Yo-Ye 107 Objavljeno October 28, 2020 Share Objavljeno October 28, 2020 prije sat vremena, Bišćanin Čitaindexiklix said: On je samo avatar svijetskih moćnika koji imaju planove za cijelo čovječanstvo. Bosna je tu nebitna, mi smo jedan mali narodić bez ikakve moći, značaja ili bilo čega. meni samo nije jasno kako ljudi neshvataju da iza svih ovih dešavanja stoji soroš i njegovi nalogodavci masoni iz zavidovića... Quote Link to post Share on other sites
Grunf 5980 Objavljeno October 28, 2020 Share Objavljeno October 28, 2020 Sad vidim post od jednog našeg vatrogasca. Sinoć je zapaljena još jedna kuća kod željezničke stanice... Quote Link to post Share on other sites
1260 1425 Objavljeno October 28, 2020 Share Objavljeno October 28, 2020 5 hours ago, Grunf said: Sad vidim post od jednog našeg vatrogasca. Sinoć je zapaljena još jedna kuća kod željezničke stanice... A i preksinoć je iz gorila kuća u Pokoju. Neko je opljačkao i zapalio. Vjerovatno da optuže migrante 3 Quote Link to post Share on other sites
Grunf 5980 Objavljeno October 28, 2020 Share Objavljeno October 28, 2020 1 hour ago, 1260 said: A i preksinoć je iz gorila kuća u Pokoju. Neko je opljačkao i zapalio. Vjerovatno da optuže migrante To i ja mislim za ovu kuću u Pokoju. Neko je opljačkao i zapalio da bi prikrio svoju rabotu i optuzio migrante. Čitao sam o tom ali zbog ovog mog misljenja nisam to ni pominjao ovdje jer mislim da to nema veze sa migrantima. U ovoj kući kod zeljeznicke stanice su inace i boravili migranti. 2 Quote Link to post Share on other sites
1260 1425 Objavljeno October 28, 2020 Share Objavljeno October 28, 2020 Znam za to sinoć. Problem migranata se ogleda i u ovom slučaju u Pokoju. Mislim na problem sigurnosti, jer i domaći kriminalci sada koriste situaciju 2 Quote Link to post Share on other sites
Hysteria 284 Objavljeno October 28, 2020 Share Objavljeno October 28, 2020 Samo fali još da domaći kriminalci počnu srati ljudima po podu kako bi zavarali trag 5 Quote Link to post Share on other sites
Fap mašina 1165 Objavljeno October 28, 2020 Share Objavljeno October 28, 2020 Domaći lopovi odavno kradu i obijaju na račun migosa,bahati su i na vikendicama ili kućama su znali izbiti dio čvrstog zida ili izbiti cijeli prozor.odvuku teške stvari:solarne ploče,akumulator za napajenje 80 kg težak,ogromni tv.....onda iz kuće iznesu i par jaknica i pokrivača da se sumnja na braću,po izlasku neki potpale objekat.policija već nekako nađe domaće počinioce,al takvi teško završe u zatvoru zbog tromog sistema. 2 Quote Link to post Share on other sites
Fap mašina 1165 Objavljeno October 29, 2020 Share Objavljeno October 29, 2020 U nici napad troje ubijeno ženi otkinuta glava,počinitelj migrant iz tunisa.jel se on to osjećao povrijeđen zbog karikatura il je nešto slavio pa onako razdragan ide klati? Ako se hoće neko osvetiti može slobodno našarlati karikature napoleona il makarona pa im istom mjerom uzvratiti,a ne klati nedužne ljude. 3 Quote Link to post Share on other sites
Rijecanin 1103 Objavljeno October 29, 2020 Share Objavljeno October 29, 2020 Taj divljak je dosao iz Tunisa u Italiju i onda u Francusku uz svesrdnu pomoc njemackih nevladinih organizacija koje brodovima 'spasavaju' glavosjece i trpaju ih u Eu pritom sve oko sebe nazivaju nehumanima. Krv ovih zena je na rukama te ogavne NGO bande. NGO banditi su gori od divljaka koje logisticki podrzavaju. 4 2 Quote Link to post Share on other sites
Bišćanin Čitaindexiklix 477 Objavljeno October 29, 2020 Share Objavljeno October 29, 2020 (edited) prije 3 sati, Rijecanin said: Taj divljak je dosao iz Tunisa u Italiju i onda u Francusku uz svesrdnu pomoc njemackih nevladinih organizacija koje brodovima 'spasavaju' glavosjece i trpaju ih u Eu pritom sve oko sebe nazivaju nehumanima. Krv ovih zena je na rukama te ogavne NGO bande. NGO banditi su gori od divljaka koje logisticki podrzavaju. Da da, prijete nama što im nedamo proći i onda govore kako smo mi Bošnjaci isti kao i oni. Jasno je ko dan da se radi na vještačkoj radikalizaciji muslimana sa bliskog istoka i afrike na način da im se obećaju zlatne kašike i onda odvedu na ulicu bez ičega u Pariz... i to je samo po sebi bomba koja treba da eksplodira. Ko je kriv? Sarajlije, Bišćani... nas treba bombardovati sutra zbog toga. A zna se šta je krajnji cilj, pljačka bliskog istoka i afrike od strane zapada sa kojom pljačkom mi nemamo ništa. Edited October 29, 2020 by Bišćanin Čitaindexiklix Quote Link to post Share on other sites
rucica1 1128 Objavljeno October 30, 2020 Share Objavljeno October 30, 2020 Cak i ova ilegalna bagra zna da je u BiH nezakonje i da nefunkcionalna drzavna vlada zemljom "upravlja". Kad ovi divljaci ovako..., kako drzavni vrh vlade moze ocekivati da ih politicari drugih zemalja ozbiljno i sa odredjenim respektom gledaju. Oni (politicko Sarajevo) cijelu drzavu sramote.Treba ih sviju iz onih udobnih fotelja govnjavom metlom pomesti. https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/migranti-od-zime-bjeze-u-srbiju-hrvati-znaju-da-nas-ne-mogu-vratiti-ako-su-nas-tukli-u-bih-mogu-kako-hoce-60115 "Kad krenem u “game” iz Srbije, ne plašim se da me hrvatska policija uhvati, ali me plaši ako me vrati u Bosnu umjesto u Srbiju. Hrvati znaju da nas ne mogu u Srbiju vratiti ako su nas tukli ili nam uništili telefone, ali u BiH mogu kako hoće, kažu migranti." Quote Link to post Share on other sites
jokesOnYou 374 Objavljeno October 31, 2020 Share Objavljeno October 31, 2020 Ma znas Bosnu, jebo Bosnu... veca hajka. Ko prezivi (i od njihovih i od nasih), legenda je, stariii Quote Link to post Share on other sites
Lidjo 315 Objavljeno October 31, 2020 Share Objavljeno October 31, 2020 U Kladusi veceras opet zapaljena jedna kuca, tacnije u Polju blizu Mirala. Pa dokle vise? 1 Quote Link to post Share on other sites
Grunf 5980 Objavljeno October 31, 2020 Share Objavljeno October 31, 2020 Bas mi je drago sto je ovo Sej objavio. Ovo je dokaz da zaposlenici CK i drugih humanitarnih organizacija krijumčare ljude, kao što smo i tvrdili ovdje već dugo. Očekujem reakciju i policije i tužilaštva i objavu u medijima jer imaju sve informacije o pociniocima. 4 Quote Link to post Share on other sites
Bišćanin Čitaindexiklix 477 Objavljeno November 1, 2020 Share Objavljeno November 1, 2020 prije 12 sati, Grunf said: Bas mi je drago sto je ovo Sej objavio. Ovo je dokaz da zaposlenici CK i drugih humanitarnih organizacija krijumčare ljude, kao što smo i tvrdili ovdje već dugo. Očekujem reakciju i policije i tužilaštva i objavu u medijima jer imaju sve informacije o pociniocima. Prije će međunarodne humanitarne organizacije hapsiti policiju nego obratno. Te organizacije su 1000 puta jače od naše države. Quote Link to post Share on other sites
rucica1 1128 Objavljeno November 1, 2020 Share Objavljeno November 1, 2020 15 hours ago, Grunf said: Bas mi je drago sto je ovo Sej objavio. Ovo je dokaz da zaposlenici CK i drugih humanitarnih organizacija krijumčare ljude, kao što smo i tvrdili ovdje već dugo. Očekujem reakciju i policije i tužilaštva i objavu u medijima jer imaju sve informacije o pociniocima. Na ovakve slucajeve treba vlada pod hitno da reaguje.Crveni kriz za ovakve radnje nema nikakve nadleznost i tu istu treba sankcionisati (to jee zloupotreba njene nadleznosti). 2 1 Quote Link to post Share on other sites
Bišćanin Čitaindexiklix 477 Objavljeno November 1, 2020 Share Objavljeno November 1, 2020 prije 15 minuta, rucica1 said: Na ovakve slucajeve treba vlada pod hitno da reaguje.Crveni kriz za ovakve radnje nema nikakve nadleznost i tu istu treba sankcionisati (to jee zloupotreba njene nadleznosti). Crveni križ treba da troši resurse na Građane BIH a ne strance. Ja više nikada ni njima ni merhametu MARKE neću dati, jebo ih UN i EU... nek idu u Afganistan a nas evropljane ostave na miru. 2 Quote Link to post Share on other sites
Fap mašina 1165 Objavljeno November 1, 2020 Share Objavljeno November 1, 2020 Arapski inžinjeri su napustili laboratorij na obali une.iom i c.k. ulažu velike napore da se stručnjaci vrate nazad.garavi su najviše razbijali glavu premingerom i jeftinom votkom. 2 Quote Link to post Share on other sites
jokesOnYou 374 Objavljeno November 1, 2020 Share Objavljeno November 1, 2020 Hajd makar pomazu domacoj ekonomiji, da njih nema Preminger bi imao duplo manje zarade. 1 Quote Link to post Share on other sites
Lidjo 315 Objavljeno November 1, 2020 Share Objavljeno November 1, 2020 (edited) 19 hours ago, Lidjo said: U Kladusi veceras opet zapaljena jedna kuca, tacnije u Polju blizu Mirala. Pa dokle vise? Ovako sad govori vatrogasac iz Velike Kladuse: Evo da vam pišem malo o nama.Ovo je stara napuštena kuća Hasana Delića iz Polja pored koje je odrastalo u igri na stotine dijece,bilo je tu i ljubavnih zgoda i nezgoda.Zadnje dvije godine tu su živjeli migranti kako kažu mještani bili su sasvim OK,za vrijeme ramazana mještani su im nosili iftare.Problem je što postoje ljudi koji bi migrantsku krizu riješavali po svaku cijenu do izbora,tako su sinoć Bosanski banditosi pretukli četvoricu jadnika toliko da je bilo i lomova kostiju te im zapalili Hasanovu kuću i svu njihovu "opremu".Toliko o nama. Pa sad sta da covjek vjeruje i kaze? Pa jesmo li spali na to da palimo nase i svaljujemo na migrante? Fujj Edited November 1, 2020 by Lidjo 2 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Fap mašina 1165 Objavljeno November 1, 2020 Share Objavljeno November 1, 2020 Migranti uvijek nekako naivcima uspiju odglumiti da su žrtve,sa suzim u oku taj isti arapin bi donosiocu iftara zabio nož u leđa.naše budale ih gotive,hrane i daju im prnje da se nešto osevape valjda. Svi zaboravljaju da su oni prekršioci zakona u bih dok su bez dokumenata ušli u zemlju.svi koji ih podržavaju su krimosi ne humanitarci. 3 Quote Link to post Share on other sites
Grunf 5980 Objavljeno November 1, 2020 Share Objavljeno November 1, 2020 @Lidjo uvijek moraš odvagati i ko je rekao, ne samo šta je rekao. 3 Quote Link to post Share on other sites
sk64 1190 Objavljeno November 1, 2020 Share Objavljeno November 1, 2020 @Lidjo bojim se da ti je ta priča prilično šuplja Quote Link to post Share on other sites
Rijecanin 1103 Objavljeno November 1, 2020 Share Objavljeno November 1, 2020 Glavosjeca koji je neki dan zaklao ljude u crkvi dosao je kao ilegalni migrant u Italiju iz Tunisa u Lampedusu, u Italiji ga crveni kriz obukao i nahranio te mu dao dokumente kojima ima besplatan boravak u Italiji, on je tako zbrinut otisao u Fr i sa iskaznicom crvenog kriza zaklao ljude. Crveni kriz je za mene teroristicka organizacija poput svih NGO.-a oni su ti koji se brinu da glavosjece i diivljaci ne rade to na prazan zeludac. 6 Quote Link to post Share on other sites
zudox 781 Objavljeno November 1, 2020 Share Objavljeno November 1, 2020 prije 6 sati, Lidjo said: Ovako sad govori vatrogasac iz Velike Kladuse: Evo da vam pišem malo o nama.Ovo je stara napuštena kuća Hasana Delića iz Polja pored koje je odrastalo u igri na stotine dijece,bilo je tu i ljubavnih zgoda i nezgoda.Zadnje dvije godine tu su živjeli migranti kako kažu mještani bili su sasvim OK,za vrijeme ramazana mještani su im nosili iftare.Problem je što postoje ljudi koji bi migrantsku krizu riješavali po svaku cijenu do izbora,tako su sinoć Bosanski banditosi pretukli četvoricu jadnika toliko da je bilo i lomova kostiju te im zapalili Hasanovu kuću i svu njihovu "opremu".Toliko o nama. Pa sad sta da covjek vjeruje i kaze? Pa jesmo li spali na to da palimo nase i svaljujemo na migrante? Fujj A sto su ih nalemali nisu to uradili bez veze nesto su ovi krimmigosi morali zaraditi. 1 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts
Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...
Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.