Jump to content
FORUM

Reakcije igrača na aferu s grafikom Watch Dogsa otvorile oči Ubisoftu


k-dot

Recommended Posts

Iako je to bilo sada već daleke 2012., malo tko će zaboraviti kako je dobro izgledao Watch Dogs u prvoj prezentaciji gameplaya na tadašnjem E3 sajmu. Dvije godine kasnije, igra je izašla i razočarala igrače diljem svijeta vidno lošijim vizualima od onoga prikazanog na E3-ju. Nije to jedini primjer Ubisoftova kršenja obećanja prema fanovima, ali čini se da su i sami uočili taj negativni trend pa su time ponukani okrenuli ploču.

Uoči ovogodišnjeg E3 sajma, direktor Ubisofta Yves Guillemot razgovarao je s The Guardianom te je priznao kako je Watch Dogs možda bio malo prevelik zalogaj, pogotovo za novi IP. Objasnio je kako su htjeli previše od igre i njihova je prvotna zamisao bila prekompleksna. No, sada kada je potvrđeno da će Watch Dogs postati franšiza, nada se to ispraviti u idućim nastavcima.

Što se njihovih budućih igara tiče, nadaju se osvojiti povjerenje fanova novim pristupom najavama. Guillemot objašnjava „Za E3 2015. smo odlučili napraviti igre koje su igrive na sajmu, na trenutačnim konfiguracijama. Kad god pokazujemo nešto novo kažemo timu da to mora biti igrivo, kako bi igrači na licu mjesta vidjeli što očekivati.“ Potom je potvrdio kako dodatno posvećivanje AAA igrama neće onemogućiti razvitak manjih projekata poput Valiant Hearts i Child of Light.

Lijepo je čuti takve izjave direktora ocrnjenog studija, ali neki su igrači već pomalo cinični te ističu kako je primjetan grafički downgrade u novim materijalima za The Division. Bilo kako bilo, The Division je bilo moguće zaigrati na ovogodišnjem E3 sajmu pa znamo da se Ubisoft barem trudi držati svoju riječ. 

Jesu li vas Guillemotova obećanja uvjerila u kvalitetu nadolazećih Ubisoftovih naslova ili im još niste oprostili prijašnje propuste?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Šta ti misliš o ovome ? Uključi se u diskusiju...

Napiši svoje mišljenje, a kasnije završi svoju registraciju profila. Ako već imate profil, loguj se klikom "ovdje" da bi nastavili komentarati sa postojećim profilom.

Guest
Šta ti je na umu ? Odgovori...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...