Jump to content
FORUM

Warner Bros. je navodno znao da je Batman: Arkham Knight za PC pun problema


k-dot

Recommended Posts

Svakim danom sve gore i gore vijesti za sve stranke uključene u izradu i prodaju novog Batmana. Iako još nitko iz izdavačke kuće ili razvojnog studija nije službeno komentirao ove informacije, izvor upoznat s razvojem igre tvrdi kako je izdavačka kuća znala da je njihov Batman: Arkham Knight za PC u neigrivom stanju te su ga svejedno pustili na tržište.

Informacije dolaze s Kotakua, a njihov izvor je zatražio ostati anoniman, što je potpuno razumljivo s obzirom na to da je otkrio škakljive informacije poput toga da je na PC verziji radilo samo deset testera, dok je više od stotine testiralo kvalitetu konzolaških verzija. Opravdanje za takvu podjelu posla krije se u tome što konzolašku verziju mjesecima uopće nije bilo moguće pokretati: "nisu bili svjesni koliko je to teško na next-gen konzolama", rekao je izvor.

Jedan od šačice PC testera tvrdi: „Zgodno je čuti kako se WB brani da nisu imali pojma da je [PC verzija] igre u tako lošem stanju. Takva je već mjesecima i isti problemi koje vidite sada su nas mučili i pred gotovo godinu dana.“

Navodno su neki testeri uredno pronalazili i do stotinu bugova dnevno, a Rocksteady je krpao što god i gdje god je stizao. Kada je glavni dio igre bio dovršen potpuno su se posvetili uklanjanju bugova, ali upravo radi toga što je igra bila pri završetku, testeri su bili ograničeni u pogledu toga što smiju testirati kako bi ih developeri uopće mogli sustići.

Daljnje informacije nalažu da je svo testiranje izvođeno u 720p rezoluciji jer se igra na taj način bolje vrtjela. Rocksteady je mogao povjeriti testiranje igre profesionalnoj kompaniji koja bi to učinila na raznim konfiguracijama, ali su odlučili to obaviti sami i kao rezultat toga igra je povučena s polica i sa Steama. Na to su se odlučili od straha da će PC verzija „procuriti“ prije punog izlaska. 

Još uvijek nema naznaka kada bi se PC verzija mogla vratiti u prodaju, a Warner Brothers nezadovoljne igrače upućuje na povratak uloženog novca.

Link to comment
Share on other sites

Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...

Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.

Guest
Šta ti je na umu ? Odgovori...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...