Grunf 5892 Objavljeno August 12, 2020 Share Objavljeno August 12, 2020 13 hours ago, 1260 said: Mislim da je to bilo prije par dana. Ovo je to: https://usn.co.ba/usn-novosti/sukobili-se-migranti-i-policija-u-kampu-lipa-kod-bihaca-video/184683/ Jedino žalim što nisam policajac samo zbog ovakvih situacija, kako bih im ja rebra prebrojavao 1 Quote Link to post Share on other sites
1260 1418 Objavljeno August 12, 2020 Share Objavljeno August 12, 2020 http://www.uskinfo.ba/vijest/jedinica-granicne-policije-izacic-sprijecila-95-osoba-da-ilegalnu-udu-u-bih-svi-su-iz-pakistana/78670?fbclid=IwAR3O81tggVFM8Cih624OrLg5YiJ8dwDxI_6JoKL5ErPF9e72JG8Na40isl8 Ovo sada i preko izačića počeli ulaziti u BiH 1 Quote Link to post Share on other sites
Grunf 5892 Objavljeno August 12, 2020 Share Objavljeno August 12, 2020 18 minutes ago, 1260 said: http://www.uskinfo.ba/vijest/jedinica-granicne-policije-izacic-sprijecila-95-osoba-da-ilegalnu-udu-u-bih-svi-su-iz-pakistana/78670?fbclid=IwAR3O81tggVFM8Cih624OrLg5YiJ8dwDxI_6JoKL5ErPF9e72JG8Na40isl8 Ovo sada i preko izačića počeli ulaziti u BiH I ja kontam šta je ovo...al vjerojatno greška 18 minutes ago, 1260 said: Quote Link to post Share on other sites
Yo-Ye 105 Objavljeno August 12, 2020 Share Objavljeno August 12, 2020 jadni muhadžiri koji u potrazi za boljim životom dolaze iz bijedne eu u veličanstvenu bosnu... Quote Link to post Share on other sites
rucica1 1095 Objavljeno August 12, 2020 Share Objavljeno August 12, 2020 29 minutes ago, Grunf said: Ovo je to: https://usn.co.ba/usn-novosti/sukobili-se-migranti-i-policija-u-kampu-lipa-kod-bihaca-video/184683/ Jedino žalim što nisam policajac samo zbog ovakvih situacija, kako bih im ja rebra prebrojavao Gledala sam video gdje ih u Libanonu u nekoj hali drze.Nije bilo kreveta nego nesto poput duseka i kartoni.Bili su kao sardele u konzervi.Oko hale ograda (zica) .Kako reporterka rece (mislim) da ih dva put na dan po sat vremena pod kontrolom u dvoriste puste a dnevno 2-3 puta kombi im doveze onih lepinja i bukvalno medju njih pobaca.Ilegalci tako o sebi samim zabaviti nema tuce i bodenja niti napadanja na njihove redari ili policiju. To gledajuci bilo mi je zao ali sad kad ove po Evropi usporedim i nije mi zao.Evropa i humanitarci sto im vise pomazu oni su bezobrazniji i nikakva respekta ni prema kome pa cak ni policiji nemaju .U Njemackoj dat je prijedlog (mislim upravo od Sehofera) da im se umjesto socijalne pomoci u novcu, daju bonovi s kojima bi po prodavnicama mogli placati ali ovi zeleni i lijevi su to odbili.Covjek lijepo naglasio da oni dio tog novca salju svojima kako bi mogli placati krijumcare i na put za Evropu krenuti a to vidimo i kod nas, kad taj novac po postama i bankama dizu..Koliko ta bagra stete na svom putu nanese + koliko IOM i druge organizacije na njihovo uzdrzavanje potrose pa stim novcom bi u njihovoj zemlji (koje nisu ratom zahvacene) tolike mase sirotinje,koji za komadom kruha zude (a pogotovo dijeca kojima ni za lijeka nemaju) pomoci mogli.To sranje od Evropskih i UNO zakona o ljudskim pravima, radi aktuelnog stanja u svijetu treba pod hitno revidirati. 3 Quote Link to post Share on other sites
sk64 1190 Objavljeno August 12, 2020 Share Objavljeno August 12, 2020 Ovdje na snimku se vidi kako kozojeb glavom tuče o zemlju i kad se raskrvari onda ide pozirati pred kamere i fotoaparate da se prikaže kako ih policija zlostavlja. Stari iskušani recept. Treba ih mlatiti do besvjesti jer ništa drugo i nezaslužuju. 9 Quote Link to post Share on other sites
jokesOnYou 347 Objavljeno August 12, 2020 Share Objavljeno August 12, 2020 Migranti su zadnji sljam ljudskog postojanja, bas samo za pobiti i gotovo. Toliko su pokvareni, ogavni, prljavi, neuredni, nepristoji, divljaci koji su uzeli sebi svasta za pravo i ovdje jedino normalan svijet ispasta. Takav lijep grad, u samom vitalnom srcu grada Bihaca, a da se dopusta da se tu skupljaju ispred Konzuma. To je toliko ruzna slika i covjek se stvarno zapita zasto to gradonacelnik DOPUSTA, zar je tesko angazovati strazare ili statut grada urediti/azurirati da se velika okupljanja ispred privatnih prodavaonica ne smiju dopustati bez posebne dozvole i razloga i da su prodavaonice duzne da osiguraju javnu povrsinu da bude cista makar 10 metara ispred?!? Nesto u tom fazonu, pa znalo se prije 10ak godina dizati rucice u opcinskom vijecu za odrzavanje ovih portala kako bi od tih para sebi isti uzeli nove mobitele, a sada se ne moze osigurati samo srce grada, Centar Bihaca da bude cist od ove migrantske zaraze. Tacno fekalije u samom centru grada, pa fuj, u pm. 4 Quote Link to post Share on other sites
Lidjo 311 Objavljeno August 12, 2020 Share Objavljeno August 12, 2020 Evo u Kladusi nam najavljuju novi kamp: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=658108008393902&id=167231163294424 Umjesto da ih vracaju nazad i da o tome raspravöjsju oni najavise - bez imalo griznje savjesti - novi kamp! Stalno gobore samo da su jedino rjesenje novi kampovi! Fuj prodane duse! 5 1 Quote Link to post Share on other sites
rucica1 1095 Objavljeno August 12, 2020 Share Objavljeno August 12, 2020 E moj Cikoticu, prvo ti trebas procistiti granicnu policiju koja sa ilegalcima svercuje i u zemlju ih propusta (sve uz dobru hediju) - a na njihovo mjesto postaviti postene ljude i dodatno pojacanje.Takodje treba policiji RS-a zabraniti da ih u federaciju trpa. Tamo gdje u BiH ulaze napraviti im kampove i obradjivati statuse.Kad to napravis onda se i ozbiljnom ponasanju policije i ostlih nadleznika RS-a mozemo nadati. https://www.biscani.net/cikotic-pojacacemo-kontrolu-granice-prema-srbiji-i-crnoj-gori/ 3 Quote Link to post Share on other sites
1260 1418 Objavljeno August 12, 2020 Share Objavljeno August 12, 2020 Nema šanse da pored Dodika zatvori istočnu granicu 2 Quote Link to post Share on other sites
rucica1 1095 Objavljeno August 12, 2020 Share Objavljeno August 12, 2020 24 minutes ago, 1260 said: Nema šanse da pored Dodika zatvori istočnu granicu On je ministar sigurnosti BiH. Autoritet njegove sluzbe (Ministra sigurnosti) svojim podlim nacinom rada unistio i zaprljao je njegov predhodnik Mektic.Na njemu je da taj autoritet sluzbe ponovo izgradi sto nije nimalo lako.Bez tog autoriteta nece puno uspjeha imati. 2 hours ago, Lidjo said: Evo u Kladusi nam najavljuju novi kamp: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=658108008393902&id=167231163294424 Umjesto da ih vracaju nazad i da o tome raspravöjsju oni najavise - bez imalo griznje savjesti - novi kamp! Stalno gobore samo da su jedino rjesenje novi kampovi! Fuj prodane duse! Ovaj nas premijer izgleda ide na ispunjavanje zelja ilegalaca ( jer eto oni zele da su blizo granice).Umjesto da zahtjeva da se kanton rastereti i kampovi sirom BiH prave on, kako izgleda, pristaje na planiranje dodatnih kampove.Pa ako tako mora biti a Bihac i V.Kladusa vec kampove imaju onda g, premijeru sljedece u Cazinu pravi. 1 1 1 Quote Link to post Share on other sites
1260 1418 Objavljeno August 12, 2020 Share Objavljeno August 12, 2020 Nema nikakvog autoriteta u BiH. Sve pozicije i sve što se radi je stvar međusobnih dogovora, ustupaka i dr. triju strana. Quote Link to post Share on other sites
sk64 1190 Objavljeno August 12, 2020 Share Objavljeno August 12, 2020 Skorom svakodnevna slika je da policija stoji u Pritoci i kontrolira promet a pored njih kolone kozojeba sa Lipe prolaze put Bihaća, potpuno nadrealna slika,i još da bude smješnije zaustave te i traže dokumente. I ZBOG SVEGA TOGA MISLIM DA JE OVA DRŽAVA,KANTON I GRAD OBIČNA SPRDAČINA 2 Quote Link to post Share on other sites
Haldir 180 Objavljeno August 13, 2020 Share Objavljeno August 13, 2020 Mustafu Ružnića ko ne poznaje skupo bi ga platio. Dovoljno je reći da je čovjeku toliko država bitna da sitničari i na vozilu, jer službenim poslije radnog vremena ide po fasungu u Kort. Da ne pričamo o uhapšenim savjetnicima, desetinama uhljeba u ovih par mjeseci, milionskim gubicima po osnovu presuda koje je njegov šef nanio budžetu grada itd. Jednostavno se radi o ruralnom političaru, koji zadovoljava sve kadrovske standarde Rifeta Hozanovića i koji neće uraditi apsolutno ništa da se teret migrantske krize prebaci na leđa drugih kantona. Jer kako i sam jednom kaže - bi ja, ali krivična... Quote Link to post Share on other sites
Grunf 5892 Objavljeno August 13, 2020 Share Objavljeno August 13, 2020 https://radiosarajevo.ba/vijesti/crna-hronika/pokusaj-ubistva-na-ilidzi-muskarcu-se-bore-za-zivot/386420 Quote Link to post Share on other sites
rucica1 1095 Objavljeno August 13, 2020 Share Objavljeno August 13, 2020 6 hours ago, Haldir said: Mustafu Ružnića ko ne poznaje skupo bi ga platio. Dovoljno je reći da je čovjeku toliko država bitna da sitničari i na vozilu, jer službenim poslije radnog vremena ide po fasungu u Kort. Da ne pričamo o uhapšenim savjetnicima, desetinama uhljeba u ovih par mjeseci, milionskim gubicima po osnovu presuda koje je njegov šef nanio budžetu grada itd. Jednostavno se radi o ruralnom političaru, koji zadovoljava sve kadrovske standarde Rifeta Hozanovića i koji neće uraditi apsolutno ništa da se teret migrantske krize prebaci na leđa drugih kantona. Jer kako i sam jednom kaže - bi ja, ali krivična... Drugim rijecima - bi ja ali moja fotelja mi je vaznija od naroda. 1 Quote Link to post Share on other sites
Grunf 5892 Objavljeno August 13, 2020 Share Objavljeno August 13, 2020 Navodno i danas obračun u Borićima i ponovo jedan izboden? Quote Link to post Share on other sites
1260 1418 Objavljeno August 13, 2020 Share Objavljeno August 13, 2020 Migranti nam s sve većom kosom od kad je inspekcija zatvorila njihov frizerski 2 Quote Link to post Share on other sites
Venom 1428 Objavljeno August 13, 2020 Share Objavljeno August 13, 2020 3 hours ago, Grunf said: Navodno i danas obračun u Borićima i ponovo jedan izboden? Ništa čudno kad im je policija dopustila da postave šatore po Borićima. A vidi se da je nesto bilo jer ih kupe busom opet 2 Quote Link to post Share on other sites
Grunf 5892 Objavljeno August 13, 2020 Share Objavljeno August 13, 2020 11 minutes ago, Venom said: Ništa čudno kad im je policija dopustila da postave šatore po Borićima. A vidi se da je nesto bilo jer ih kupe busom opet Vidim u velikom broju se kreću isto tako kroz polja u Hatincu, iza Kombiteksa i Žas-a vjerovatno su Krajinametal opet napunili Quote Link to post Share on other sites
Grunf 5892 Objavljeno August 13, 2020 Share Objavljeno August 13, 2020 Gledam neki video koji su snimili migranti i navodno da im je neko bacio molotovljev koktel na kuću dok su spavali i kao svi izvukli ali je kuća izgorila. Nisam pao na tu priču jasno je da upotrebljavaju paljevine koje su sami napravili i okreću ih u svoju korist. Od njih su mi gore one sarajevske nindža-ratnice koje ih podržavaju i šire dezinformacije 3 Quote Link to post Share on other sites
1260 1418 Objavljeno August 13, 2020 Share Objavljeno August 13, 2020 Gledam video gdje dva minibusa Putnik prevoza u V. Kladusu dovoze migrante. Stvarno svi love u mutnom i svi zaradjuju 3 Quote Link to post Share on other sites
rucica1 1095 Objavljeno August 13, 2020 Share Objavljeno August 13, 2020 44 minutes ago, 1260 said: Gledam video gdje dva minibusa Putnik prevoza u V. Kladusu dovoze migrante. Stvarno svi love u mutnom i svi zaradjuju Ti mini busevi dovoze njih od prosle godine. Kolegica mi veli samo ih dovezu, istrpaju i odose (kako prosle godine tako i ove). Policija u Kladusi po pitanju tog krijumcarenj, ne odradjuje svoj posao ( da nisu mozda i u talu) . Ona svojim ocima gledala. Quote Link to post Share on other sites
1260 1418 Objavljeno August 13, 2020 Share Objavljeno August 13, 2020 5 Quote Link to post Share on other sites
Grunf 5892 Objavljeno August 13, 2020 Share Objavljeno August 13, 2020 https://avaz.ba/vijesti/bih/588043/migranti-na-ilidzi-ilegalno-otvorili-kafic-pijancenja-tucnjave-i-drogiranja-nesnosljivi-za-stanovnike Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts
Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...
Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.