Grunf 5980 Objavljeno October 1, 2020 Share Objavljeno October 1, 2020 Došlo opet vrijeme izgleda da se krava trampi za tandžaru ! Quote Link to post Share on other sites
gargamel 849 Objavljeno October 1, 2020 Share Objavljeno October 1, 2020 Pobiše se doktori i programeri. Ovo ranjeno smeće ne treba primat u bolnicu nego ih istovarit pred IOM neka ih liječe 😆 2 Quote Link to post Share on other sites
Bišćanin Čitaindexiklix 477 Objavljeno October 1, 2020 Share Objavljeno October 1, 2020 prije 13 minuta, toby said: To je ovaj oglas. IOM traži 51 zaposlenika za nešto što se zove 'odnos sa zajednicom'. Dakle, radi se o internet trolovima koji će za lovu širiti IOM-ovsku migrantsku terorističku propagandu i objašnjavati kako je 20 mrtvih i ranjenih u međusobnom obračunu nešto lijepo i normalno, i korisno za lokalnu zajednicu. Čak i u Maoči. Jedva čekam nove žrtve ovdje, sendvičar Haldir se raspao i više nije ono što je bio nekad. Da im malo nunimo plaćeničku terorističku mamicu. Pa tako se to radi, dođeš u siromašnu zemlju i platiš narod da sam sebe bruka i ismijava za koricu kruha. I naći će sigurno gomilu ljudi koji će to pristati raditi, ko Haldir što radi Doduše Haldir to radi iz ubjeđenja. 3 Quote Link to post Share on other sites
Grunf 5980 Objavljeno October 1, 2020 Share Objavljeno October 1, 2020 Quote Link to post Share on other sites
Barba 2796 Objavljeno October 1, 2020 Share Objavljeno October 1, 2020 On 29. 09. 2020. at 21:23, Bišćanin Čitaindexiklix said: Jovo Kapičić, upravnik golog otoka, teški komunista, prijatelj Tita, omržen i od Srba i Hrvata kaže: "Vi muslimani nemate nikoga osim Turske, ja znam i Beograd i Zagreb svi vam žele Zlo, ma šta oni javno govorili." Pa vi sad kontajte šta je migrantska kriza. Turska je najvece zlo i najvise zla nanijela Bosni i Bosnjacima i Turska je najveci krivac za danasnju situaciju u nasoj zemlji . Dovoljno je reci da su Bosnu predali prodali Austriji a Srbiji dali nezavisnost suverenost . A prethodno su pobili svu Bosnjacku inteligeniciju i intelektualce koji su se borili protiv obespravljenosti koje je carstvo provodilo u nasoj zemlji. Danas treba biti glup i voljeti Tursku samo iz razloga sto su iste vjeroispovjesti kao Bosnjaci . Za mene je Turska i Turci qurci obicna genocidna nacija kao i Srbi . 2 Quote Link to post Share on other sites
Fap mašina 1165 Objavljeno October 1, 2020 Share Objavljeno October 1, 2020 Gargamel pa kod nas hitne službe posebno brzo skaču kad zove IOM,sigurna informacija.reklo bi se pare pare pokreću svijet politiku i nogomet. 1 Quote Link to post Share on other sites
Bišćanin Čitaindexiklix 477 Objavljeno October 1, 2020 Share Objavljeno October 1, 2020 (edited) prije 54 minuta, Barba said: Turska je najvece zlo i najvise zla nanijela Bosni i Bosnjacima i Turska je najveci krivac za danasnju situaciju u nasoj zemlji . Dovoljno je reci da su Bosnu predali prodali Austriji a Srbiji dali nezavisnost suverenost . A prethodno su pobili svu Bosnjacku inteligeniciju i intelektualce koji su se borili protiv obespravljenosti koje je carstvo provodilo u nasoj zemlji. Danas treba biti glup i voljeti Tursku samo iz razloga sto su iste vjeroispovjesti kao Bosnjaci . Za mene je Turska i Turci qurci obicna genocidna nacija kao i Srbi . Moji rođaci su bili u toj Otomanskoj vojsci koncem 18 i 19 stoljeća i izginulo nas je oko 200.000 u Balkanskim ratovima da se sačuva Balkan. 200.000 mrtvih vojnika ne znači predaja. Stvar je u tome što je Rusija i ove germanske nacije ojačale i napale Carstvo sa svih strana. Pričao sam sa ljudima iz Istanbula koji mi govore kako im je žao ali biti napadnut sa Sjevera, Juga, Istoka i Zapada u isto vrijeme je nešto previše. Osim toga "Turci" čine mnogo etniciteta, Bošnjaka na Bosforu ima oko 2+ miliona tj više nego u Bosni. Edited October 1, 2020 by Bišćanin Čitaindexiklix Quote Link to post Share on other sites
gargamel 849 Objavljeno October 1, 2020 Share Objavljeno October 1, 2020 prije 8 minuta, Bišćanin Čitaindexiklix said: Moji rođaci su bili u toj Otomanskoj vojsci koncem 18 i 19 stoljeća i izginulo nas je oko 200.000 u Balkanskim ratovima da se sačuva Balkan. 200.000 mrtvih vojnika ne znači predaja. Stvar je u tome što je Rusija i ove germanske nacije ojačale i napale Carstvo sa svih strana. Pričao sam sa ljudima iz Istanbula koji mi govore kako im je žao ali biti napadnut sa Sjevera, Juga, Istoka i Zapada u isto vrijeme je nešto previše. Osim toga "Turci" čine mnogo etniciteta, Bošnjaka na Bosforu ima oko 2+ miliona tj više nego u Bosni. Dobri su Turci. Prave dobre kućanske aparate. Prva liga ko bi to rek'o. Quote Link to post Share on other sites
Bišćanin Čitaindexiklix 477 Objavljeno October 1, 2020 Share Objavljeno October 1, 2020 Just now, gargamel said: Dobri su Turci. Prave dobre kućanske aparate. Prva liga ko bi to rek'o. Mi muslimani u Bosni volimo pljuvati sve muslimane, eto neka nam Srba, Hrvata, Talijana.. oni su baš pravi. Quote Link to post Share on other sites
Grunf 5980 Objavljeno October 1, 2020 Share Objavljeno October 1, 2020 https://www.krajina.ba/sukob-u-bihacu-sirih-razmjera-nego-sto-se-govori/?fbclid=IwAR1-gr9BlTxDPFanM6pHFFjgfgxRKCI-1XPPYYMnKNdNvJ0YbXcaGrvVyXs 44 minutes ago, Bišćanin Čitaindexiklix said: Moji rođaci su bili u toj Otomanskoj vojsci koncem 18 i 19 stoljeća i izginulo nas je oko 200.000 u Balkanskim ratovima da se sačuva Balkan. 200.000 mrtvih vojnika ne znači predaja. Stvar je u tome što je Rusija i ove germanske nacije ojačale i napale Carstvo sa svih strana. Pričao sam sa ljudima iz Istanbula koji mi govore kako im je žao ali biti napadnut sa Sjevera, Juga, Istoka i Zapada u isto vrijeme je nešto previše. Osim toga "Turci" čine mnogo etniciteta, Bošnjaka na Bosforu ima oko 2+ miliona tj više nego u Bosni. Meni je žalije što nismo ostali u onoj Austrougarskoj svi skupa-sad bi bili hadžije . Ono nedonošče i nedorašče od Gavrila nas je ukopalo i unazadilo 100 godina u ono vrijeme 2 Quote Link to post Share on other sites
sk64 1190 Objavljeno October 1, 2020 Share Objavljeno October 1, 2020 Uz to što Haldir radi iz ubjeđenja on voli i da ga primi pa je duplo zadovoljstvo Quote Link to post Share on other sites
rucica1 1128 Objavljeno October 1, 2020 Share Objavljeno October 1, 2020 Cuj ovo! Pa idiote za ovaj problem ti je adresa u Sarajevu.Sjasite vise sa gradjana US kantona. https://www.krajina.ba/ljut-na-vlasti-usk-van-der-auweraert-primili-smo-samo-povrijedjene-migrante-centar-lipa-je-pun-i-nema-vise-mjesta/ Quote Link to post Share on other sites
Bišćanin Čitaindexiklix 477 Objavljeno October 1, 2020 Share Objavljeno October 1, 2020 prije 37 minuta, Grunf said: https://www.krajina.ba/sukob-u-bihacu-sirih-razmjera-nego-sto-se-govori/?fbclid=IwAR1-gr9BlTxDPFanM6pHFFjgfgxRKCI-1XPPYYMnKNdNvJ0YbXcaGrvVyXs Meni je žalije što nismo ostali u onoj Austrougarskoj svi skupa-sad bi bili hadžije . Ono nedonošče i nedorašče od Gavrila nas je ukopalo i unazadilo 100 godina u ono vrijeme Austro Ugarska je nas koristila kao topovsko meso protiv Srba, a Bosnu je gradila SEBI jer mi smo u austrougarskoj bili Cigani jer je to bilo Katoličko Carstvo, a onda smo u Jugoslaviji bili Cigani (u prvoj i drugoj), svi nam se smješkali a radili nam o glavi. U Otomanskom Carstvu mi smo bili gospoda gdje su svi muslimani bili Bošnjaci, a onda su nas učili da su "Turci okupatori, otpad.. itd.." to smo učili u školama, pljujići sami sebie. 3 1 Quote Link to post Share on other sites
Fap mašina 1165 Objavljeno October 1, 2020 Share Objavljeno October 1, 2020 A sad smo posebno poštovani kao narod u svojoj bosni. 1 Quote Link to post Share on other sites
Bišćanin Čitaindexiklix 477 Objavljeno October 1, 2020 Share Objavljeno October 1, 2020 Just now, Fap mašina said: A sad smo posebno poštovani kao narod u svojoj bosni. Ja sam bio u Istanbulu i samo sam tamo bio poštovan, a diljem cijele evrope kad kažeš da se zoveš Ibrahim, Osman gledaju te ko teroristu. Ali evo drago mi je da maske sve više i više padaju o toj lažnoj "sekularnoj" evropi. Srbi i Hrvati otvoreno govore da ne žele živjeti sa "muslimanima" i porede nas sa migrantima. Quote Link to post Share on other sites
Grunf 5980 Objavljeno October 1, 2020 Share Objavljeno October 1, 2020 Nešto kontam policija, vatrogasna, hitna ima strašno puno posla zbog ovih migranata. Trebala bi, narocito policija, ispostavljati fakture IOM-u i ostalim organizacijama za svaku intervenciju. Ovo najozbiljnije mislim 2 Quote Link to post Share on other sites
Sadik 608 Objavljeno October 1, 2020 Share Objavljeno October 1, 2020 3 hours ago, Barba said: Turska je najvece zlo i najvise zla nanijela Bosni i Bosnjacima i Turska je najveci krivac za danasnju situaciju u nasoj zemlji . Dovoljno je reci da su Bosnu predali prodali Austriji a Srbiji dali nezavisnost suverenost . A prethodno su pobili svu Bosnjacku inteligeniciju i intelektualce koji su se borili protiv obespravljenosti koje je carstvo provodilo u nasoj zemlji. Danas treba biti glup i voljeti Tursku samo iz razloga sto su iste vjeroispovjesti kao Bosnjaci . Za mene je Turska i Turci qurci obicna genocidna nacija kao i Srbi . Gori od Turaka su domaći izdajnici , koji mašu zastavom okupatorske Turske i slave okupatora. 3 Quote Link to post Share on other sites
Alen12 163 Objavljeno October 1, 2020 Share Objavljeno October 1, 2020 Šta je Turska ostavila Bihaću za vrijeme svoje vladavine ,šta su to napravili i izgradili ? 2 Quote Link to post Share on other sites
1260 1425 Objavljeno October 1, 2020 Share Objavljeno October 1, 2020 5 minutes ago, Grunf said: Nešto kontam policija, vatrogasna, hitna ima strašno puno posla zbog ovih migranata. Trebala bi, narocito policija, ispostavljati fakture IOM-u i ostalim organizacijama za svaku intervenciju. Ovo najozbiljnije mislim 🚑 I naplaćuje usluge koliko znam Quote Link to post Share on other sites
Fap mašina 1165 Objavljeno October 1, 2020 Share Objavljeno October 1, 2020 Nećemo se zamjerati,al čak ni mi muslimani ne volimo živjeti sa bošnjama koji su pustili bradu i ko nešto se posvetili vjeri do neki dan bili su(razbojnici,ratni zločinci,ovisnici)sad se maskirali u vjeru.daleko su oni od prave miroljubive vjere,samo mržnja i razlike među nama se šire.da za mene su ko krimigranti. 3 1 Quote Link to post Share on other sites
1260 1425 Objavljeno October 1, 2020 Share Objavljeno October 1, 2020 Just now, Alen12 said: Šta je Turska ostavila Bihaću za vrijeme svoje vladavine ,šta su to napravili i izgradili ? Ništa. Sve što imamo napravili su austrougari 4 1 Quote Link to post Share on other sites
Alen12 163 Objavljeno October 1, 2020 Share Objavljeno October 1, 2020 (edited) prije 5 minuta, 1260 said: Ništa. Sve što imamo napravili su austrougari Čak i turbe u centru su napravili pošto je bilo od drveta pa da ne bude ruglo .Al bitno je da ima ulica Hasana paše Predojevića,zločinca . Edited October 1, 2020 by Alen12 2 Quote Link to post Share on other sites
Bišćanin Čitaindexiklix 477 Objavljeno October 1, 2020 Share Objavljeno October 1, 2020 prije 19 minuta, Alen12 said: Šta je Turska ostavila Bihaću za vrijeme svoje vladavine ,šta su to napravili i izgradili ? Bihać uopšte nije bio grad muslimana nego ga je predojević oslobodio od katolika i naselio muslimane, mnoge Bihaćke porodice su iz Hercegovine i centralne Bosne. 1 Quote Link to post Share on other sites
Alen12 163 Objavljeno October 1, 2020 Share Objavljeno October 1, 2020 prije 5 minuta, Bišćanin Čitaindexiklix said: Bihać uopšte nije bio grad muslimana nego ga je predojević oslobodio od katolika i naselio muslimane, mnoge Bihaćke porodice su iz Hercegovine i centralne Bosne. Za mene je okupirao Bihać i ratni je zločinac,al dobro svako neka ima svoje mišljenje. 2 Quote Link to post Share on other sites
Barba 2796 Objavljeno October 1, 2020 Share Objavljeno October 1, 2020 14 minutes ago, Fap mašina said: Nećemo se zamjerati,al čak ni mi muslimani ne volimo živjeti sa bošnjama koji su pustili bradu i ko nešto se posvetili vjeri do neki dan bili su(razbojnici,ratni zločinci,ovisnici)sad se maskirali u vjeru.daleko su oni od prave miroljubive vjere,samo mržnja i razlike među nama se šire.da za mene su ko krimigranti. Takvi danas pricaju price kako se za vrijeme Tita nije smjelo baviti vjerom i biti vjernik sto je cista laz i izmisljotina ali ljudi za sve imaju opravdanje. U mojoj mahali je ljetos umro stari komsija od 82 godine covjek je bio slabijeg materijalnog stanja zivio od penzije on i njegova nane koja isto ima skoro 80 godina mi kao komsije sve lijepo organizirali da se covjek pokopa kako nalazu nasi propisi i da sve bude lijepo i da dostojno ispratimo postena covjeka koji nas je kao djecu iz mahale uvijek pazio znaci hodza dosao dzenazu zavrsio za jedan dva tri i ja nako gledam mislim se da li sta da mu kazem bilo me sramota da ne kvari covjeku dzenazu sramota je ali zna hodza da tu nema nafake i sve na brzinu . A taj rahmetlija izgubio u ratu jedinog sina i sam bio ranjen na autonomiji . E takvi su ti danasnji novopeceni muslimani posebno hodze koje od sirotinje uzimaju samo pare. Meni je moj komsija a pri tome mislim na postene srbe i hrvate uvijek drazi od tamo nekog Turcina i Turske i to ce mi uvijek biti tako. A svi koji vole Tursku to je njihovo pravo ali neka posten svijet ne dave sa tim kad vidim kako onom diktatoru Erdokonju tepaju i uzhicu sultanu nas zbilja mi se povraca. Turska prodaje SAudijskoj Arabiji naoruzanje i iznajmljuje pilote i obucava vojsku da tucu onu sirotinju u Jemenu gdje umre stotine djece dnevno od gladi. 3 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts
Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...
Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.