobrom raspolozenju i u duhu ljubavi, zajednistva i tolerancije, provedete. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Objavljeno December 26, 2019 Share Objavljeno December 26, 2019 Šuki poput papagaja već dvije godine ponavlja jedno te isto od riječi do riječi...pa mogao je bar raspored riječi izmjenjati. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saco Objavljeno December 26, 2019 Share Objavljeno December 26, 2019 4 hours ago, Grunf said: Šuki poput papagaja već dvije godine ponavlja jedno te isto od riječi do riječi...pa mogao je bar raspored riječi izmjenjati. @Grunf nemoj nam bolan na nacelnika😂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...
Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.